Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ico, to ti je neusporedivo

iPhone je wanna be multimedijalni telefon (wanna be zato jer nema multimedijalnu kameru), koji je jos k tome "fancy" pa eto..zato ga svi "imaju". Sam si rekao da ti glazba nije nesto primarna, stoga jos jedan plus za Nokiju.

Mi smo na siteu proglasili E71 ultimativni smartphone ove godine, i on to je, kao prvo, smartphone je za razliku od iPhonea, razina izrade je na visokom nivou (metal), vidi se da je dosta ulozeno u razvoj.

S tehnicke strane, do sada ni jedan mobilni uredjaj mi nije ponudio tako dobar nacin surfanja i k tome jos bezbrizan kao E71. Superiorna radna memorija to omogucava, kao i dobar procesor. Standardne su tu prednosti poput QWERTY fizicke tipkovnice, dugotrajna baterija i naravno Symbian platforma.

Usudio bi se reci da je i kamera bolja od iPhoena. No ponavljam ono sto sam rekao, E71 se ne usporedjuje s iPhoneom, on se usporedjuje sa Touch HD-om, Touch PRO-om i Xperiom X1.

I za kraj, ako ti sto govori, frend, zadrti iPhone user je nedavno dao iPhone curi, a sebi uzeo E71 .

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Ico, to ti je neusporedivo

iPhone je wanna be multimedijalni telefon (wanna be zato jer nema multimedijalnu kameru), koji je jos k tome "fancy" pa eto..zato ga svi "imaju". Sam si rekao da ti glazba nije nesto primarna, stoga jos jedan plus za Nokiju.

Mi smo na siteu proglasili E71 ultimativni smartphone ove godine, i on to je, kao prvo, smartphone je za razliku od iPhonea, razina izrade je na visokom nivou (metal), vidi se da je dosta ulozeno u razvoj.

S tehnicke strane, do sada ni jedan mobilni uredjaj mi nije ponudio tako dobar nacin surfanja i k tome jos bezbrizan kao E71. Superiorna radna memorija to omogucava, kao i dobar procesor. Standardne su tu prednosti poput QWERTY fizicke tipkovnice, dugotrajna baterija i naravno Symbian platforma.

Usudio bi se reci da je i kamera bolja od iPhoena. No ponavljam ono sto sam rekao, E71 se ne usporedjuje s iPhoneom, on se usporedjuje sa Touch HD-om, Touch PRO-om i Xperiom X1.

I za kraj, ako ti sto govori, frend, zadrti iPhone user je nedavno dao iPhone curi, a sebi uzeo E71 .
    bman neki put mi se cini kao da imas proviziju od tac hda(ne vidim da si igdje komentirao njegovu kvalitete one ultra dobre 5mpx koja je usporediva za ajfonom) i tih mobova koje na sajtu pises i promoviras..sa ovim postom mislim da stvarno si pokazao da ne treba obaracati neku pozornost na tvoje postove,jer je neke stvari i vise nego ocite,mozda zato i taj sajt nitko ozbiljno ne dozivljava...

ajfon je vona be multimedijali telefon?na e71 je bolje surfanje nego na ajfonu??mislim jedno je standardno i objektivo pljuvanje po ajfonu(bt,mms,2mpx,flash),a dr. ovakvo pisanje gluposti i jadno ali vrlo smijesno...

ico-mislim folderi za fotke itd,one ikone kaj ti mislis se naprave u 2 koraka i jed. je nego kod njoke..
    opet kazem,probaj,vidi...
    mozda ti sjedne,mozda ne...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    bman neki put mi se cini kao da imas proviziju od tac hda(ne vidim da si igdje komentirao njegovu kvalitete one ultra dobre 5mpx koja je usporediva za ajfonom) i tih mobova koje na sajtu pises i promoviras..sa ovim postom mislim da stvarno si pokazao da ne treba obaracati neku pozornost na tvoje postove,jer je neke stvari i vise nego ocite,mozda zato i taj sajt nitko ozbiljno ne dozivljava...

ajfon je vona be multimedijali telefon?na e71 je bolje surfanje nego na ajfonu??mislim jedno je standardno i objektivo pljuvanje po ajfonu(bt,mms,2mpx,flash),a dr. ovakvo pisanje gluposti i jadno ali vrlo smijesno...

ico-mislim folderi za fotke itd,one ikone kaj ti mislis se naprave u 2 koraka i jed. je nego kod njoke..
    opet kazem,probaj,vidi...
    mozda ti sjedne,mozda ne...
    hvala na primjedbi, a sto je s tolikom zaludjenoscu obicnim iPhoenom, placenim statistima koji se trgaju pred T-mobileom za taj ulitmativni uredjaj. od kad je Apple izdao taj uredjaj od tada je svjetska "ludnica" za time.... zbilja cudno...

Dali nam netko placa za hd, nazalost ne, no svatko tko malo bolje koristi smartphone vidi prednosti windows mobile OS-a i hardverskih mogucnosti tog uredjaja. A osvrnuo sam se i na 5 megapixelnu kameru koja je u odnosu na 2 megapixelnu na iPhoneu slicna, tj. svi mi znamo da ti megapixeli ne potjecu od optike nego od softwarea, a ostalo je sve marketing. A sad kako nam sajt dozivljavaju, prepoustit cu nasim posjetiteljima, manje-vise pozitivno. Mozda zato sto nismo tolike paznje dali iPhoneu smo naisli na taj kult neistomisljenika koji samo pricaju o iPhoneu kao bozanstvu. Realno, iPhone je dodao samo multitouch i uveo pomamu "finger friendly" uredjaja i to je sva zasluga koja mu se moze dati.

No ovo nije topic o tome, nego pomazemo forumasu da odabere mobilni uredjaj, bez provizija Applea ili Nokije. I dalje tvrdim da ako vec istrazuje sto ce kupiti, osim raznih testova na kraju neka pokusa probati dva uredjaja i vidjeti koji mu bolje "lezi". Sve ostalo su price.

I da, mi na siteu pisemo o smartphone-ovima, a to su Symbian, Android, Windows Mobile i open source (Linux) platforme, tamo nema mjesta za iPhone.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. IPhone 8gb, Nokia N95 8gb ili SE P1
    By radman in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 27-04-2008, 12:03
  2. Nokia N93 vs. Iphone
    By ..::Crocky::.. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 23-04-2007, 01:07

Bookmarks

Pravila postanja