Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam bas jucer imao(imao i prije,ali zaboravljeno iskustvo) i prodavao e71,pa sam prckao po njoj cijeli dan...kod surfanja bi joj svako malo htio ekran stisnuti,kao i kod vecine dr. stvari..
    ali e71 i e66 su mi vrh symba,odlicni mobovi...
    ali meni jed. nakon ajfona nis dr. ne lezi.. sam fon ima toliko nedostataka ,ali nije sve u spec na papiru i jed. sam ih prihavtio i ne diraju me,jer,
    neke stvari su genijalno rijesene..a video,mjuza,surfanje kao i igrice(nekima bitno) su vrh...jed. bolje od konkurencije...bar prema mom osobnom iskustvu...
    znam da su ti biti programi/aplikacijie i sve to skupa,vjeruj ima brdo beskrajno glupih/ali neopisivo zabavnih i genijalnih aplikacija,kao i doslovno smeca..

dakle,probaj,prckaj,uzmi si mj. dana i to je to,jer e71 ti nece dofurati neku bitniju promjenu naspram n82...ja ne mijenjam dok ne dode novi model..
    (+nema veze kaj jos imam htc i 6220c ,ako mi zatreba BT, ili office,a kameru na ajfonu palim cesce nego na 6220c)

a ti divlji decko-sve si subjektivno napisao...meni je osobno ajfon i lijepsi,kvaliteta izrade kod oba moba je vrhunska i os x mi je u prednosti na symbom..vjerujem da se nisi niti sa sjednim druzio vise od 10min,pa nema niti smisla da pises bez nekih argumenata...
    Zadnji uredio smogovac : 10-01-2009 u 01:14

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    sam fon ima toliko nedostataka ,ali nije sve u spec na papiru i jed. sam ih prihavtio i ne diraju me,jer,
    neke stvari su genijalno rijesene..a video,mjuza,surfanje kao i igrice(nekima bitno) su vrh..
    A koji su to po tebi nedostatci u odnosu na ostale uređaje??
    vidim da spominješ tu tri uređaja koja koristiš. možda zato te neke nedostake (recimo BT) si prihvatio takvim kakve jesu.

Ja, s drugu stranu, razmišljam o tome da si kupim E71 ili iPhone i koristim kao jedini uređaj.

rijetko,ali stvarno rijetko na mobitelu slušam mp3-ce (neka pustim jednu-dvije pjesme), eventualno pogledam neki filmić na youtube-u, a igrice stvarno rijetko igram (makar imam instaliran n-gage na n82).

Al osim samih nedostatka iphone-a (bar ono što ja mislim da su nedostatci) me odbija i to što se on dosta "kači" na internet.
    pa mi w'n'w od 25MB nebi bio dovoljan.

Smogovac: koliko ti mjesečno prometa napraviš sa svojim iPhone-om? (nemislim na w-lan, već na promet premo web'n'walka-a ili neke od onih iPhone tarifa (ovisno šta imaš) ??

Po drugim forumima i stranicama sam čitao da tih 25MB jednostavno nije dosta za iPhone 3G (pogotovo ako se nekad pokrene GPS)

I da, kako to radi na iPhone-u, jel tko isprobavao? (za symbian nokie znam kako to radi)
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. IPhone 8gb, Nokia N95 8gb ili SE P1
    By radman in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 27-04-2008, 12:03
  2. Nokia N93 vs. Iphone
    By ..::Crocky::.. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 23-04-2007, 01:07

Bookmarks