ja sam bas jucer imao(imao i prije,ali zaboravljeno iskustvo) i prodavao e71,pa sam prckao po njoj cijeli dan...kod surfanja bi joj svako malo htio ekran stisnuti,kao i kod vecine dr. stvari..
ali e71 i e66 su mi vrh symba,odlicni mobovi...
ali meni jed. nakon ajfona nis dr. ne lezi.. sam fon ima toliko nedostataka ,ali nije sve u spec na papiru i jed. sam ih prihavtio i ne diraju me,jer,
neke stvari su genijalno rijesene..a video,mjuza,surfanje kao i igrice(nekima bitno) su vrh...jed. bolje od konkurencije...bar prema mom osobnom iskustvu...
znam da su ti biti programi/aplikacijie i sve to skupa,vjeruj ima brdo beskrajno glupih/ali neopisivo zabavnih i genijalnih aplikacija,kao i doslovno smeca..
dakle,probaj,prckaj,uzmi si mj. dana i to je to,jer e71 ti nece dofurati neku bitniju promjenu naspram n82...ja ne mijenjam dok ne dode novi model..
(+nema veze kaj jos imam htc i 6220c,ako mi zatreba BT, ili office,a kameru na ajfonu palim cesce nego na 6220c)
a ti divlji decko-sve si subjektivno napisao...meni je osobno ajfon i lijepsi,kvaliteta izrade kod oba moba je vrhunska i os x mi je u prednosti na symbom..vjerujem da se nisi niti sa sjednim druzio vise od 10min,pa nema niti smisla da pises bez nekih argumenata...

,ako mi zatreba BT, ili office,a kameru na ajfonu palim cesce nego na 6220c)
Odgovori uz citat

Bookmarks