a di bi se trebao registrirati da dobijem korisnicko ime i password?
Changelog:
--------------
v1.3
- do 10 primatelja jedne poruke
- spremanje više korisničkih računa i ULTRAlaka izmjena
- import/export imenika
... to su onako, najvazniji dijelovi nogo updatea, moram reći da se malo ponosim svime ovime.
Hvala svima koji su mi pomogli ovim prijedlozima, kako nisam samo pisao na ovom forumu, ne znam vise tko je sta predlozio, no ako se osjecate zapostavljenima, slobodno mi posaljite mail, i stavit cu link na vas, vasu stranicu ili tako nesto, i napisat da ste predlozili neku od opcija.
To je ukratko to, ako imate pitanje ili vam nešto nije jasno kontaktirajte me (bolje na mail) ili posjetit stranice Kapljice, upute su detaljne
Uživajte i javljajte primjedbe i greške ovdje ili na SUPPORT!
Zadnji uredio kapljica.NET : 27-02-2009 u 16:26
a di bi se trebao registrirati da dobijem korisnicko ime i password?
Znači kako se radi o VIP WEBSms usluzi, potrebno je imati login za slanje poruka preko te usluge, ako si VIP korisnik to je ujedno i VIP Online account, u suprotnom (ako koristiš nekog drugog operatera) možeš dobiti account samo za slanje poruka i u tom slučaju imaš 10 poruka dnevno (VIP korisnici imaju 15), i nemaš mogućnost korištenja opcije da se primatelju prikaže tvoj broj (VIP korisnici imaju)...u svakom slučaju:
http://prijava.vip.hr
Proces bi trebao proći brzo i bez problema, ako zapne, reci..
p.s. Na jedan broj je moguće kreirati samo jedan account!
aha...ok.... ja sam tebe krivo shvatio tj nisam uopce citao...sorry moja greska
...problem:
...za koju si verziju firefoxa ovo napravio...Code:Firefox could not install the file at http://www.kapljica.net/kss/kss_v1.2.xpi because: Unexpected installation error Review the Error Console log for more details. -203
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vauuu. Ovo je super. Budem isprobao kad dodjem doma...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hm... Trebalo bi radit od 1.5 do 3.2.* ... s tim da sa 3.0.0 ni u kom slučaju ne bi trebalo biti problema...
Daj provjeri Error Console, šta ti ispiše točno?
p.s. Kod frenda mi se bio pojavio taj problem, i nešto je bilo s instalacijom FF-a...al nemoj me slušat...daj samo vidi šta je u logu (CTRL+SHIFT+J)
instalirala i radisuper
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
samo malo...da ja priupitam zivim u Bosni...da li ja to mogu koristiti preko svog BH Mobile accounta???
###1410989180026
Na žalost ne ide
VIP dopupšta registraciju samo HR mreža..
Jel ti možemo ode napisat bugove koje smo našli?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Slobodno...samo pucajte
ja sam za sada otkrio, kada se unosi 099 broj, nešt ne šljaka s filtriranjem kontakata iz imenika...al to ću riješit..
Ja sam vidio da kad unesem neke kontakte u imenik i onda iden taj kontatak unijet u kucicu npr. iden poslat ocu poruku pa napise u kucicu slovo o i onda mi se ispod kucice pojavi nova kucica gdje se izlistaju svi kontakti sa slovon o, medutim kad kliknem na jednu od tih kontakata ostane mi samo to prvo slovo u ovom slucaju slovo o. Al opet, svaka cast na trudu i tome što si nam besplatno omogućio ovo!
FORD FOCUS RS500
I like it!
nista znaci za BH Mobile...steta...vidim da je super stvarka!
###1410989180026
Jasno mi je, ali to nije predviđeno da tako radi...nego odeš tipkama gore/dolje do njega i lupiš ENTER, onda ti ga upiše u kućicu i dalje pišeš poruku...
Išao sam na to da se miš što manje treba uzimat u ruke...ali evo, ako se pokaže interes, implmentirat ću i funkcionalnost s mišem u idućoj verziji..
A nema smisla ovo naplatit jer je za Mozillu, koja je open source..tako da :/.
istina je da je dosta vremena uloženo u ovo, ali s vremenom možda dobijem i sponzora nekog pa nadoknadim izgubljeno vrijeme![]()
Možeš mi dati točnu verziju svog Firefox-a?
Verzija 3.0.5
FORD FOCUS RS500
I like it!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Odlicno je....najbolje mi je to sto umjesto broja mos unijet ime iz adresara![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Hm... Ovako, kad imaš npr 5 osoba koje počinju sa slovom "o", uneseš slovo "o" i trebale bi ti se izlistat sve te osobe, ako pogledaš pozornije, vidiš da je ona ikonica pokraj njih malo "fadeana" (izblijeđena) i njihov naziv je napisan običnim slovima, ne podebljanim...
Kako ideš gore/dolje, tako se sličica porkaj njih jače oboja i naziv im se podeblja .
E sad, ako imaš jedan unos u imeniku, on bi ti se trebao pokazati i trebao bi biti odmah podebljan..i ENTER bi ga trebao upisati u polje...
Stvarno ne razumijem zasto tebi ne radi to, do sad mi se nitko nije javio s tim probl tako da ne znam kako da tražim više :/![]()
Samo mi nije jasno kako si uspio ukloniti VIP-ovu reklamu ispod poruke i ubaciti svoju....svaka cast na ovome!
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
@F.E.A.R to s vipovom reklamom sam slučajno otkrio, i mislio sam da li da stavljam svoju ili ne, na kraju sam ipak odlučio da ostavim tu svoju, mislim da je bolje i to od vipovih onih
..
@lujito eto, drago mi je da radi
p.s. za nekoliko dana bi se trebao osposobit cijeli portal kapljica.net , pa ce s vremenom bit otvoren i ticketing sustav, u kojeg cete moc upisivat probleme i koje opcije želite u idućim verzijama, u svakom slučaju, bit ćete obaviješteni na vrijeme![]()
Bookmarks