da, bilo bi dobro kao vista widget da se moze napraviti
...zanimljivo...
Prvo - svaka čast na razvoju ovako nečega i zato dižem oba palca gore...
Sad imao bih par zamolbi:
- može li se u nekoj idućoj implementaciji možda urediti da se addon-u doda neka tipkovnička kratica koja bi sakrila toolbar ili da se isti poslije nekog vremena neaktivnosti sam sakrije.
- još bolje bi bilo kada bi se razvila i verzija u obliku sidebar-a - bilo bi preglednije i moglo bi se onda pozivati isti po potrebi...
Edit:
Evo nađoh foru da sakrijem toolbar - postoji extenzija "Hide All Toolbars" koja se koliko toliko da iskonfigurirati...
Ali upit i dalje stoji...![]()
Zadnji uredio dmi : 03-02-2009 u 15:37
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
da, bilo bi dobro kao vista widget da se moze napraviti
iPhone 5s 16 GB
bump
v1.3
Probao sam instalirati na verziju 3.0.6 i nece uopce da mi spremi korisnicki racun,jel netko probao jel radi na ovoj verziji Mozille?
Radi sve ipak,bio je problem do vipa=)
Odlicno napravljeno majstore=)![]()
Zadnji uredio Putumayo : 02-03-2009 u 23:42
v1.4
- IKONICA za pokazat/sakrit toolbar
- KRATICA za pokazat/sakrit toolbar ALT+K
- dodani ljudi koji su pridonijeli u "contributors" (To je kad odete na About KSS, tamo gdje su vam sve ekstenzije)
...i tako...ako se netko osjeća oštećenim ili ne želi biti u tom popisu neka mi se javi na kontakt...
eto, enjoy![]()
ma ti si car..sve super ove nove verzije samo izlaze ko lude
cestitam kolega...nabavio sam od rodjaka VIP-ov broj....svaka cast sve 10!
###1410989180026
Pa, ne moraš biti VIP da se registriraš.
Ja sam T-mobile i registrirao sam se bez problema (a buraz je tele2 i isto se registrirao).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kolega nije ni t-mobile, ni vip, ni tele2, ni tomato..samo da napomenem...
pošto su mu operateri BH Telecom & m-tel vjerujem da je s razlogom nabavio VIP broj..![]()
Jeste spremni???
Uskoro stiže verzija koja šalje na SVE mreže... Ako nemate instaliranu Kapljicu, sad je vrijeme da je instalirate, bilo koju verziju, jer će vam se krajem idućeg tjedna updejtat nova, koja radi SVE
Dobro da si se sjetio malo navratit...![]()
e pa to majstore....svaka čast napokon dobra vijest
The Quieter you become the more you can hear.
Evo nove verzije.. šalje na SVE mreže..
ALI zbog problema s update sustavom potrebno je ručno nadograditi ekstenziju tako da instalirate verziju 1.7 ponuđenu na http://www.kapljica.net/kss
Pozdrav i uživajte![]()
Pozdrav, vidim da je tema odavno mrtva a kapljica se razvija i dalje, došla do verzije 1.14, svaka čast.
Mislim da bi fantastična stvar bila kad bi se razvila Android ili Iphone aplikacija za kapljicu... Pokušao sam kontaktirati i autora, al nisam naišao na kontakt adresu.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Bookmarks