Hajde nešto napravi.... da pamti username i password, dosta nas ima nekoliko računa jer se 15 poruka brzo potroši pa da pamti još nekoliko accaunta, tako da odaberemo drugi username a lozinka sama skoči i prijavi se... kužiš?
kad kliknem na link, ne otvori mi se ništa...
kao neki bug, samo piše afdasaf nešto i to je to....
u čem je problem?
EDIT: proradilo![]()
Zadnji uredio medena : 05-01-2009 u 19:31
Hajde nešto napravi.... da pamti username i password, dosta nas ima nekoliko računa jer se 15 poruka brzo potroši pa da pamti još nekoliko accaunta, tako da odaberemo drugi username a lozinka sama skoči i prijavi se... kužiš?
....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
@kaplica
jesi li sta skontao meni nije nish doslo!!!
###1410989180026
s ovim se slažem, al opet, bolje da ima reklama tako da i drugi znaju za taj toolbari isto mislim da bi bilo dobro ako se može napraviti da se poruke ne odvajaju zasebno nego dođu kao jedna... ja npr. ako nekome pošaljem poruku (kao 2 poruke), njemu prvo dođe ova druga pa nakon nje prva..
@lika 091, napravit ćemo to u idućoj verziji, daj samo preciziraj da vidim jesam shvatio...znaci kad se potrose sve poruek jednog accounta, automatski se prebaci na sljedeći, ili hoćeš da iskoči prozorčić i pita koji acc želiš?
@tnt_tunja, još uvijek ništa, ali radi se na tome
@medena & F.E.A.R. , sto se tice limita slova u poruci, reklama ne utjece na njega, zato jer je VIP odredio 120 znakova po poruci, a ostalo je automatski rezervirano za reklamu, bila onda 10 znakova ili 40.
Ne može se napravit da poruka dođe u komadu (možda i može, ali to treba s VIPom rješit), i to što prvo dođe druga pa prva, to je isto do VIP-a, znači kad bi se nas skupilo pa im svi poslali da to šalju kao jednu poruku, možda bi se i potrudili pa to promijenili... :/
Mislim da pamti lozinku i pass, nema veze jesi li potrošio 15 poruka ili ne,
Recimo da kliknem na postavke računa i pod user name krenem pisat drugi (treći, četvrti, nema veze...) acc pokaže mi ga ispod, odaberem ga a lozinka se sama upiše
....
Mislim da nisi u pravu kad je ovaj limit znakova u pitanju...recimo,predjes limit znakova i pocmes pisat drugu poruku,ne samo sto ce doc odvojeno,vec ce u obe 2 poruke bit reklama...ti mozes namjestit sebi,probaj poslat s reklamom i bez,pa nam javi ako nakon odredenog broja znakova predje u 2. poruku......
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
aha oki...ukoliko sta bude javi...jer smatram da je ovo super stvarcica!
###1410989180026
Jel mogu poslat poruku u bilo koju europsku državu il su samo neke određene
podržane
koja je onda mreža ono u imeniku što ima opcija za pozivni +436 i +386?
Austrijski Mobilkom A1 koji je i vlasnik VIP-a i slovenski Simobil ako se ne varam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa ako se može slat samo u domaće mreže zašto ima njihov pozivni broj u imeniku?
Ako je i za domaće mreže fino radi...
I uvijek je na dohvat ruke za brzi sms...
u imeniku je zato jer VIP pruža mogućnost slanja na te dvije mreže, tako da ne vidim razlog da i ja ne pružim tu mogućnost, nego ovako..
Ako je netko zainteresiran, možemo isprobat slanje na brojeve u europske države koje VIP ne podržava, ako netko ima takav broj, neka mi se javi na PM s brojem, a ja cu onda probat poslat poruku na taj broj pa cemo vidjet da li je stigla..
To je smisao cijele stvari, brzi sms...
E da, ovo je fenomenalna aplikacija. Mislim da nije problem što se autor malo reklamira, samo opreznoOno full brzo i jednostavno poslati besplatan SMS
Kad će widget za mobitele
Hehe
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja sam probo u BiH poslat i provjereno nije stigla...bilo bi super da bar tamo idu sms-ovo![]()
Pa i najbolje je za javu.
Svi mogu koristiti, a i prepostavljam da je jednostavnije.
Samo da možeš nekako napraviti da je potrošnja prometa što manja.
Možda da se spoji na internet tek kad stisneš "poslati".
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nemoze kolega jos u BiH,al se radi na tome...ima nas jos koji smo zainteresirani iz BiH!!!
###1410989180026
E baš sam razmišljao bi li se to moglo, moram priznat da je ideja fantastičnaMožda bi bilo najbolje u javi upravo iz tog razloga da ju mogu svi koristiti, ali ako će ti biti lakše možda nije loše da napraviš i za symbian, budući da sad velika većina "naprednijih" korisnika ima symbian (a oni "nenapredni" vjerujem da ni neće koristiti ovaj programčić)
Svaka čast na ovom dosad
![]()
Bookmarks