Baš i ne, to znam još od K610. Slike moraju biti pod idealnim uvjetima, s velikom udaljenosti i pod ne prejakim niti preslabim svjetlom. Radije za te novce kupi Sony Ericsson K550 ili slično ako ti je kamera važna.
isprike kaj dizem staru temu..ali planiram si kupiti ovaj mob pa imam jedno pitanje jer dosta koristim kameru..
da li kamera daje dobre slike kad ih se prebaci na komp s obzirom da nema AF?
Baš i ne, to znam još od K610. Slike moraju biti pod idealnim uvjetima, s velikom udaljenosti i pod ne prejakim niti preslabim svjetlom. Radije za te novce kupi Sony Ericsson K550 ili slično ako ti je kamera važna.
Kakva je ovo G serija, sta bi trebalo da je njena glavna karakteristika?
Nema mnogo telefona u toj seriji, ako se ne varam.
Da, video sam da je nova serija, ali me interesovalo sta bi trebalo da joj bude najjaca strana, kao sto je kod W serije muzika, kod Cybershot serije slikanje.
u G seriji ti je ja mislim ovo za internet H nesto...
G serija je nesto izmedju walkmana i cybershota,odnosno kompromis od oba.
U cemu je slicnost sa Cybershot serijom, kad nema ni AF niti blic? A i kamera je samo od 2 mpx, isto kao i k530, W660... Podrzava li flash teme, i koje slusalice se dobijaju u paketu?
vepar kaze da je G serija nesto izmedu a ne g502 da je....
i u pravu je jer g502 ako se ne varam ima walkman 3
a g700 i g900 imaju af i flash... i solidne kamere...
----------Sony Ericsson----------
tako je.G900 ima fotoaparat od 5mp sa AF-om,ali nema xenon blic kao naprimjer C905.
G serija predstavlja neki balans izmedju C i W!
Kupio sam prije tjedan dana G502, stvarno je dobar mobitel za te novce. Instalirao sam na njega Operu, gmail mobile i ebuddy, sve radi super, jako brzo. Još samo kad bi tele2 ponudio veće pakete...
Podrzava![]()
Nemam kabel za prebaciti, uz G502 se nedobije, a nemogu naći kabel od staroga. Kamera nije ništa posebno, onako za nešto nekad uslikati, ali za nekakvo printanje definitivno nije. Tu imaš sample: http://www.phonearena.com/htmls/Sony..._1954-p_5.html
Sad sam vidio da se može spojit preko bluetootha na laptop i koristit njegovu vezu na internet, stvarno zgodno, spojim se na cimerov laptop za pogledat mail, msn i digg, i nemoram paliti svoj kompjuter![]()
G502 nije loš mob, u t-mobileu je dosta jeftin u simpi,ali je to u biti skoro isti K530.
ekran je vece rezolucije iako istih dimenzija,ima vise interne memorije,HSDPA, i Google maps.
Meni Google maps cijelo vrijeme pokazuje da sam u Nizozemskoj, zna neko kako ovo rješit?
evo ja bih imao nekoliko pitanja na kaja bi vas molio da mi korisnici odgovore!
1. Koliko je zvucnik jak?
2. Dali je usporen, tj. dali dugo treba da se otvori slika, pjesma? Ikako na njemu funkcioniraju igre, aplikacije (dali stekaju) (na samsungu u600 trebalo je pol sata da se otvori pjesma)
i kakav je u globalu, dali je dobar za multimediju, ekran, ?
hvala unaprijed!
Koliko sam ga imao priliku isprobati, mogu reći da nije usporen i pjesme i druge aplikacije otvara normalno.Vanjski zvučnik nije posebno glasan,ali je ok preko slušalica.
Baterija dugo traje-oko 4 dana.Ekran je mali,ali vrlo jasan i čitljiv.
pa jel jaci zvucni od npr. K800?
i jel ga vrijedi kupovat za multimediju, sto mi je i najj?
Zvuk je malo čistiji,ali ne i glasniji nešto posebno.Slobodno ga uzmi jer nema joystick pa su time izbjegnuti razni priblemi,ima utor za kartice,a ako voliš slušati glazbu preko slušalica nećeš biti razočaran.
Jučer dobio od nekog dužnika g502 tako da sam sad na neko vrijeme vlasnik i tog moba koji će poslužiti za ljetne vratolomijeKao jedine mane vidim mu da je dosta škriputav i dojam plastičnosti je vidljiv (za razliku od c510 koji je masu bolje kvalitetniji a isto jeftina izrada), a zvučnik vanjski lošiji od k800! Ostalo sve ok, brz softver. Sada je mala lova pa sasvim pristojan je i lagan dosta.
Brat kupio mobitel, mobitel odličan, jedino kamera slaba i ekran mal. Softver je brz, ali ne i kad ulazi u menu. Mobitel mi se čini dosta kvalitetan i čvrst, ali s lošom kamerom. Zvučnik još nisam testirao.
Bookmarks