Mob je puno bolja kupnja od S302/W302 za istu ili sličnu cijenu.
Softver jest malo sporiji ipak od k800 i c510 koliko se poigrah do sad! Fotke sam još i zadovoljan kao i ekran za tu klasu moba.
Mob je puno bolja kupnja od S302/W302 za istu ili sličnu cijenu.
To definitivno! I ja se slažem!
moj kratki review nakon skoro 6 mj koristenja :
+ :
1.Jak zvucnik, pogotovo s moddanim driverima
2.kamera je odlicna za 2.0, a video da ne pricam, snima u mp4 formatu odlicne kvalitete
3..zdrljiv i ne osjetljiv na padove,kuciste cvrsto
- :
1.Katastrofalna zavrsna obrada ( soft tipke se ogulile nakon 2-3 mj)
2.Software je uzasan, relativno brz ali cesto bloka i dost mu treba da se odbloka
3.Cudan problem kod ulaska u transfer mode preko kabla jel se mobitel zna zbrikat i pomaze samo vajdene baterije
4.Malo malo restart moba sam od sebe,razlog je katastrofa sonyeva M2 kartica i malo labav utor za nju u samom mobu sto ga ocito jebe( jos da cujem od nekog da su Sandiskove kartice losije od Sonyevih, nahebo jepa bolje su bar duplo...)
For the hoven lands...
I meni nekad malo zabloka soft skužim...ne trza baš glatko uvijek. neznam jel ga t-mobile soft zeza. Danas sam okinuo 15 fotki s 2 mpx i više sam nego zadovoljan kvalitetom po danu. Video je isto ok ali na 15 fps dok se kod c510 vidi razlika na 30 fps.
Pluevi i minusi:
+ Video i zvuk na videu su odlični
+ Dobar ekran
+ Baterija
+ Tipkovnica
+ Odnos ponuđeno-dobiveno
- Zvuk s original driverima
- Dizajn (o ukusima se ne raspravlja)
- Brzina softa (brz u file manageru, multimediji i sličnom, ali spor kod ulazka u menu)
- Tipka za paljenje na "C" (da je bar na crvenoj slušalici)
BTW, meni do sad nije niš zbloko, na USB ga još nisam prikapčao, ali ću javiti ako se zbloka.
Ajde ako neko zna da mi pomogne.
Skino sam neke programe i igrice. Nisu baš za taj mobitel, nego piše Java games for mobile phones. Na V640 sve rade bez i najmanje problema. Međutim, na G502 mi se otvaraju u nekakvoj čudnoj rezoluciji, kao recimo na 2/3 ekrana, jako je mali prozor igre.
Išao sam na onu opciju nadogradnje softvera pod postavkama, kaže mi da imam najnoviji softver. Pokušavao sam promjeniti rezoluciju, ali mi u izborniku veličina ekrana nudi samo neke minijaturne veličine, plus uobičajni način, koji mi je stalno označen.
Zna li netko u čemu je problem?
No sikiriki...
Tako je. Mozes pod opcijama za te igre oznaciti 176x220, onda ce ti bar bit na sredini ekrana, ili mozes pronaci igre koje su radjene za tvoju rezoluciju.
Sređeno, hvala puno
No sikiriki...
Zanima me dali sony ericsson g502 ima mogucnost brojanja koraka???
ne. nema accelerometer
ja koliko znam jedini model koji to posjeduje je W580i!!!ispravite me ako grijesim!
###1410989180026
Griješiš, baš sam jucer istrazivao, svaki SE mobitel koji ima accelometer, ima tu funkciju. Samo sto neki dodju s predinstaliranom aplikacijom a na neke se treba instalirat.
Prije tjedan dana kupio sam predmetni mob klincu za rođendan. Simpa paket 348 kn i još mi je djelatnica u T-centru uz paket ponudila i SE BT slušalicu HBH-PV703 za 1 kn!!! što sam naravno prihvatioO ovoj akciji nisam ništa pronašao na njihovim službenim stranicama. Nažalost ovo je bio zadnji primjerak u T-centru gdje sam ga kupio.
Slavonac
Vidim na stranici, istina je.
simpa paket g502 + bluetooth slušalica za 348 kn! Bez pretplate. Ali teško više da ćeš ih naći u dućanima na akciji...uglavnom prodano!
Kad skuže da imaju još male zalihe dok ne ponestane.
meni niko prije 5 dana nije ponudio bt 348kn
simpa paket i bilo ih je jos par komada
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Par pitanja o G502:
-podrzava li copy/paste
-dali meniji "štekaju"? tj. da li usporava?
-koje se slusalice dobiju s njim u simpa paketu?
-da li ga je moguće moddati u neki drugi mobitel, recimo neki walkman, i da li se mogu mijenjati driveri od kamere (posto vidim slike uslikane njime nisu bas nesto)
Premisljam se izmedju njega i K770, a trenutno imam S302.
EDIT: evo trenutno gledam temu o moddanju, vidim da se daju mjenjati driveri od kamere, pa ako netko ima moddane drivere molio bi ga da okine neku sliku da vidim kako ispada sa drugim driverima.
Zadnji uredio tiki : 13-07-2009 u 19:28
Meni su slike s g502 bile vrhunske po danu...jako zadovoljan. t-mobileov softver origigi.
meni je kamera odlična na ovom mobitelu,a i šta če bolja kad je večina mobova sa 2mpx kamerom,i koštaju do 1000kn.no eo u simpi 348kn al ja bio u dučanu i nemaju nijedan mob do 500-600kn sve rasprodano,i tak bilo mi glupo.i vidim ja juče g502 u vip kompletu 591kn za postoječe 491kn.ja ču uzet za postoječe korisnike.mada je dosta skuplji od simpe gdje ga više nema za kupit,u vipu je tek stigo u ponudu.zvucnik dobar,snimam video 320x240 što je odlično.eh sad ovaj mob je specijaliziran za internet,tak da ima 3g,ali nema drugu kameru...al ok,nadam se da ču ga uzet kad budem išo do grada,ovaj il iduči tjedan u vipu.stvarno mi super,nijedan ubavan mob nema i onda vip ima ovaj u ponudi i stvarno jedva čekam da ga kupim.čvrst je,ekran dobar...ma jedva čekam
EDIT:
Evo kupio sam g502 za 591kn u kopmpletu.i evo.kamera odlična,video također,zvučnik za razliku od w302 dobar,ali nije baš jako glasan.solidan...mob je baš za internet,skinio odma operu i ebuddy za msn,aktiviro surf paket u vipu 100mb za 30kn,i sad imam problem kad skidam nešto mobitelom pjesme i slično,skida mi po 3kb!dali to može brze,i dali ce u podrucju 3g signala skidat brže jer mob je 3g?
Zadnji uredio ravilov : 29-07-2009 u 14:47
ja ga sad mislim uzet,istice mi ugovor,necu davat neku bijesnu lovu a hocu ok mob,nadam se da nece bit prevelik šok sa k850i na njega..mislim da je best buy za te pare (291 kn)
gidi jap!
Bookmarks