evo gledao sam na se stranici da ovaj mob nema gledanje videa pa mi je to malo čudno jer na nekim reviewima dok sam gledao ima video .također kad se uđe na SE stranici za isprobat mobitel ima video pa moze li mi neko reci ima li video ili ne
Neće. Ako ti neće smetati nešto manji ekran i slabija kamera, bit će sasvim dobar. Plus ima Google maps i još neke kvazi-GPS servise koje K850 nema.
evo gledao sam na se stranici da ovaj mob nema gledanje videa pa mi je to malo čudno jer na nekim reviewima dok sam gledao ima video .također kad se uđe na SE stranici za isprobat mobitel ima video pa moze li mi neko reci ima li video ili ne
g502 ima gledanje videa i snimanje videa u QVGA rezoluciji sa 15 fps
Evo ja koristm mobitel neka 4 dana.
Ono što me frustrira je rušenje sustava i resetiranje. Imam verziju sw koja završava na 031 i na SE updateru mi kazuje da je to zadnji dostupan soft.
Recimo, na mobu vrtim MobyToday, svoju temu i kada samo stisnem tipku 3 gdje sam stavio brzo biranje, nestane sve, mob zavibrira i restartira se.
Također namješta svoju default temu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Debrandiraj mob.
Meni se isto prije restarto, 2-3 puta tjedno (najbolje mi kad se usred razgovora restarta -.- ). Reinstaliro softwer preko onoga njihovog programa, sad radi normalno, nijedan restart u 2 mjeseca. Kakvi su to driveri za zvuk koje spominjete, osjeti se razlika u zvuku?
I meni kaže da je taj R1FA031 najnoviji. Ipak, reinstaliro sam ga, pa se nadam da će sada možda bolje raditi.
No sikiriki...
Kada sam kupio G502 na njemu je bio naravno R1FA031 koji mi je bio spor i restartao se. Tada sam instalirao R1FA037 koji je bio malo brzi ali isto bi se znao tu i tamo restartati (mob je na stolu nista ne diram po njemu i samo se odjendom restarta). Sada sam na najnovijem R1FB001 i ni jednom mi se jos nije restartao, i imam osjecaj da je brzi od R1FA037. Dakle svima bi preporucio da instaliraju R1FB001, mozete ga skinuti ovdje:
Sto se tice akustike do nedavno sam imao w980i mix Molinna II + Mollina III koji su super, bass na slusalicama mi se jako svidja. No onda sam nasao G502 acoustics koji stvarno pojaca zvuk kako na zvucniku tako na slusalicama, i od onda sam na njemu.Code:http://www.megaupload.com/?d=WULDBVBW
Ja koristim ovaj obican player, ponajvise zbog toga jer ima MegaBass, a imam i instaliran KD Player, koji je odlican +
Evo od G502 Acoustic (pojacava zvuk, solidan bass):
http://www.megaupload.com/?d=SF7HKMZ9
Evo ovi od w890i + Molina II i Molina III (malo tisi od ovih gore, ali bass mi se nekako vise svidja):
http://www.megaupload.com/?d=871PZZ5M
Evo ljudi pa probajte i zadrzite sto vam vise odgovara
Problem s resetiranjem i karticom nije do moba, to se meni događalo kad bi krivo umetnuo SIM karticu.
ista stvar i sa R1FB001, restarta se kad se gledaju slike preko Multimedie...sad se već pomalo pitam da nije stvar u aparatu, sve ostalo radi za 5![]()
Meni normalno prikazuje slike u multimediji na R1FB001 a i sa starijim fw-ovima je sve dobro radilo... da nisi mozda nesto moddao pa mu to smeta? Mozda memorijska nije dobro sjela pa ona zeza?
Memorijska je od 4 GB ali sve radi perfektno a kad idem na slike preko multimedie izlista mi 5 slika i onda bude crno ne prikazuje mi sliku samo dolje one znakove lijevo desno i onda još par puta listam pa se sve zacrni i mob zavibrira, nakon toga mu treba par sekundi da se vrati na staro
aha eto zaključak; kad se sporije listaju slike je dobro sve, valjda mu je brzo šok pa se restarta![]()
Zadnji uredio anthony_c : 19-09-2009 u 12:54
Ovaj G502 je definitivno katastrofa od modela, na njemu imam fw R1FB001 i restarta se kad se gledaju slike a sad je počeo i kad dolazi poruka btw nikakav drugi modding nije napravljen, najbolje rješenje je riješit ga se![]()
Hmmm, valjda soft. Ja u t-mobilea nisam imao takvih problema...nije se restartao.
Bookmarks