možeš nemat tromost symbiana? ne morat potpisivat aplikacije ili crackat firmware zbog istog? veći ekran? kamera? više programa? bolju sinkronizaciju sa kompom? ne znam stvarno. Ili moj favorite pošto sam n95 imao čak mjesec dana: bateriju koja actually traje preko jednog dana kolko god da ga mučiš. E to malo koji symbian može sve

Odgovori uz citat
jer meni nikad nije palo na pamet gledat cijele filmove na mobu.
!
onda nećeš moć drljat po ekranu. Ima on i svojih mana, i to dosta nih koje ćeš upoznat tek korištenjem ali zasad sve što me smetalo sam uspio srediti i to baš na onaj način na koji sam htio, (tako da moj sad nema ni jednu manu :-P) a pošto vidim da sve više ljudi kupuje omniu a malo tko je zna ispravno koristiti vjerojatno ću se bacit ovaj vikend na posao pa napravit neki tutorial koji će olakšati život ljudima koji prvi put vide windows mobile. A to radim i iz razloga šta stvarno puno djece kupuje mobitele kao šta je omnia, pretrpane svim i svačim ali im je prekomplicirano za korištenje pa kažu, ma ne sviđa mi se, dat će tata još 3-4 tisuće pa ću ja sebi ajfon nabavit. U svakom slučaju, sve je moguće napraviti ali to su ipak windowsi i kao i desktop verzija će vam popit krv ako ne znate kako radi. I zato, ako nemate volje bar mjesec dana upoznavati mob da bi vam služio savršeno, ne uzimajte ovog

Bookmarks