Evo, upravo sam kupio koss spark plug.
Trebalo mi je oko 3 sata biciklom
Šteta šta nema crnih.
Ako kog zanima, u linksu ostale jedne koss the plug i 4-5 koss spark plug.
Uglavnom, eartip mi super paše u uho (iako sam ja odmah kupio i one eartipove) što me ugodno iznenadilo), stavim ga bez problema u uho i bez namještanja, ali kad namjestim malo se bolje čuje.
Slušalice su mi super, malo je tanak kabel (ali je dugačak), ali je zvuk super.
Imam ih spojene na n73 i zvuk je predobar, bass pogotovo (a slušam večinom pjesme s bassom).
Thompson ubija na slušalicama, odličan zvuk.
Da, dobio sam samo jedan dodatan par ovih original raetipova, ali dobro.
rap_boy- si ti kupio one hpm-85?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Malo sad idem u off, ali šta ćeš
Možda da se dogovoriš s nekim pa da kupite svako jedne.
Ili ti nekom prodaš za veću cijenu![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vidim ja dosta vas je pikiralo ove Creative EP-630...ima li ih još kod nas i ima li ih netko ovdje na forumu da da jedan user review.
Ja sam si baš jedne naručio sa eBaya, koštaju 8GBP sa poštarinom, nove.
Isplati li se, što velite?
Vidjeti ćemo kad stignu za koji dan...
pa toliko vrijede u svakom slucaju...
Kod nas ih je bilo u hgspotu za 150 kuna, ali ih više nema i možda više neće dolaziti.
Sad ih imaš u ventexu za 200 i u bojama zvuka 390 ().
Mislim da se isplati.
Da si jučer rekao, dao bi ti i ja novce da i meni kupiš, ali dobro.![]()
Jel iko zna ime ovog dućana, tamo ima navodno malo jeftinijih slušalica.
Dućan na lijevoj strani Maksimirske (kad odeš prema centru) brzo poslije ogromne zgrade Zagrebačke banke (a s desna je slastičarna Hiki).
Ako ništa, idem u Intelkom, Hpm-75=250 kn, Hpm-82=260 kn (mada mislim da ću uzet hpm-82)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Možda je ovaj (malo im je stranica užasna).
Nisam siguran, ali mogao bi biti.
Nazovi ih pa pitaj jel su brzo poslije Zagrebačke banke i Hikija.
Ako nisu, pitaj jel zaju koji je to dućan.
Poslo sam im e-mail, ali nema nigdje ni pod opremom ni pod ostalo slušalica... ni tražilice nema... hmm... Pito sam ih za adresu i dali prodaju slušalice hpm-82 i hpm-75 i koja im je cijena.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja sam u Intelkomu uzeo HPM 90 i zadovoljan sam s njima.
PREDATOR
360 kuna
Probaj nazvati onaj dućan.
Nije proslo niti godinu dana i ove su mi krepale, isto desna slusalica. Da ih zlostavljam i trgam shvatio bi, no ovako me napustiti... smrc. Sony EX32LP RIP
Nego, dal ima netko kakav prijedlog? Cijena oko 200 kn, a osim kvalitete zvuka glavna stvar je ergonomija, koja je kod ovih i EX71 koje sam imao bila prvoklasna - nakon nekog vremena sam zaboravio da ih uopce imam.
Ako ne nadem nesto bolje vjerojatno cu uzeti ove ponovno. Edit: budem probao i preko garancije nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e ovo su moje iduce sluske...
http://cgi.ebay.de/High-End-Profi-Dr...1%7C240%3A1318
za 3tj![]()
U je** te, koji je to *****??
Nek opasne, dobiješ uz njih 8056406132 ovih čepića.
Izgledaju dosta velike (za in ear), ali su fora.
A i vjerojatno su super- sudeći po "best in ear earphones on the market" (iako svi to govore za svoje).
veće su,jer imaju 3 drajvera...posebno za visoke tonove,niske i bass![]()
Nema sanse da one toliko vrijede! Ovo su im samo nabili cijenu da privuču ljude koje kupuju samo zato što je skupo! Mogu kupit 20-tak kvalitetnih slusalica za te pare koje će mi sigurno duže trajat od ovih. Osim toga, slusalice su potrošna roba, koja se mijenja svako malo, to je isto ko da netko kupi žarulju od 2000 kn za dnevni boravak.
@smogovac - nemoj ti ovo shvačat ka neki napad na tebe, ja san samo reka svoje mišljenje. Volio bih i ja kupit ove sluše al 385 Eura... strava
FORD FOCUS RS500
I like it!
Nisam ni vidio cijenu- 2800 kuna....
Kupiš si neki hifi ili liniju i dovoljno produžnog da vučeš di god hoćeš
Ali, za te novce moraju biti najbolje (ja ih ne bi kupovao da uz njih ne dobijem komp), ali ako ti hoćeš (dat toliko novaca) te sluške- svaka čast.
Napiši nam kakve su kad ti dođu- da budemo ljubomorni.
Ili nam daj adresu pa da možemo dolaziti do tebe doma isprobavati![]()
obzerver-to mi prica netko tko p1 fura
+ja ne kupujem stvari zbog izgleda,a pogotovo ne sluske...
ne znam dal je itko od vas probao recimo shure se530(isto tri drajvera),drugi svijet za sve ostalo...imam senice od 800kn sa jednim i -3 su prema njima...
ove sluske se cekaju 3 god vec..htio sam shure uzeti,ali sad cu pricekati malo,da vidim sta se prica...
Zadnji uredio smogovac : 22-11-2008 u 23:57
ne znam...prema pisanju nekih,da..naj in ear ikad napravljene..
zato cu pricekati jos par testova korisnika...
nije mala lova, pa moram biti ziher,zato cu ipak malo pricekati i razmisliti izmedu šurica i ovih..
+shure ima za 1800kn recimo...
svaka cast smogo ako ces ih uzet. kupujes li ih zbog specifikacija i zbog toga jer govore da su naj naj ili si ih bas probao pa te zvuk odusevio. kolika je garancija? za te pare trebala bi biti dozivotna.
Dinamo rules!!!
nitko ih nije probao...osim par njih,a ti ekipa je podivljala koja ih je cula..
na temelju njihovim modela sa 1 i 2 drajvera znam da ce biti vrhunske,tj. jesu..
ali cekamo jos par testova usera da vidim dal cu te ili shure se530... ili UEars ima model sa 3 drajvera,te nisam cuo,ali mislim da bi imao problema sa njihovim fitom u usima...![]()
Bookmarks