T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
e ovo su moje iduce sluske...
http://cgi.ebay.de/High-End-Profi-Dr...1%7C240%3A1318
za 3tj![]()
Nema sanse da one toliko vrijede! Ovo su im samo nabili cijenu da privuču ljude koje kupuju samo zato što je skupo! Mogu kupit 20-tak kvalitetnih slusalica za te pare koje će mi sigurno duže trajat od ovih. Osim toga, slusalice su potrošna roba, koja se mijenja svako malo, to je isto ko da netko kupi žarulju od 2000 kn za dnevni boravak.
@smogovac - nemoj ti ovo shvačat ka neki napad na tebe, ja san samo reka svoje mišljenje. Volio bih i ja kupit ove sluše al 385 Eura... strava
FORD FOCUS RS500
I like it!
U je** te, koji je to *****??
Nek opasne, dobiješ uz njih 8056406132 ovih čepića.
Izgledaju dosta velike (za in ear), ali su fora.
A i vjerojatno su super- sudeći po "best in ear earphones on the market" (iako svi to govore za svoje).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
veće su,jer imaju 3 drajvera...posebno za visoke tonove,niske i bass![]()
Nisam ni vidio cijenu- 2800 kuna....
Kupiš si neki hifi ili liniju i dovoljno produžnog da vučeš di god hoćeš
Ali, za te novce moraju biti najbolje (ja ih ne bi kupovao da uz njih ne dobijem komp), ali ako ti hoćeš (dat toliko novaca) te sluške- svaka čast.
Napiši nam kakve su kad ti dođu- da budemo ljubomorni.
Ili nam daj adresu pa da možemo dolaziti do tebe doma isprobavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
obzerver-to mi prica netko tko p1 fura
+ja ne kupujem stvari zbog izgleda,a pogotovo ne sluske...
ne znam dal je itko od vas probao recimo shure se530(isto tri drajvera),drugi svijet za sve ostalo...imam senice od 800kn sa jednim i -3 su prema njima...
ove sluske se cekaju 3 god vec..htio sam shure uzeti,ali sad cu pricekati malo,da vidim sta se prica...
Zadnji uredio smogovac : 22-11-2008 u 23:57
ne znam...prema pisanju nekih,da..naj in ear ikad napravljene..
zato cu pricekati jos par testova korisnika...
nije mala lova, pa moram biti ziher,zato cu ipak malo pricekati i razmisliti izmedu šurica i ovih..
+shure ima za 1800kn recimo...
svaka cast smogo ako ces ih uzet. kupujes li ih zbog specifikacija i zbog toga jer govore da su naj naj ili si ih bas probao pa te zvuk odusevio. kolika je garancija? za te pare trebala bi biti dozivotna.
Dinamo rules!!!
nitko ih nije probao...osim par njih,a ti ekipa je podivljala koja ih je cula..
na temelju njihovim modela sa 1 i 2 drajvera znam da ce biti vrhunske,tj. jesu..
ali cekamo jos par testova usera da vidim dal cu te ili shure se530... ili UEars ima model sa 3 drajvera,te nisam cuo,ali mislim da bi imao problema sa njihovim fitom u usima...![]()
Jedno općenito pitanje: kolko ima smisla uzimati tako neke skuplje sluške ako ih mislim koristiti pretežno na nekom mp3 playeru slušajući lossy formate muzike? Zar jeftinije sluške (ajmo reći neke od 500kn naviše) ne mogu odraditi taj zadatak i zar postoji još uvijek neki dio mp3ce koji one ne mogu reproducirati, a skuplje mogu? Jasno mi je zašto ljudi proizvode te skuplje sluške jer ipak postoje lossless formati muzike, studijski materijali itd. Ali grijeh ih je koristiti za slušanje mp3ca... Ili se varam?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Realno, malo je ljudi koji uopce mogu osjetiti razliku izmedu 320 kbps MP3 (iz originalnog zapisa, recimo CD-a) i lossless sadrzaja.
Osobno mislim da su to ciste gluposti, jer ce se kvaliteta tih slusalica vidjeti tek na profi opremi, sa osobom koja to zna prepoznati, nego na kakvom iPhoneu (koji nije primjer najkvalitetnijeg glazbenog playera) ili drugom prijenosnom playeru. Sumnjam da uopce postoji player koji bi mogao imati dovoljnu kvalitetu reprodukcije da dostigne slusalice od nekoliko tisuca kuna.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
rospaya o cem ti pricas??
pa in ear slusalice su radene za prijenosnu opremu(drugo su velke sluske tipa denon d5000 ili neke takvog tipa,bez kvalitetnoig pojacala,nis od toga)...bilo koji mp3player(tko uopce o ajfonu prica) ih fura bez beda(naravno od playera do playera ovisi koliko ce biti ta reprodukcija kvaliteteta,kao i o formatu u kojem je ripano,nije isto 64 kbps,ili 320kbps)
osobno mislis?
pa daj stavi nes u uho osim ex sonijeve serije pa bus vidio...zakaj uopce imas ex seriju kad ima sluski za 20kn?
recimo senn cx300- senn cx95,razlika je 500kn kao i u reprodukciji nebo i zemlja...![]()
vjerujem da je zvuk odlican na tim slusalicama, ali dati toliko novaca da bi iskusio vrhunsku kvalitetu zvuka malo je previse. ja isto volim uzivat u dobrom zvuku, ali sta cu dati par tisuca kuna za mozda sat vremena dnevno. cx300, ex serija, px100 isto su odlicne slusalice, pa zar se ne bi bolje osjecao kad bi imao neke od ovih slusalica koje imaju vrlo dobar zvuk znajuci da si pristedio dosta novaca nego da uzmes ove skupe?
Dinamo rules!!!
Vjerujem da razumijes da slusalice od 350 000 dolara nece biti 350 000 puta bolje od onih za jedan dolar i zato sam koristio EX seriju - trosak od 500 kn za slusalice ne mogu opravdati jer pod a) skok u kvaliteti nije dovoljno velik da bi toliko vrijedio i b) postoji odredena razina nakon koje kvaliteta vise nije toliko bitna jer je dostigla toliko visoku razinu.
Ajde mi reci na kojem playeru ces koristiti te slusalice, dal ces koristiti pojacalo i koje su karakteristike glazbe koju ces slusati, jer ako si dio tog malog postotka ljudi koji vidi skok sa vrhunskih slusalica na ultra-mega-vrhunskih, ne vjerujem da su ti slusalice bottleneck, nego je to player.
Edit: da bude jasno, nemam ja nista protiv tvoje kupovine tih slusalica, cak dapace, ako ti toliko znaci - super. Potrosio sam i ja tisuce kuna dok su me ljudi zvali cudnim jer kupujem najskuplji uredaj u svojoj klasi, no sumnjam da je taj skok u kvaliteti toliko vrijedan.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Evo samo da javim da su mi stigle ove creative ep-630 danas doma i....jako sam razočaran.
Primjerice iako bolje po specifikacijama od mojih starih Philips HE591 kada sam ih stavio u uši sa bilo kojom gumicom zvuk je bio očajan u odnosu na ove philipsove.
Ista stvar mi se dogodila i sa jednim Sony modelom.
Pa zar su ove jadne Philipsove slušalice toliko dobre...tj. ostale toliko jadne.
Tražim i tražim po specifikacijama i savjetima ostalih nešto bolje i do sada nisam našao ništa bolje od ovoga starog šrota kojeg imam. Već su se jadne izlizale.
Bas je na ovima creative jad i bijeda.
i ja sam isto očekivao više od creative ep-630. nakon koss the plug, zvuk mi je bio slabiji da ne kažem jadniji. ali za te novce i za nekog tko prvi put uzima "bolje" slušalice trbale bi biti odlične. frend ih je uzeo za curu, i koliko ih je malo koristio za to je bio oduševljen njima
i ja isto nakon par tjedana korištenja sam zadovoljan, s obzirom na cijenu.
pa imam senn cx95,800kn dodu,ali jed. kad sam shure stavio na glavu,sve mi je palo u vodu..neopisivo...izmedu jednog i 3 drajvera je velika razlika, onaj tko to nije probao,ne moze pojmiti...ako budete u mogucnosti,probajte..
dal je to puno love?je
previse?je
dal vrijedi?kako kome...
dal vrijedi dati za ferarija milijon i pol kn,kad te dofura sa mjesta a na mjesto b kao i onaj 10x jeftiniji...??
dal vrijedi dati za telku 15 somova,kad imas i za 500kn...
mozemo tak do sutra![]()
@smog, nemoj se truditi objasnjavati tulavoj ekipi razliku slusalica od 20 i 20 000 kn kad im nikada nece biti jasno... mnogi ne shvacaju neke pojmove, a tako ce nazalost i ostati....
OT; danas bas usporedujem jedne HPM-70 koje su toliko hvaljene i prastare sony mdr E805 te vidim kolika je u biti razlika u kvaliteti...nema uopce dileme
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Što preporučujete za mene koji čuje razliku između flac-a i 320kbps mp3-a?
rospaya u svemu si u pravu...![]()
Bookmarks