do koje love?
do koje love?
a gle, sto jeftnije, a da nisu losije od EX-51.
stavi par prijedloga, ali nemoj pretjerivati sa cijenom. recimo do 300kn.
Ljudi, trebaju mi preporuke i iskustva za slušalice za jogging.
Do sada nisam nikad ni korsitia nikakve slušalice za jogging pa bi svaka preporuke dobro došla. Pretostvaljam da neće biti duga vijeka (s obzirom na znoj) pa nebi izdvajao velike pare za njih, do 100 kn.
FORD FOCUS RS500
I like it!
http://www.sony.hr/hub/headphones/block/3
ne znam za cijenu, ali siguran sam da bi ti pasale.
koje za mp3, znaci normalni priključak do 200kn, hgspot,vemil...
Dinamo rules!!!
Takoder bih molio preporuku in ear slusalica do recimo 200tinjak kn, trebaju mi za iPhone 3G...
Hvala![]()
Hvala rise000 što si podigao temu, trebam i ja jednu preporuku, skoro sam zaboravio.
Trebao bih slušalice 3,5 mm za N82, što kvalitetnije, što bolji zvuk sa bassom... Preporuke molim (cijena nebitna).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
blueled i rise - sony mdr ex 71
gt-r - sony mdr e 85 ili sennheiser cx300
Dinamo rules!!!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
http://www.made-in-china.com/image/2...-SONY-EX85.jpg
mislio sam na ove sony ex85.
nisi cuo za sennheiser? pa oni su najpoznatiji po sluskama, oni su u svijetu slusalica ko nokija kod mobitela.
cx300 su stvarno odlicne, nece pozalit novce.
Dinamo rules!!!
Thnx, pogledam![]()
potpis za cx300, ako imaš para definitivno ih pikni.
Ako si kratak s budžetom pogledaj Creative EP 630. Dizajnom iste kao cx300, ali nažalost nisam nikad direktno usporedio ta dva modela makar sam bio u prilici.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Di ih ima za kupiti? Kolko para?
@halek nezanimaju me Sony slušalice ako su proizvedene u Kini. Izravno japansko.![]()
o dijete drago..pa di je senn od sonija..ne bi ti skodilo malo guglati...
+takoder po 5x preporucam cx300 do 300kn,malo su previse bassy,ali vecina danas to voli![]()
to nisu kineske, nego se samo tako stranica zove.
ex85 imas u vemilu za 320 kn dok su cx300 100 kn skuplje.
Dinamo rules!!!
i ja trazim neke sluje za N96 pa me zanima koje izmedu ovih tri ... sve sam nasao na E-bayu pa odatle mislim narucit
Sony ex85
sennheiser cx300
Sony MDR-EX700
Ja bi trazio neke dobre sluske za E71, one njihove od Nokije su katastrofa..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
odlucio sam se za Sennheiser cx500 i sad me malo muci cijena na ebay-u .... ima ih od 10$ pa do 60$ ....ovo od 10$su fake garant , nemoram ni pitat ,a zanima ju me ove od 60$(tip je iz amerike za razliku od ovih kineza sto prodaju po 10$) ....dali su to sigurno original i kako mogu znait??
problem je sa ebaya narucivati,stvarno ima puno fejka od senna,otovo sve...procitaj malo po stranim forumim,nitko ne kupuje senn na ebayu
a di da kupim onda kod nas?
odgovorio mi je jedan tip s ebay i napisao "We are authorized Sennheiser dealers. Check out our feedback - nearly 2,000 positives. We have a contact phone number and physical store in New York. They have the full Sennheiser USA warranty"
Po ovome sto je napisao bi trebale biti 100% original
Imaš ih u bojama zvuka- samo što koštaju 600 kuna, i to na akciji...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pff 600kn :S ..... a na ebayu 300 s dostavom sad jel original to je pitanje
moze netko pomoc , dali je ovo fake ili original![]()
http://cgi.ebay.de/Original-Sennheis...ayphotohosting
Zadnji uredio Dexy : 05-06-2009 u 00:36
Bookmarks