Čak ni ona animacija od Vodafonea kad se pali? Znam da sitničarim, ali stvarno sam alergičan na bilo kakav oblik brandinga![]()
evo sad sam isao testirat, cak sam stavio karticu MTS (Srpsku), i sve mi je ocitao, prikazao mi je roming pod T-comom, znaci sve radi
kuciste neces morat sigurno mjenjati jer na njemu nema nista. nikakvog loga vipa ili vodafona, skroz cisto.
e sad jedino ako ne budes imao srece sto se boje tice, ja sam od pocetka htio tamnu, a ne onu bjelu. i imo sam srece da su tada u toj prvoj posiljci imali samo tamne.
odi u vip i kupi ga, stvarno se isplati. 2200 i nije tako strasno dati za takav mob. samo moras naci centar u kojem ga imaju
Koliko zapravo traje minuta bitno ovisi o tome s koje strane vrata od WC-a se nalazis.
Čak ni ona animacija od Vodafonea kad se pali? Znam da sitničarim, ali stvarno sam alergičan na bilo kakav oblik brandinga![]()
moje pitanje za vlasnike e71 je....
Kaj je s softverskom podrskom ??? Konkretno,da li bude tesko nace aplikacije za takav ekran,jer je wide ekran.....na dotsisu bas i nema puno aplikacija i tema za njega,dok za ove normalne ekrane ima sve i svasta....
podrška je jako dobro.
pogotovo zbog toga jer na E71 rade aplikacije koje rade i na N95/N82 (osim onih koje potražuju accelerometar) ili aplikacije za N73/n82
bez obzira što svi ti mobiteli imaju rezoluciju 240x320, a E71 320x240, aplikacije će raditi.
i da, E71 nema wide ekran, već je samo položen horizontalno
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dali e 71 ima mogucnost snimanja razgovora ?
mislim na snimanje razgovora izmedu pozivatelja i pozvanog.
cak nema ni to, niti u meniju igdje to vidis, bas, je cist telefon, da cisci ne moze biti
@ nevidljivi, ima mogucnost snimanja i vrlo se lako snima, srednja tipkica sa strane, ali nisam ti jedino siguran koliko dugo moze snimat, ali znam da sugovorniku pusta stalno pistanje, tako da je normalan razgovor otezan
Koliko zapravo traje minuta bitno ovisi o tome s koje strane vrata od WC-a se nalazis.
zahvaljujem članu 'Ico' na odgovoru.....
pitanje vezano uz e71 -
da li se na qwerty tipkovnici mogu pisati SMS jednom rukom?
da li je nedostatak igranja n-gage igrica na e71 veliki nedstatak ??
Thnx.
upravo sam juce piknuo nokiu e 71. super sam zadovoljan. preso sam sa SE P1 na NOKIA E71.
po meni su totalna bedastoca igrati igrice na mob. za to sluze druge stvari. e 71 je odlicna stvar za poslovne ljude.
imam pitanje u vezi jednoga programa na E71
program je advance call manager. cemu on sluzi i kako ga treba narihtati ?
pitanje:
1.) kakav je signal vama koji imate e71?
2.) jel se brojevi mogu pisati normalno ili uvijek treba drzati onu dolje lijevo tipku kad ocu pisati brojeve?
3.) jel moguce smanjit ona slova(npr. kad udem u poruke pa new message i to...)
1. signal mi je odlican a cini mi se da u zg svi imaju dobar signal
2.brojevi se normalno pisu
3.mislim da ne
Kakva je stvar sa tipkovnicom?
Jucer sam ga gledao u Vipu, ali nisam probao tipkati. Na oko mi te tipkice izgledaju premale za normalne prste?
što s tipkovnicom?, imaš na početku diskusije o tipkovnici kreni od prvog posta pa ćeš vjerujem dobiti dio svog odgovora. ili imaš što.... ostalog.
HC4L
Pročitao, ali sad vec vise ljudi ima telefon i duze vrijeme pa me zanima kako su se naviknuli na tipkanje. Dal je problem napisati neki duzi e-mail ili su ipak tipke premale za duze tipkanje sa dvije ruke?
...iskrono malo off. ja sam isto zagrijan za njega. Nego dok čekaš odgovor iz prve ruke mugu ti reći da koliko sam ga ja isprobao da ipak misliom da bi se prsti nakon dužeg vremena pisanja umorili, ipak je malo preusko. Ali vjerujem da ćeš ipak moći ugodnije i lakše/brže otipkati nego na alfanumeričkoj.
A o tome ti piše i na jednoj priznatoj web stranici na početku pod tastatura (cijeli review)
HC4L
Priznati nam Eldar, ako idemo sa predpostavkom da su njegovi prsti na slikama od review-a onda po meni normalni, standard, niti čevapi niti neki tanki mini.
A čuj pričekaj vjerojatno se netko javi od user-a te da odgovor iz prve ruke, tko ipak nešto intezivnije ili češće koristi tipkovnicu.
malo off.
preporuka ako ti je to najbitniji detalj i neophodno potrebna odlilčna qwerty tipkovnica pogledaj E90 (Symbian) ili neki klizni HTC sa fizičkom QWERTY tipkovnicom (npr. Touch PRO)
HC4L
Tnx. HTC/MDA su mi dizajn u komi.
Da, gledao sam i E90. On mi je zanimljiv jer imam 19.000 bodova koji mi propadaju... Pa nije niti cijena pretjerana, ali to mi je ipak malo prevelik telefon.
Solidan reviw za E71
Veli tip da je tipkovnica odlična, čak bolja nego na E61
http://www.youtube.com/watch?v=tAghR7zw9w4
Za dulje tekstove niti jedna tipkovnica nije dobra. Znam jer sam napisao desetak stranica teksta na vise mobitela i dobio slom zivaca nakon 2500 znakova.
E71 bez dileme dolazi u najvisu kategoriju, a i rijetko je vidjeti mobitel ovako pristojne sirine i dovoljno dobre tipkovnice.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a da sam pročitaš čemu sluši, recimo ovdje ti sve piše. samo je na engleskom.
u buduće pročitaj čemu koji program služi prije pitanja.
a kako ga "nariktati", to se moraš sam malo "igrati" sa programom, jer ga možeš podesiti kako ti želiš.
Moze neke preporuke gdje skinuti teme za e71. Hvala
zedge.net
gallery.mobile9.com ?
Bookmarks