ma ljudi,nema sanse...tako je kako je..to je patka...ja ga sutra uzimam,ne da mi vrag mira![]()
Ma to je prevelika bruka njima,ja cu prvi ici u novine s tima ak je istina a ima nas po forumima tak da.a opet kad uzmes u obzir da su zadnja gamad onda mi ne izgleda ko neistina.ma nis vise neznam
ma ljudi,nema sanse...tako je kako je..to je patka...ja ga sutra uzimam,ne da mi vrag mira![]()
ja sam htio sutra al izgleda da ce bit slijedeci tjedan.razblio sam se i nemrem se ustat a kamoli cekat u t-mobilu.e jeste skuzili kak je svugdje navedeno iphone 3g 8 gb crni
kaj uopce nema bijelih?ni 8 ni 16gb?negdje sam citao da su samo 16 gb modeli bijelu al ovdje je svugdje navedeno da su crni
nema bijelih jos...bit ce samo 16gb
bijeli 8gb uopce ne postoji a od 16gb ce biti dostupan samo crni
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
sutra idem za zg, a posto nisam jos dobio nikakvu obavijest o onoj rezervacij, a rezervirao sam, zanima me dali se ocekuju velike guzve jer cu bit u zg- u do neki 10h?!?
There are no shortcuts in evolution.
ne bus stigao,jer ak se otvara u pol9 do 10 se izmjeni 30 ljudi.stani u redu u pol 8 pa ces uspijet
Mi Hrvati i nove tehnologije.......
Ako netko ne zna, ovo je jutrosnji red za iPhone !
ONE X & Sensation & Desire by HTC
koja ludnica,dobro da danas nisam isao...![]()
Šta bi tek bilo da ne pada kiša.........
haha grozno... -.-' ja bih pričekao bar par dana a ne se gužvat po kiši vani![]()
fakat ne kuzim te ljude..pretvaramo se u japance...![]()
gidi jap!
haha, kao kad se otvara Getro/Mercator/Lidl/whatever i čitava hrpa navali prvog dana da bi tri dana kasnije svi pričali "A isto ko i ostali" lol
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
mislis da su statisti?moguce...pa je ne znam koja bi budala cekala od 5 ujutro...pitali jednog frajera iz reda koji ceka fon-sto ocekujete od ajfona?da mi promijeni zivot....![]()
kada je počela prodaja u Poljskoj identična stvar sa statistima, pitam se samo što kad dođu na red...jel idu doma ili opet na kraj reda![]()
angels might have been eaten.
to je onda dupla dnevnica
HC4L
Konzumentski proleterijat....
Strašno, ali tipično za naše ljude...
da i moze npr. opcija sms uz ajfon tarifu?+dal netko zna dal u tarifi 300 ima naknade za uspostavu poziva?malo me buni sve to![]()
i300 nema naknade za uspostavu poziva. za opciju ne znam.
...al ja stvarno ne kuzim ljude u HR koje toliko cekaju da ih T-Mobile odere. Prvi kupac u ZG je cekao u redu od 18 sati pa sve do poslije pola noci. Sta nije bilo lakse skocit do Italije i kupit potpuno otkljucan aparat? A da ne govorim o onima sto stanuju jos blize granici ala Umag, Pula, Rijeka itd...
Sutra ujutro cu skocit do T-Centra (Umag) se smijat onima sto cekaju i slikat ih sa mojim vec 3mj starim iPhone-om LOL![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Molio bih Vas da ne pretvorite temu u chat o "statistima" i prvim kupcima iPhonea u nas.
Bookmarks