Sa SENNHEISER slusalicama ne mozes pogrijesiti.Ja sam imao dva modela ali za HI-Fi i sve su bile odlicne.Nazalost ove nisam isprobao, ali mislim da je kvaliteta OK
Gledam malo slušalice TrekStor:
http://www.dradar.hr/slusalice.php
Pogledajte prve tri slušalice....
Su dobre ili?
Sa SENNHEISER slusalicama ne mozes pogrijesiti.Ja sam imao dva modela ali za HI-Fi i sve su bile odlicne.Nazalost ove nisam isprobao, ali mislim da je kvaliteta OK
Tko rano rani, zajebo je pjetla
slažem se za senn...
imao sam cx300,sada njih top model cx95 i imam zamjerku samo na kabel,koji je predug...da ne idem u detalje,zvuk je za sluške sa jednim driverom fantastičan,imo- u toj kategoriji nema boljih...
Evo može jedan savjet za mene. Imam iPod Touch, Apple obične slušalice i Sonyeve in-ear model MDR-EX082.
Razmišljam o nabavci novih in-ear slušalica do nekih 300 kn. Prve za oči su mi zapele (pošto imam iPod) Apple in-ear headphones.
Sad me zanima sljedeće, dali mi je potrebna zamjena slušalica, jer sam s ova dva para djelomično zadovoljan? Ako da, onda jesu bolje Apple-ove ili postoji još bolje riješenje za te novce?
ove sonijeve su sa a serije,jel tak?meni nisu bas nešta...soundstage los,separacija instrumenata isto tak...ali za tu lovu su ok...ne biti nis dr. preporucio do 300kn,bacanje love...ako ces ici na promjenu,da bi se isplatila i bila osjetna,treba dosta vise love
Možeš pogledati i Sennheiser CX seriju (model 300 npr). A ako ti se ne žuri i poželiš uštedjeti koju kunu, pričekaj da uzmem Creative EP-630 (par postova iznad). U Hgspotu 140kn, dugo su na tržištu i odnijele su masu nekih nagrada bla bla...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e vidis ove creative isto nisu loše,pogotovo za tu lovu,ali tu su negdje sa ex082..
meni su osobno senn cx300 bile bolje od ex082,zbog bassa koje neupitno jaci- bolji,baš su boomy..totalno su drukcije tip sluški,sam moras poslusati...ali ako vec imas te sonijeve,je ne bi trosio dodanih 350kn za senn,radije štedi..pa kupi neke sa dva drajvera q-jays,ili UE super fi 5.pro itd...makar je sve to oko soma kn,isplate se...
Prema ovoj odlicnoj tablici sa Gizmodoa, Apple in-ear slusalice nisu nesto:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne bi se bas ravnao po ovoj tablici,ima dosta nelogicnosti po toj tablici gdje shure se210 i se110 imaju 9 za zvuk...probao sam ih i daleko su od toga+i recimo ue fi.2 8??nema šanse.....se110 bih u rang sa ovim sonijem stavio,ne po imenu,nego po zvuku...
Može li mi još netko iz prve ruke kazati isplati li se mijenjati Sony EX082 za Sennheiser CX300? Sad sam spreman izdvojit koju kunu više, recimo do nekih 500 kn, pa jel' postoji još koja kombinacija?
Hvala svima na odgovorima...
meni te in-ear slusalice nikako ne stoje. Stalno mi padaju iz usiju. Valjda imam premale xD
Danas sam u HG-u uzeo Pioneer SE-CLM21M-J-K in ear sluske. Totalno sam razocaran... udobne recimo da jesu al zvuk nije nista posebno.. bas vrlo slab.
Razmisljam da odma uzmem nesto drugo.. kaj predlazete? E51? Znate mozda gdje su najpovoljnije?
Gdje bi mogao kupiti Panasonicove in-ear slušalice? Ostale su u dobrom sjećanju...
Ja sam ove godine bio u frakfurtu na pro sound sajmu i na shureovom sandu sam naletio na sluske za osobnu upotrebu i naso sam jedne predobre i te mi je lik sa standa preporucio.pomisio sam da nemogu bit skuplje od 60-70 ojra al su bile 490ojra.sam sam se okrenuo i pustio suzu.
meni se ove sony svidjaju ex70
Evo i mene malo u ovoj temi
Zanimaju me koss the plug slušalice- mislim da se već pričalo ovdje o njima.
Nisam neki audiofil, samo volim imati ok slušalice.
Pa- zanima me sljedeće:
1) Gdje i za koliko novaca (najjeftinije) kupiti te slušalice (u Zagrebu- nikakav ebay ili išta tako)?
2) Vidio sam da imaju no questions asked garanciju, vrijedi li to baš za sve ili isto kao i normalna garancija?
3) Čitao sam da se svima one spužvice "pokvare", postoji li način da ih očuvam ili da odma kupim dodatni par?
4) Mogu li se isprobati te slušalice u nekom dućanu?
btw, imaju li neke druge slušalice slične cijene a boljih performansi?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mislim da su te.
kaj je najgore ja se bavim ozvucenjem al ne kuzim ko bi dao takve novce za to.
kuzio bi da je in ear monitoring koji zahtijeva odliijev uha ali ovo je besmislica
dotični model su monitoring slušalice, namjenjene profesionalnoj primjeni...odljev uha i izrada silikonskih umetaka košta mnogo manje, točnije 50 eura.
angels might have been eaten.
Ne bas su bile na odjelu personal use.znam ja kaj je in ear monitor.
sad am gledo na njihovoj stranici i tamo su isto u dijelu for personal audio a ne na professional.
neznam koji je razlog takvog rasporeda na stranici,ali karakteristike se530 modela su definitino za taj dio.
http://www.onheadphones.com/product-...ure-se530.html
angels might have been eaten.
Pikiram ih i ja već od ljeta, al ih nemaju i neznam kad će dobivati (zvao ih u 8., 9. i 10.mj). Ajd ako saznaš da je stigla pošiljka javi, bio bi ti zahvalanIzvorno postao jolly bravo
(isto vrijedi i s moje strane)
A kolko vidim, EP-630 ima čepiće slične sennheisericama CX-300 (koje su btw predobre). A CX-300 nema te čepiće od silikona niti nekih guma, nego samo izgledaju tako debelo i popunjeno. Zapravo su iznutra čepići šuplji i stisnu se kad uđu u uho tako da nema potrebe za bilokakvim rezbarenjem jer se sami adaptiraju na uho.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo, zvao sam hgspot(ove).
I nitko ne zna kad će (ako i uopće hoće) doći, a tip u Utrinama kaže da misli da one više niti neće dolaziti.
Ali, glavno da oni na stranici imaju natpis raspoloživo u Mandiju.
Pa se sad dvoumim između koss the plug (malo me strah tih čepića) i Sony MDR-J10-sviđa mi se ovakav dizajn, ali onda vjerojatno ne uklanjaju pozadinsku buku i nisu baš neka kvaliteta (a i dosta su jeftine).
Ako imaju neke slične ili bolje kvalitete do max 150 kuna- recite.
Uglavnom, najradije bih kupio creative ep 630 (ali ih nigdje nema) jer imaju "normalne" in ear čepiće.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel ko zna di su najjeftinije Sony Ericsson originalne slušalice HPM-75?
U Intelkomu ima za 249 kn, čuo sam da negdje u Maksimirskoj ima za 220..
Zna li neko nešto o tome?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks