upravo ta plastika, samo što je kod tebe kako sam rekao potpuno drugačija izvedba....ovako to izgleda:
i plastika djeluje također čvrsto no puca sama od sebe,bez neke vanjske sile
angels might have been eaten.
ovo sam vidio na netu al nisam znao da ih kod nas ima, ta plastika bas i ne izgleda cvrsto, kod mene su sve sa onom malom crnom, koja je jako kvalitetna i nije tvrda, tako da nema sanse da pukne, iste takve su isle joj na mdr-838 koje jos imam, i neunistiva je
dakle, ove fensi razdvojnike treba izbjegavat![]()
btw, Sodom jel vam uvazena reklamacija u vezi toga (tebi i rospayi)?
bobe ti je dao dobar prijedlog,to je nova serija sonyjevih in ear modela (ex 32).
stvar je što izbjegavati to nemožeš jel ex71 sa plastikom kakvu ti imaš nema ...
reklamacija nebi bila uvažena jel fizičko oštečenje nebi priznali,isto kako sam ih ja mogao opalit čekičem i reći da su pukle same.....rospayi nije pukla plastika na slušalicama (njega se čeka :-) nego članu FlowBlow
ima tko kakva iskustva sa LOGITECH PlayGear Stealth in ear sluskama?
Ja sam na svojim EX-71 skuzio puknuce tek nakon sto ga je otkrio potencijalni kupac (koji je, naravno, naknadno odustao od kupnje...).![]()
Mislio sam slusalice odnijeti u ducan gdje sam kupio, ali na pola puta do ducana sam se predomislio - nema sanse da mi to uvaze kao gresku u izradi ili sta vec. Tad nisam znao da je to redovita pojava na tim slusalicama. A jos manje sam znao kako i zasto je puknuce nastalo.
imaju normalan 3,5mm priključak no ja bi se držo u ovom rangu sony modela
Meni je plastika u savrsenom redu, no sodom mi je odmah dao savjet da taj dio cuvam jer se moze dogoditi da pukne tako da sam pazio na njih nesto vise nego ostali... Dakle meni je sve OK osim ucestalog padanja vrazjih gumica, proklete bile![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
meni su također ispale gumice i to srednje koje su mi bile najbolje...tako da sada koristim velike i dobio sam ideju zaljepiti ih sa brzostežečim ljepilom....
možda korisna informacija ,ali u sony dučanu je po novome moguče kupiti zamjenske gumice u pakiranju male,srednje velike...po bezobraznoj cijeni od 50kn
yep i meni stalno ispadaju, jedan put mi je jedna srednja u uhu ostala dok sam imao prve ex51, trazio sam je pola dana po ciloj kuci, onda odustao i isao stavit veliku, kad ono nece???..malo prokopam prstom po uhu kad ono gle gdje se zec sakrio
![]()
, al sada ih imam na kile (2*ex51, ex71, ex90, hp-m70, nc022 od s705), pa i ne pazim tolko, 2 para tj 4 srednje su vec u vjecna lovista otisle, a onih malih i velikih puna kutija, ak nekome trebaju nek javi
![]()
Mi moze netko reci nesto o sennheiserovim slusalicama px100. Planiram kupiti te slusalice jer slove kao jedne o najboljih sluski na svijetu, kazu da imaju izuzetno kvalitetan zvuk i odlican bass. Neka netko kaze tko je imao iskustva sa njima i tko ih koristi. Hvalaa!
nisu ziher jedne od najboljih na svijetu. jedne od najboljih su u omjeru "value for money". nisam siguran, al mislim da su u klasi bile proglašene najboljima 2005 ili 2006 godine. kako god, mislim da nemreš fulat ako ih uzmeš. uzmi si neki discman i odi u dućane na miru isprobat više modela sluški.sluške su sminka, al ih ziher nećeš ljeti nosit po cesti na glavi.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
dajte ljudi, trebam vase misljenje
...odlične - skupe - koristio sam ih par dana i morao ih vratiti...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
zanima me dal postoje neke sluske ili neki adapter kao na hpm82 slushkama ali za obicni 3,5mm prikljucak da mogu pauzirat pjesmu, stop, skip naprijed i skip nazad? kao ovo..
jer me zivcira kad nosim npr mp3 s kljucevima u dzepu pa izvadim mp3 pa ispadnu mi kljucevi i slicne stvari.
hm to sma i mislio, a jel znas mozda kako se to pravilno zove? ili mozda neki mp3 od 1-2GB koji podrzava to? :S
Pa za ove male playere kaj se nose oko vrata ti to i ne treba, a ovi veci (skuplji) AV playeri valjda ima nekih koji imaju i daljinac na slusalicama.
uglavnom vecina Sony modela osim flash mp3-ova podrzava daljinski upravljac, i ima konektor na sebi, znaci discmani, HDD mp3-ovi, MD playeri itd...problem je...doticni daljinski upravljaci, ako ne dolaze sa playerom su pre_fakin_skupi, i kod nas ih nema, niti ih je ikada bilo, pratim to jos odavo, npr,za NW-a3000 koji sam ima daljinac je kostao 100€, a nis posebno, samo tipke bez displaya ikakvog, na Mz-N10 sam razbio daljinac i dosao me 59gbp u Engleskoj, a kod nas ih je NEMOGUCE nabavit, kod MD playera i discmana rjesenje je bilo kupit bolji/skuplji player i daljinac bi dosao serijski, al sa mp3-ovima ne idu nikako, a razlog je i logican, vecina ih je dovoljno mala da se nose u djepu, pogotovo flash-ovi sa kojima daljinac nema smisla nikakvog, ovo je za Sony, za druge marke ne znam al sumnjam da rade daljince za playere, to uglavnom samo Sony ima/imao je obicaj, i Panasonic al u manjoj mjeri,
inace koji player imas? do 1-2 Gb su svi flash i nema smisla radit kao sto je vec netko naveo, daljinski jer se lako objese oko vrata,
ipod nano, znam da je mal i to, al opet je meni IMO glupo nosit mp3 oko vrata, pa ga stavljam u dzep, i onda kad npr sjedim u autobusu nezgodno mi vadit mp3 stalno. ali uglavnom, ako mp3 player nema taj konektor za daljinski na sebi, nema nista ni od daljinskog... tj. osim toga sto se tesko/nikako nabavljaju kod nas.
edit: evo cak razmisljam o kupnji mini disca,znam da je malo offtopic ali zna li netko odprilike koliko kosta ovaj uredaj?
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....Net+MD+Walkman
ili ovaj
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....Net+MD+Walkman
ovaj MZ-NHF800 sam vidio u oglasniku za 1600kn, sto je prihvatljiva cijena manje vise.. zna li netko neki jeftinij mini disc s podrskom za Hi-MD i sa tim 'jog dial' daljinskim?
Zadnji uredio Mario* : 29-07-2007 u 12:12
može se u ogl. naći dobrih stvari, ali bolje razmisli o kupovini discmana. ponuda je prvoklasna, a manja lova je u pitanju. evo ti i linka gdje je ponuđen jedan MD-Sony!http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40887
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks