korektno,cijena samog uređaja prevelika
kad smo se već raspisali...
znam kako je nekima teško, žele uređaj, a (pre)skupo...
sva sreča mene ne privlači.
HC4L
ja kupujem...
pa nije preskupo...
Koja aroganicija od strane t-mobile-a i njihove press mašine jutarnjeg:
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,11,2,,139416.jl
U T-Mobileu, distributeru iPhonea u Hrvatskoj, ne mogu procijeniti koliko njihovih korisnika već koristi “prošvercane” iPhone uređaje. Ali zato znaju koliko se njihovih korisnika registriralo za legalnu kupnju novog iPhonea - 1500 ljudi.
Znači svi mi koji smo kupili nešto ikada u inozemstvu smo po njima "šverceri".
Dakle, i oni Hrvati koji ga već imaju, zainteresirani su da legalno kupe novi 3G jer će tek s njime moći koristiti sve mogućnosti iPhonea - kaže Maja Weber iz T-Mobilea.
I ovdje glasnogovorništo t-mobilea implicira da su oni koji su kupili iphone od bilo koga osim od njih ga kupili ilegalno! Što uopće nije istina, ne znam kao je Bajić dozvolio da iskoriste njegovo ime za ovakvu kampanju i plasiranje poluistina.
Nema NIŠTA ilegalno kod kupovanja ovog uređaja u inozemstvu i korištenjem na kojoj god mreži. Ako itko tu krši prava potrošača onda je to t-mobile.
@mble127 ovo je još jedan od poteza da privuču što veći broj korisnika koji žele iphone tj. pozivaju ih da kupuju od njih.
Čisti marketinški trik![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
realno gledjaući,i150 2200kn,je previše,sa sam uređaj 6000+ previše,bahato i skupo,bar uspoređujući da drugim cijenama(naše se (J)ebeno slične njemačkim cijenama,a budući da društvo nije ni izbliza jednako...
ono korektno je što nisu nabili veliku cijenu,ali za 199$(naravno svi smo svjesni da nije toliko) al ono,ovo je ipak,too much,ipak,ipod touch i sređeno![]()
Ne, nema to veze s Apple-ovim ili t-mobile uvjetima.
"Ilegalno" znači: protuzakonito.
Da bi one koji su nabavili iPhone iz izvora koji nije t-mobile mogli zvati "švercerima" i "ilegalcima", moraju im i reći koji su ZAKON prekršili, i naravno to dokazati.
Razlog zašto to neće raditi je jer i oni "love u mutnome" (oni = t-mobile) glede sim lock-a, dužine trajanja ugovora isl.
U tarifi 150 naplaćuje se uspostava poziva 25 lipa za "besplatne minute" a zatim je cijena 1,49 kn/min bez uspostave poziva. Obračunska jedinica za sve tarife je 60/15.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Nisu slabe tarife. Cijene su ok. Mislio sam gore, odnosno skuplje.
Ja, i dalje, koristim VIPme i surfanje iskljucivo preko besplatnih WiFi spotova.
Nemam namjeru krenuti sa pretplatom jer sam 4 dana u Italiji i 3 dana u Hrvatskoj - koristim 2 kartice (VIP & TIM). Isplati mi se vise od pretplate.
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
A da li vrijedi ona ako kupis samo uredjaj da ce ti ga T-mobile otkljucati kao i ostale uredjaje u ponudi?
EDIT: vidim da pise na njihovoj stranici da u tom slucaju nije zakljucan.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Samo pod "Cijena samog uređaja" pise da uređaj radi sa SIM karticama svih mobilnih operatora. Kod ostalih tarifa ne pise nista pa pretpostavljam da svi ostali su blokirani.
Kad sam kupovao MDA Compact sa pretplatom, bio je blokiran a ja sam mislio da nije dok ga nisam upalio. Pretplata mi nije trebala (citaj 2 posta unazad) pa sam je dao mami. Meni je trebao telefon otkljucan da mogu ga mogu koristit sa VIP sim karticom.
Nako brdo e-mailova T-Mobile-u (od kojih zadnji je bio bio dosta jakog tona), poslali su mi kod za otkljucavanje. Moj stari im je zaprijetio da ce raskinuti sve ugovore sa njima svih telefona u firmi. U biti koje veze ima tko koristi pretplatu? Da li je koristim ja ili moja mama (ili cak netko treci) ne mijenja apsolutno nista. Uvijek 60 kn mjesecno (flex 60) netko mora platit.
Sve to znaci da T-Mobile vam nece skoro sigurno poslati kode za deblokiranje uredaja ako ste ga kupili u pretplati.
Morat cete JailBrake-ati kao svi ostali... Ima se, moze se!![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Jel postoji šansa da se iPhone 3G otključa da mogu jkoristit VIP karticu. Ja dobivam 8GB za 1kn ali cu onda radije za 98 kn uzeti onaj od 16GB....
Jedino me muči dali ću ga moći s VIP-om koristiti....
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ako je lockan možeš s universal simom (www.simel.hr).
jel se moze uzet tarifa i300,uzet iphone za 600kn i nakon 4mj prebacit na tarifu 150..tak se prije moglo..
gidi jap!
a piše da s universalsimom ima dosta problema s signalom... kaj na drugi način nema šanse?
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Koje bolesne cijene a oni govore primamljive!
Tarifni paketi i nisu tako loši s obzirom na to što obuhvaćaju. Čini mi se da je best buy i300.
Inače, ne znam jeste to skužili, ali oni koji već imaju uređaj mogu uzeti neku od tarifa i ne moraju se obvezivati na ugovor od 12 ili 24 mjeseca.
Bookmarks