Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 19 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 251 do 275 od 469
    Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    šta je bila kćer kriva što joj je otac odvjetnik Zagorca?nda
    ako ćemo po toj logici, onda ne treba ubiti ubojicu nego njegovu obitelj cijelu
    Ako bismo se povodili takvim metodama, onda ne bismo bili ništa bolji od njih.

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a koga smatras ubojicom therrlu: onoga tko je okinuo obarac ili onoga tko je to platio?
    i kakva logika, tu logike nema! sto je logicno u cistoj ljudskoj izopacenosti? niti jedan roditelj ne zasluzuje da mu dijete izdahne na rukama, ma ciji god on ministar ili odvjetik bio!
    nista nije sveto, sve je bruto i neto.. nazalost.. i ljudski zivot ima cijenu
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @frish - šta ubojica je dobar čovjek?

@La_LuNa - po meni bi oni jednako trebali odgovarati
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo najvece i najsretnije vijesti dana, dinamo je dobio tottenhama spartu nec i udinese u zdrijebu kupa uefa.
    slavlje moze poceti!
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    šta je bila kćer kriva što joj je otac odvjetnik Zagorca?nda
    ako ćemo po toj logici, onda ne treba ubiti ubojicu nego njegovu obitelj cijelu
    S takvom ekipom se logika ne moze uopce koristiti.

Pun mi je K.... vijesti o nekakvoj Ivani Hodak. Ko je ona da vec tri dana novine i tv drobe o njoj celo vreme?
    Ne znam po cemu su ova dva ubojstva i samoubojstva gdje je otislo cetvero ljudi manje vazna stvar od ubojstva Ivane Hodak?

U kakvom je drustvu bila tak je i zavrsila.

Vjerojatno netko zna nesto o toj Ivani pa mozda i ono ko je sve presao preko nje i sta je sve utrpala u sebe. To je ipak Zlatna mladez.

Odvjetnici su gamad koja se prostituira i prodaju stoseve o eticnosti, moralu i ostalim pizdarijama. Njemu trebaju ubiti kcer da bi on rekao istinu ?!?!?
    Pa ono HALO !
    Zlocinacka organizacija ne postoji ?!?! Pa kolko moras bit glup da plasiras takve fore a ljudi su se po Zagrebu sa zoljama tukli.
    Mislim da ce na kraju ipak biti "pojeo vuk magare". Neke se stvari ne smiju reci jer je ekipa odozgo direktno umjesana u kriminal.

Sad bljezgaraju kak su Zagreb i Hrvatska nesigurni. Ja se uopce ne osjecam nesigurno. Nesigurni su oni koji trebaju biti u zatvoru.

Eto!

I zivo mi puca ona stvar za nekakvu Ivanu Hodak.
    dobar grah daleko se čuje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Žao mi je što je cura ubijena, svakom normalnom bi trebalo bit žao. Međutizin, slažem se s Neredom, u čemu se razlikuje ubojstvo Ivane Hodak od ubojstava, otmica i drugih mafijaških obračuna?

Mafija postoji, to je činjenica, a Ivana Hodak je kćer odvjetnika koji brani mafijaše, a ta ga činjenica svrstava u isti koš s mafijašima.
    Opće je poznato da se mafijaši i međusobno ubijaju.
    I šta je sad tu čudno.
    S druge strane, Petrač na odsluženju zatvorske kazne koristi slobodne vikende i "godišnji odmor". Pa jebote dokle smo došli.
    Sad mi je na koncu žao onih profa sa prometnog faksa što ih je pohapsilo, jer da netko stvarno nešto želi napravit na tom području, onda bi policija onako nasilnu upala u sudove, pravni faks, pohapsila sav odvjetnički ološ, pa bi onda vidili čija majka crnu vunu prede.
    Nije problem u mafiji kao takvoj, nego je problem što mafija seže u sam vrh vlasti.
    Pravni sustav, uključujući odvjetnike je rak rana ove države i tu leži suština problema. Ostalo su samo simptomi.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u, sto volim etiketiranja..
    dakle, mile, ona je 'cer mafijaskog odvjetnika, automatski je i ona djubre iz podzemlja koje treba slistiti? nered, ona je dijete tzv. zlatne mladezi, po difoltu je djubre koje zagadjuje zrak kojeg mi svi ostali udisemo?
    ma da je ne znam ni ja sto, opet ne zasluzuje dva metka u glavu!
    normalno je da ce se njeno ime potezati po medijima jer njena obitelj nije anonimna hrvatskoj javnosti, posebice ne u datim okolnostima! sto opet ne znaci da je njen zivot manje ili vise vrijedan od zivota male Nike, ili zene iz Pule. znamo kako mediji funkcioniraju, cemu sad iscudjavanje nad time?
    sad cemo malu proglasiti droljom i ne znam cime ne jer je imala 3 - 4 bogata decka i tatu koji brani mafijasa?
    jasno nam je valjda svima da je pravna drzava neukusni vic, da je to famozno podzemlje usko vezano za drzavni vrh jos otkad nam je drzava bila u pelenama. ali stvarno nije u redu reci da vam puca neka stvar za nju samo zato sto potice iz etiketirane obitelji..
    a to da zagreb nije siguran, naravno da nije! ne samo zbog mafijaskih obracuna vec i zbog svih ostalih strahota koje se dogadjaju. ja jedino poludim kad napuhani 'adeze i sanader krenu srat' da je Zagreb puno sigurniji po statistikama od ostalih velikih gradova.. 'ebale vas statistike, zagreb je naspram ostalih velikih gradova selo niti s milijun stanovnika! s kime su se usporedjivali, tanguzijom?!

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je više pun kufer tih vijesti o toj Ivani.
    suosjećam sa njenom obitelji. izgubili su kćer. sigurno im nije lako.
    ali...
    mene živcira što su sad takvi ljudi eksponirani i samo se o njima priča.
    što je sa ostalim ubojstvima? što je sa one 17godišnjakinje što je umrla na isti dan u Zagrebu? to su novinari zaboravili već.

Ali me najviše živiraju političari.
    Kada su pretukli Miljuša, kada su ubili onog malog Luku, kada su usred bijelog dana pretukli čovjeka nasred ulice, onda nije bilo nikakvih smijena.
    Prošlo je više od 3mj a napadače nisu našli.
    i onda kada se desi ubojstvo neke poznate osobe (ili osobe iz poznate obitelji) onda se alarmira i sam vrh vlasti, onda lete smjene.
    a kada najebu "mali" ljudi, onda nikome ništa. niti jedne smjene ni ništa. već samo prazna obećanja i govor da je Zagreb siguran.
    Ebeš ovakvu državu ako "mali" ljudi mogu biti ubijani a da se ništa na poduzima, a čim se ubije netko tko je bilo državnog vrha, onda se sve alarmira

(mali ljudi su pod navodnicima, jer su ti mali ljudi zapravo i veći ljudi od ovih koji se druže sa mafijom.)

Kako bi mi jedna osoba rekla za ovu Ivanu Hodak.
    "Da se družila sa normalnim ljudima, nebi joj se to desilo. sama si je kriva"
    Možda i je sama kriva a možda i nije. ali je mogla birati ljude s kojim će se dužiti.

I da, sad su svi odjednom zaboravili na malog Luku, na novinara Miljuša i na ostle ljudi koji su usred bijelog dana nastradali.
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Obustava proizvodnje BMW-a i Opela

Da malo ubijem monotoniju...

Link

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    u, sto volim etiketiranja..
    dakle, mile, ona je 'cer mafijaskog odvjetnika, automatski je i ona djubre iz podzemlja koje treba slistiti?
    Ajde draga oladi malo. Ne stavljaj mi riječi u usta. Mislim, nisam te dosad doživio tako isključivu, jer ovo što ti navodiš je isključivost i insinuiranje. Vodiš se logikom "ako nemaš akvarij, odma si gejpeder."
    Gdje sam ja to rekao ili naveo na takav zaključak?

Dakle:

1. Ivana Hodak je Kćer mafijaškog odvjetnika, a usput i cura drugog mafijaškog odvjetnika. To je činjenica. Svaka osoba sa IQ>80 može dalje sama donijeti zaključak.

2. Ono što nije fer prema drugim žrtvama mafije je to da se tek sad digla prašina i da se tek sad nešto poduzima. O medijskoj buci da ne govorim.

I dalje mi kažem da mi je žao cure, a i njenih roditelja, najgore od svega je kad roditelj izgubi vlastito dijete.

Bilo je samo pitanje vremena kad će mafijaški obračuni "prelit čašu" kako gospoda premijer i precjednik zbore, kao da dosad nije bilo dovoljno i kao da su ove žrtve prije Ivane Hodak manje vrijedne.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ko zivi u takvom okruzenju mora biti svjestan rizika.Jasno da ta cura nista nije kriva,ali nazalost ima oca koji je mafijaski odvjetnik i isto takvog decka.
    Mafija u HR egzistira jos od proglasenja neovisnosti i ne trebaju cuditi ovakva ubojstva jer mi se cini da je mafija jaca od drzave.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma shvacam ja mile sto zelis reci, no vidjela sam da su neki postevi kretali u tom smijeru, a ne volim da se nesto obezvrijedjuje samo zato sto se povlaci po medijima.. vec sam jednom napisala, i opet cu - svi dobro znamo kakvi su i kako funkcioniraju nasi mediji! naravno da bi se o ivani pisalo i da joj je samo vlas s glave pala, jer je slucaj zagorac sada aktualan. to opet ne znaci da je ona vise ili manje vrijedna od ikoga drugog tko je izgubio zivot, samo je veca vijest. tako to nazalost funkcionira.. to prodaje naslovnice..
    naslusala sam se svakavih izjava, da ona to zasluzuje jer se druzila s krivim ljudima, da joj tako treba jer je bila drolja (!?)
    pitam se kakav je to um koji moze doci do takvih zakljucaka.. bit ce da je malogradjanstina ljubomorna na svakoga tko zauzme redak u novinama, pa makar i smrcu..
    a to da nije prvo mafijsako ubojstvo stoji, no svakako je najbrutalnije. cim ima prefiks naj, zasluzuje medijsku paznju.

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma stvar je samo u tome sto fakat ispada da su drugi manje vrijedni. Zakaj niko nist nije napravio kad je Domini dobil sa zoljom http://www.vjesnik.com/pdf/1999%5C12%5C09%5C14A14.PDF .
    Pa kolko normalan moras biti kao odvjetnik i tek kad ti ubiju kcer onda izjaviti "e sad cu ja rec sve i ici do kraja".

Sad stvaraju sami paniku kak je citava zemlja nesigurna. Po cemu bi bila nesigurnija nego prije 5-6 godina ? To sto im lova curi na sve strane i sto neki dobivaju penzije u BiH i Rvackoj to nikog ne smeta !!!

Koja budala ide smjenjivati nekoga u miliciji kad oni sprovedu kriminalce i onda ih sud pusti. Zalosno je to sto je trebalo preko 15 godina da neko javno kaze da organizirani kriminal postoji.
    Al dobro je Zagi rekao na onoj tajnoj snimci iz Beca...
    "Pa jeste vi svjesni sta vi otvarate", "pa jel znate kuda ce to otic".
    Pa nece valjda Seks koji sve zna i ostala garda upletena u to mirno gledati kako ih love.
    dobar grah daleko se čuje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al pazi foru sa Zagijem i dijamantima.

1. Za dijamante se sazna tek kad je Petrač optužio Zagija da ih je ukrao.
    2. Ti fantomski dijamanti su kao fol nestali 2000. godine a tek 2007 se postavlja pitanje di su.
    3. Postavlja se pitanje jesu li ikad postojali.

Kako to 7 godina nitko nije skužio da im fali 500.000.000 $ u dijamantima iz trezora. Pa nije to kutija cigareta.

Samo nek se zna da je Mesić bio u državnom vrhu kad se oružje kupovalo i švercalo i da je i on direktno upleten u tu aferu. Ne bi on bez veze slao svog doušnika u Beč na razgovor sa Zagorcem.
    Dobro im je Zagi rekao, nisu trebali u ovo osinje gnijezdo dirat jerbo ako se klupko odmota moglo bi bit i po Mesiću. Sreća Francekova što je na vrijeme riknuo.

But guess what. Ovo klupko neće imat tko odmotat, jer će se cijeli sistem pobrinuti da se ne odmota, a to je zato jer je sam po sebi mafijaški ustrojen.

P.S. da se ne shvati krivo, ne branim Zagija (ZNA SE ko je i šta je Zagi), samo mislim da je on u ovoj priči najmanje zlo.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, nađeni i napadači Luke Ritza
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...de/406791.aspx
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    katastrofa..
    i sad nek netko kaze da nam je drzava divna, da je stvorena od strane samih svetaca i da je vode isti takvi.. i da zagorac nije triger.. mda..
    bi vas vidla da imate djecu koja su se u tom trenu nalazila u blizini..
    a sto se luke tice, da, divno je sto su nadjeni njegovi ubojice.. no Luka je, u generalnoj prici, tek nebitna stavka.. njegovi ubojice mogli su biti nadjeni i prije i kasnije, al vidi gle, nadjeni su bas sada, u sveopcem rasulu, kako bi se stvrio privid da pravna drzava nesto radi..
    smaknuca u po bijela dana, bombe u sredistu zagreba ne puno kasnije od pola bijela dana.. ne kazem da me strah.. samo me sramota gdje to zivim. strah ce me biti kad cu za koju godinu svoju djecu pustati na iste te ulice..

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikad se sigurnije nisam osjećao u gradu . . .

nek se gamad međusobno poubija, sve je u redu dok ne stradaju nevini, a zasad takvih žrtava ovih ubojstava nema . . .
    neka samo tako nastave, ovim tempom, mogla bi hrvatska i postati država, samo nek se međusobno poubijaju . . .

bio sam nedaleko od mjesta događaja, i čulo se, u 5 minuta je cijeli centar bio blokiran . . .
    čudi me da nisu blokirali mostove i da grad nije nadlijetao helikopter . . .
    možda pukanić ipak nije vrijedio ko ivana hodak . . .
    uglavnom, samo tako dalje . . .

sve je u redu dok ne stradaju nevini . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    nikad se sigurnije nisam osjećao u gradu . . .

nek se gamad međusobno poubija, sve je u redu dok ne stradaju nevini, a zasad takvih žrtava ovih ubojstava nema . . .
    neka samo tako nastave, ovim tempom, mogla bi hrvatska i postati država, samo nek se međusobno poubijaju . . .

bio sam nedaleko od mjesta događaja, i čulo se, u 5 minuta je cijeli centar bio blokiran . . .
    čudi me da nisu blokirali mostove i da grad nije nadlijetao helikopter . . .
    možda pukanić ipak nije vrijedio ko ivana hodak . . .
    uglavnom, samo tako dalje . . .

sve je u redu dok ne stradaju nevini . . .
    s ovim se u potpunosti slazem.dok su nevini ljudi izvan toga,nek se ubijaju.
    protiv Pukanica nemam nista i opcenito mi je zao mi svakog ljudskog zivota,ali zna se ko je bio i sta je radio.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ono što je dobro za ravnotežu među zvijezdama je to da su se mafijaši počeli ubijat međusobno.
    Ono što je loše, ovo su metastaze hrvatske stvarnosti.
    Što prije emigriram, to bolje za moju djecu. A ostali neka uživaju u svehrvatskom tisućljetnom snu i njegovom ispunjenju.

Diplomirani n00b Postignuća:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Prestigio PAP5044 Duo, X8
    Operater
    VIP, TELE2
    Godina
    44
    Bodovi
    33.410
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.410, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm... Po cemu smatrate da Niko Franjić nije nevin? Naravno da uz takve obracune nece samo stradati samo mafijasi, zato pazite sto prizeljkujete...
    "Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
    Philip B. Crosby

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno, uvijek postole tzv. kolateralne žrtve. To je cijena života u banana-mafijaškoj državi.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    23.242
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Bodovi: 23.242, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n00b Pregledaj post
    Hm... Po cemu smatrate da Niko Franjić nije nevin? Naravno da uz takve obracune nece samo stradati samo mafijasi, zato pazite sto prizeljkujete...
    A po cemu ti smatras da je nevin????
    svi su oni isti i mozda je i on previse znao....
    ista stvar sa ivanom hodak... ona je bila kcer mafijaskog odvjetnika, a mozda je i ona bila upletena u nesto sto nije trebala. mozda motiv ubojstva uopce nije bila osveta njezinom ocu, mozda je ona nekom nesto skrivila....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zagreb sve više postaje beograd
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Diplomirani n00b Postignuća:
    VeteranTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Prestigio PAP5044 Duo, X8
    Operater
    VIP, TELE2
    Godina
    44
    Bodovi
    33.410
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Black_Hawk: Gledaj, zivimo u pravnoj drzavi (koliko toliko), a u takvom ustroju vrijedi da je covjek nevin dok mu se ne dokaze da je kriv... Imas li kakav dokaz da je upleten?!

Nikad neznas, mozda mu se negdje zurilo, pa je zamolio Pertaca da ga tamo prebaci... Iskreno neznam ko je on, ali sumnjam da je bio nesto duboko upleten u mafiju... Kao sto je Drug Mile rekao, on je najverojatnije samo kolateralne žrtva, a takvih ce biti jos bude li ovakvih obracuna. Ako se sjecas vec ih je i bilo, npr. 1999. g. kada su zolje letjele po Cvjetnom trgu, kad je poginuo Zoran Domini.
    "Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
    Philip B. Crosby

+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 19 PrvaPrva ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. B-net vijesti?
    By reno666 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-10-2007, 09:47
  2. Dnevne novine 24h???
    By ivstojic in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 09-02-2007, 14:50
  3. Aj malo vijesti i iz Bosne - Tender TS
    By djomla in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 04-08-2006, 17:12
  4. Wap - vijesti
    By crescens in forum Općenito