o'so za cacom..![]()
o'so za cacom..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nije da sam bio obozavatelj,al zao mi coeka...
R.I.P
unistila ga droga
Dinamo rules!!!
U nedjeljno jutro u stanu na Oranicama u Vrapču Dino se probudio i rekao Danijeli da mu je loše. Ipak, nije htio zvati liječnika već se odlučio samo odmoriti i zaspao. Oko 13 sati Danijela ga je pokušala probuditi, shvatila je da nešto nije u redu i pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo kasno.
Moj sin je dobio ime po njemu, zabavio je milione bez obzira na njegove poroke!
SLAVA MU I LAKA HRVATSKA ZEMLJA!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
na RTLu su rekli da je vjerovatno dobio epilepticki napad jer je kao imao pjene po ustima, a da su ti napadi moguci kod ljudi koji su se prije drogirali...
na kraju te sve ipak snadezao mi je da je otisao iako nisam bila neki prevelik njegov fan
RIP
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bas sam se nadao nekom koncertu u blizini, a onda se ovo dogodi... rip
No! No, no, no! Rip![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sada me totalno zanima WTF se događalo ovdje.
Na Balkanu srecoKaj mislis gdje zivis! Cisto normalno za ovaj mentalitet/geografski polozaj... zao mi je samo ljudskih zivota.
Kao i u svakom velikom gradu nažalost, previše mafije se nakotilo tu![]()
Katastrofa...
Sve u svemu,neznam tko je komu sta duzan,al uglavnom su ljudi skontali da mogu ubijat i podjebavat pravdu,pa im je tak svejedno... Zalosno je to sto za takve ubojice i slicne kriminalce nemamo pravu kaznu...
nda, balkane moj. bas sam negdje citala komentare, talijanska mafija je world wide poznata, ali kad oni po italiji prave belaj ne diraju zene i djecu! a bome i u talijanskoj vladi lete ministarske glave nakon takvih pizdar*ja..
kod nas.. nikom nista, ajmo odlikovat covjeka koji je ubio malu bogatunovu 'cerkicu.. fuj fuj.
selim se promptno! i zaista ne kuzim lokalpatriote koji su i u ovakvim situacijama u stanju velicat divnu nam domovinu 'rvacku i vladajuci 'adeze dok nam djeca ginu pred ulazima u kucu!
na vam 'rvati, za ovo ste se borili!
fuj!
Zanimljivo je pogledat kako se kod nas izvršavaju kazne. Evo recimo Petrač vikendom ide kući a i dobio je i 15 dana "godišnjeg".
Kod nas se isplati bit kriminalac
ne, ne, kod nas ne isplati biti bilo kakav kriminalac! moras biti u podzemlju, s facama poput petraca! oni su svi povezani s politickim vrhom i svi su tudjmanova skola! tako da naravno da su takvi "zatvoreni" s ciljem mazanja oci javnosti u igri "vidi gle kako nam pravna drzava sasvim solidno funkcijonira", dok u praksi zive puno bolje od vecine 'rvackih gradjana.
di u svijetu ima najmanje 'rvata u imigraciji? tam se selim.
Možeš si mislit kak će skinut Rončevića. Sad će izvući papire i krenut: "ali statistika kaže...!" Kužim ja da ovo nisu bili slučajni slučajevi i slučajne žrtve, ali ja sada moram u grad i to samo u kvart i nije mi totalno svejedno.
ovo je jako žalosno...zagreb moj zagreb.
nadam se da će naći ubojicu i ubiti njega i njegovu obitelj, zatvor nije za takve!
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ma ne treba ubiti obitelj, nisu oni ubili....
Ali ne kužim psihu ljudi koji su spremni oduzeti ljudskom biću život... ja bih rekao "da" za smrtnu kaznu, ali onda postajem jedan od gore navedenih ...
E Lijepa Naša, s pukom koji "srlja ko guske u maglu" i koja je premalo inteligentna..... i političari što iskorištavaju to... A policija... no comment... vidite sami....
Ja bi opet uvela GOLI OTOK..nevjerojatan je naš zakon i kazne koje razno razni teški krimosi dobivaju..uzalud onda i rad policije i svih kad ti krimos izađe nakon par godina i još dobije vikende i godišnji HALO??? Nek se reagira kaj se toga tiče, zato se i događa sve ovo jer su kazne kod nas ne smiješne nego presmiješne i prežalosne..
nisam za smrtnu kaznu, ali za dozivotnu, i to visetruku svakako jesam!
Bookmarks