Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung U900 Soul - par pitanja

1. dolazne sms poruke mi sprema na sim karticu gdje ih moze stati samo 30, a odlazne na memorijsku gdje ih moze stati 500. Mogu li podesiti da i dolazne sprema na memorijsku?

2. kako spremiti hack postavke dobivene s nakon podesavanja *#0002*28364# tako da se ne resetiraju kod svakog gašenja mobitela?

- Primjetio sam opciju camera tuning ON/OFF, default je off, što je bolje? Testirao sam slikajuci, ali moram priznat da nisam uocio razliku.

- takodjer sam primjetio opciju batt temp., a prvi podatak mi djeluje kao % napunjenosti baterije. Mogu li vidjeti % napunjenosti bez da idem u testne opcije (kao sto se moze kod se)?

3. Primjetio sam da postoji izbor 5 načina vibracije kod zvona i 3 nacina kod poruke, kako pogledati koji je koji bez da moram svaki put zvati sam sebe ili slati poruke?

4. Kad sam ga kupio baterija je trajala 3-4 dana uz dosta razgovora i podešavanja opcija, sad je proslo cca. 2 tjedna i vidim da baterija traje drastično kraće. Sumnjam da mu neka od aplikacija značajno troši bateriju, ali nisam skužio koja. Ili možda pojačavanje zvona (preko test sucelja) znacajnije trosi bateriju?

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cartmann Pregledaj post
    4. Kad sam ga kupio baterija je trajala 3-4 dana uz dosta razgovora i podešavanja opcija, sad je proslo cca. 2 tjedna i vidim da baterija traje drastično kraće. Sumnjam da mu neka od aplikacija značajno troši bateriju, ali nisam skužio koja. Ili možda pojačavanje zvona (preko test sucelja) znacajnije trosi bateriju?
    odgovorit ću na ovo jer ovo drugo nisam koristila pa neznam..

kaj se baterije tiče ja sam ostala paf jer evo nakon 2 mjeseca šta imam mob baterija mi svaki put traje 6-7 dana (?) i to uz razgovore i poruke, al ništa pretjerano..nemrem vjerovat sve se čudim kad će više krepat..jako dobru bateriju ima, baš sam uspoređivala sa K850i koji isto imam i uz jednako korištenje mi na U900 traje dulje dan-dva u prosjeku..Neznam možda je fora u tome šta sam ja namjestila svjetlo tipkovnice da mi se aktivira samo od 18 h do 07 h..

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cartmann Pregledaj post
    1. dolazne sms poruke mi sprema na sim karticu gdje ih moze stati samo 30, a odlazne na memorijsku gdje ih moze stati 500. Mogu li podesiti da i dolazne sprema na memorijsku?

3. Primjetio sam da postoji izbor 5 načina vibracije kod zvona i 3 nacina kod poruke, kako pogledati koji je koji bez da moram svaki put zvati sam sebe ili slati poruke?

1. Dolazne ti prvo spreman na SIM dok ne popuni a nakon toga ti sprema na memoriju telefona. Memorija dolaznih poruka telefona je 200 + memorija SIM-a ostatak ide na odlazne poruke

3. Prvo odabereš koji želiš. npr Vibracija 1 i stisneš ok i on ti izađe nazad i tada stisneš tipku OPCIJE i tamo stisneš play ili da ti to pusti, onda opet uđeš u vibracije odabereš Vibracija 2, onda ti izađe pa opet tipka OPCIJE i play

4. Meni baterija traje sa dosta poruka i par poziva i slika konstantno cca 2 dana
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thnx!

Jos da je rijesit ovo s jačinom zvona bio bi savršen!

I malo me nervira nacin zvonjave, prvo vrlo tiho zazvoni jednom ili dvaput, a onda zvoni normalno. Kako ga se čuje tek kad krene zvonit normalno, dok ga izvadim iz futrole ovaj drugi prekine. A mora ga se držat u futroli jer se izgrebe ako ga približiš tvrdoj/hrapavoj površini.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje si našao futrolu za njega i kak to izgleda?! ja bi neku usku da mogu u džep stavit, nigdje nisam našao...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Gdje si našao futrolu za njega i kak to izgleda?! ja bi neku usku da mogu u džep stavit, nigdje nisam našao...
    Nisam ni ja nasao za njega pa uzeo sam samsonite na magnet (100kn), malo je šira, ali bolje i to nego da ga izgrebem jer je vrlo osjetljiv.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Bodovi
    5.433
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.433, Nivo: 17
    Bodovi: 5.433, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav !!

Kako instalirati java igrice na ovaj mob.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung U700 vs F480 vs U900 Soul - koji odabrati
    By Miki Mikich in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 10-02-2009, 12:28
  2. LG KF750 vs Samsung SGH-U900 Soul ili nešto treće s 5mp
    By debeliz in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 16-09-2008, 16:19
  3. P1i VS U900 Soul
    By Ivša in forum Usporedbe Modela