Čij nisam koristio ni jedan ni drugi model ali kao i što sam već znaš smartphone vs. dummy prednost je stoga na P1i. Samsung i sam veliš provalio biš za par dana, dok bi ti P1 služio + nadograđivanje raznim app.
Iako znam da ova dva mobitela nemaju puno veze, izbora je pao na jednog od njih, ali ne znam za kojeg da se odlučim!! Imao sam Samsung D900 a brat mi ima P1i, i koristio sam ga malo, i čini mi se jako cool fon, ni ne ide sporo, sve super, malo teže za snać ali nakon malo vremena navikneš se!! MOj samsung me totalno razočarao, nije UIQ a tolko je spor, imao sam karticu od 1Gb, i kad sam pola napunio, katastrofa, nemožeš se pomaknit na kartici, a tek što moraš u svaku sliku uć pa izać, katastrofa, a sve sam mu funkcije provalio za 3 dana, katastrofa a puno putujem pa mi baš bilo ugodno da ima malo više funkcija da se s njim pouabavim!! Znam sve prednosti i mane UIQ mobitela i mislim da bi mi to bilo idealno i da bih se skroz zadovolji njegovim funkcijam i da bih se s tim oduševio!! A sad me zanima kakav je U900 i dali pruža više funkcija od D900 i mal me navlači što ima 5MPX kameru iako to nije presudno, no prvenstveno me zanima zvuk na ovom mobitelu, i ostale mogućnosti pa ako neko ima iskustava s oba mobitela ili pojedinačno, neka ih napiše, i na kraju dali da se zbog izgleda, kamere,i ostalog odrekne funkcionalnosti, odnosno dali će me zadovolji U900 sa svoji funkcijam a oduševit dizajnom i kamerom?!
Čij nisam koristio ni jedan ni drugi model ali kao i što sam već znaš smartphone vs. dummy prednost je stoga na P1i. Samsung i sam veliš provalio biš za par dana, dok bi ti P1 služio + nadograđivanje raznim app.
HC4L
ZNam ja to sve al me zanima pošto je ova generacija novih Samsung dali su ga dovoljno poboljšali u odnosu na prošle, jer sam čuo da treba oko sat i pol da si skroz složiš temu pa mi se čini da nije loše, al opet me kolje ono što nemož igre preko kompa stavljat a imam svaki dan oko 2 sata za putova pa ubija!!
...e na to ti neznm odgovor. Ali vjerujem da sigurno nije bolji od Symbian OS-a. Za koji ćeš kud i kamo neći više alpikacija, igra... koje će te zadovoljavati tjekom 2 sata vožnje
HC4L
Al čačko sam po bratovom, i čini mi se možda malo prekomplicirano a i jedna od važnijih stvari je i ta što pišem poruke čak i dok spavam a ta tipkovnica me skroz ubija, a i zanim me koji će od njih dvoje izazvati više "wow" efekt jer P1 izgleda izvanredno a U900 nisam vidio iako brijem da je sličan jako D900!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
wow efekt bu ti u900 sigurno izazvao jel je mob prelijep i ima onaj predivni touch navi pad..
tipke na u900 su super, tipkas bez gledanja bez problema i sve...
Ako ne mislis da ces koristiti funkcije koje ti moze pruziti P1 tada ga nemoj uzimati u obzir jer neces biti zadovoljan. Meni je recimo on zamjena za laptop skoro, jer mi sluzi kao organizator, editor nekih office dokumenata, mailanje, tu i tamo skocim na web, miltimediju bas i ne koristim, itd. Evo ovo sada pisem sa njega jer sam na web'n'walku. Naime za osnovne funkcije organizatora i viewera ce te posluziti i Samsung pa si radije uzmi njega jer P1 nije samo mobitel. A da ne govorim koliko vise treba paziti da ne ostetis P1, to na kraju postaje nocna mora kao i na svakom TS uredjaju kojeg sam imao.
Bookmarks