1. dolazne sms poruke mi sprema na sim karticu gdje ih moze stati samo 30, a odlazne na memorijsku gdje ih moze stati 500. Mogu li podesiti da i dolazne sprema na memorijsku?

2. kako spremiti hack postavke dobivene s nakon podesavanja *#0002*28364# tako da se ne resetiraju kod svakog gašenja mobitela?

- Primjetio sam opciju camera tuning ON/OFF, default je off, što je bolje? Testirao sam slikajuci, ali moram priznat da nisam uocio razliku.

- takodjer sam primjetio opciju batt temp., a prvi podatak mi djeluje kao % napunjenosti baterije. Mogu li vidjeti % napunjenosti bez da idem u testne opcije (kao sto se moze kod se)?

3. Primjetio sam da postoji izbor 5 načina vibracije kod zvona i 3 nacina kod poruke, kako pogledati koji je koji bez da moram svaki put zvati sam sebe ili slati poruke?

4. Kad sam ga kupio baterija je trajala 3-4 dana uz dosta razgovora i podešavanja opcija, sad je proslo cca. 2 tjedna i vidim da baterija traje drastično kraće. Sumnjam da mu neka od aplikacija značajno troši bateriju, ali nisam skužio koja. Ili možda pojačavanje zvona (preko test sucelja) znacajnije trosi bateriju?