Jel možeš provjerit kameru? Jel sporija , brža?
Jel kvaliteta slika bolja ili lošija od prijašnjeg firmwarea?
Izvinite sto ponovo upadam ali ,da li iko zna link za minut biper ili min. minder za nokiju n82, puno bi mi pomogao! Sve koje sam probao do sada ne rade.? hvala!!! jos jednom.
Sto se GPS-a radi napolju perfektno konektuje se za30-tak sek. Unutra za 3-5 min kod prozora zavisi od prepreka!!!
Jel možeš provjerit kameru? Jel sporija , brža?
Jel kvaliteta slika bolja ili lošija od prijašnjeg firmwarea?
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Posto sam postao ponosni vlasnik N82 black zanima me od kud krenuti, koje stranice preporucate za mobitel (nisam do sada imao Symbian mob.), i
namjeravam kupiti karticu od 8Gb pa me zanima da li mobitel podrzava 8GB memorije ili....
Thx & Pozz...
www.dotsis.com
http://series60v3.com/
puno korisnih aplikacija.
N82 podrzava kartice od 8 GB.
Imam jos jedno pitanje...
Zasto mi uvek kada slikam po noci budu crvene oci?Svaku sliku koju sam napravio i slikao nekog uvek ispadne sa crvenim ocima...Jel treba ukljucit neke opcije na kameri ili jednostavno ja ne znam slikat,hehe...
Cito sam negde da se to na tel moze popravit ali ne znam kako.
The only power is M POWER, all others are SUCKERS
Alcatel OT Easy db,Nokia 3210,3310,Siemens m55,Motorola v300,Samsung d500,SE 810i,Nokia N82
probaj promijeniti postavke fotografiranja u nocnom modu.ja s tim nisam imao problema.
ej ljudi kaze mi jedan kolega da n82 snima katastrofalan video po noci, da se nis ne vidi. jel istina? moze li snimati tj vidi li se u ovakvim uvjetima, ovo ja snimo sa k850 http://rapidshare.com/files/149127559/MOV01044.MP4.html
Šta mi sve na mobitelu obriše kad dižem na novi firmware?
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
da li onda se može sada bez mijenjanja product code-a update-tat fw na v 30.... ????
ja nemogu, ali ja sam u s. americi mi uvijek zadnji dobijemo updates.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
eh tek danas sam skuzio da n82 podrzava i 16GB mem kartice ... veri najs
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da li možda netko zna, da li nova verzija softa podržava GeoTagging ?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koliko znam u crnim verzijama je imao podrsku za geo tagove.
Kupio sam N82 i mobitel je savršen. Počinjem od gpsa koji nekad zna fulat za 10-ak metara, ali to nije stvar gps-a nego nokia maps programa. WLAN je brz jer ima bržu verziju html preglednika nego na 9.1 serijama. Grafike su ok, nisu prenacifrane, u meniju su animirane ikone, accelometar za auto rotate ekrana radi besprijekorno, imam zamjerku na plastike na tipkovnici koje se lako zmažu ak su vam ruke znojne ili tak neš ... Uz nju dolazi 2gb mikro sd kartica, 101mb slobodne memorije, predinstalirane demo igre asphalt 3 i fifa07, kamera ima xenon i 5mpx kareru gt koja slika i snima savršeno, ima mobitel tv out, brz je i pouzdan i nemam za sad nikakvih problema s njim.
Evo i ja sam postao ponosni vlasnik N82
Pa kako mi je ovo prvi symbian, za početak imam jedno pitanje... Zanima me koji je najbolji program za zaključavanje poruka? Postoji li možda neki za koji ne treba certifikat, jer mi se trenutno ne da zafrkavati sa tim certifikatima, nemam baš vremena? Tnx svima koji probaju pomoći
![]()
Kao alternativa postoji hakiranje fw-a http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431Postoji li možda neki za koji ne treba certifikat, jer mi se trenutno ne da zafrkavati sa tim certifikatima, nemam baš vremena
Aha, pročitah to, samo ne bih to radio dok se ne upoznam još malo sa symbian svijetom![]()
A znaš li možda koja je dobra aplikacija za zaključavanje poruka (može i neka koja se mora potpisat)?
EDIT: može li se kako vidjeti koliki je postotak napunjenosti baterije (navikao sam na to na sony ericssonima, a ovdje nisam našao tu opciju)?
Zadnji uredio Sniper : 24-10-2008 u 20:28
Koji je dobar zamjenski program za povezivanje n82 i kompa, onaj original mi se neda instalirati, znam da je super Oxygene ali nigdje ga ne mogu skinuti for free!![]()
www.dotsis.com
ako tu ne pronadjes,onda ne znam.....
Pa gdje se gasi to avrlje od 3G, ne mogu nikako pronaći u postavkama![]()
jpitanje?!
jel se može spojit n82 na net preko WLAN-a, a da je mreža zaključana... Znam ključ... Ali mi uvijek baca da je SPAJANJE NEMOGUĆE. NEISPRAVAN WPA ZAJEDNIČKI KLJUČ...
Pokušal sam sam ga upisat, (to je onaj dugi od 68 il kolko već simbola), pa sam ga probal iz kopirat nekam, a da ga mob može pročitat, pa napravim copy/paste na mobu...
?!?! pomoć ?!?!
Mreža mi je doma, moral sam ju zaštiti tak, a sad ne mogu na net mobom...
Bookmarks