ova druga je ali kad otvorim prvu pise The requested URL /Full Blown Rose - Somebody Help Me was not found on this server.
Prva- Full Blown Rose - Somebody Help Me
Ova iz CSI- The Who - Baba O'Riley
Jel su to te?
Zadnji uredio georgy : 07-08-2008 u 19:16
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ova druga je ali kad otvorim prvu pise The requested URL /Full Blown Rose - Somebody Help Me was not found on this server.
nemam potpis! ;)
Jest da si mogla sama naći na youtubeu tu pjesmu, ali- evo, stavio sam dobar link.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nisi trebao stavljati link.. nakon sto sam procitala tvoj prvi post i odgovorila sama sam ga pronasla... sorry...
alllllli ajme kako sam hepi sada!!!! pjesma mi je preeeeeeeedobra!!!! joj dode mi da se raspekmezim........ ajmeeeeeeee!!! sjecam se i te serije... nije bila nesto ali pogledala sam ju par puta.... ma evo ti najveci CMOK koji postojiiii!
nemam potpis! ;)
Sad kažeš
Meni je pjesma bezveze![]()
Cmok primljen![]()
Pozdrav ljudi!
Jel zna netko kak se zove pjesma iz Nike reklame? One povodom OI....gdje svi trce, skacu, prikazuju sve sportove... Rijeci idu ovak nekak: nesto nesto, but i'm not a soldier....
Puno fala
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
kako se zove navijacka pjesma koja je bila na uvodu u pekinški dnevnik......
edit: nasao....zove se Ante Cash - Nema cijene
Zadnji uredio L.L. : 26-08-2008 u 23:43
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
pogledao sam zadnjih 10 strana tako da sam siguran da nitko nije već pitao -
radi se o reklami za renault, počinje sa nekakvim likom koji vadi staru krntiju iz blata, poslije dolazi neki super hi tech renault, nesjećam se kako ide reklama, al tko je vidio, sjetit će se ovoga.
zaboravio sam kako pjesma ide, jer nije baš stalno na tvu, al eto. hvala na pomoći enivej![]()
hej..treba mi pomoc..nije pjesmica s reklame, al ipak..
sjecam se da sam ko klinka gledala s starim neki spot..stari rocker (sjecam se da nije imao zube,i cupave kose), neka cura se ljulja na ljuljačci, i on pijeva nesto " in the summer saen" il nest slicno..stvar je laganica, i ima upecatljivu melodijicu na klaviru..ak vam je od koristi ovo sta sam napisala, svaka vam cast..
![]()
...hm, jako mi je poznata pjesma u reklami za onaj parfem Escada...ali ne znam kako se pjesma zove :/ ...
...pa ako netko slučajno zna, bio bih jako zahvalan...
edit: ova reklama
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Goldfrapp - Strict Machine
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hej ljudi.. mene zanima pjesme iz one nove tomato reklame.. kad se oni dvoje zene i cura otrci i zagrli onu neku rajcicu veliku.. a ovaj za njom "ali zasto??".. e pa ako itko zna, bila bi i vise nego zahvalna!!!![]()
puno hvala,biserka!![]()
bok, može li mi tko pomoći ok instrumentala koji se vrti u reklami za Hyundai i30, trenutno na TV-u
tomato reklama, molim vaaaaaaaaaaas!!!!
mene zanima pjesma iz Tmobile reklame.. nešto kao "Let's pretend that we're.."
of montreal:wraith pinned to the mist and other games
genijalan bend
enivejs, mene zanima stvar sa reklame za vip gdje ekipa poteže uže. nema nekih riječi nego samo ide melodično na na na na na na kraju kad se pokazuju mobiteli. super mi je stvar a pošto nema riječi ne mogu je nać, pa ako netko zna..
zahvaljujem!
Bookmarks