3. Ma znam, i meni se čini da je druga pjesma u reklami. Ali na youtube- u je u svim reklamama (tim za axe mix) ova pjesma- gle. Ali valjda je kod njih (u Americi, Indiji od kud je već ovaj koji je stavio video) drugačija verzija reklame.
4. Ne mogu je nigdje naći
nema na čemu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://www.speedyshare.com/227647843.html
hitno mi je pa ako znate, punite mi odgovor i na mail plz... :banana:
killerloop.2807@gmail.com
livin' fast
Jel mi može tko reć ,naravno ako zna tko pjeva ili kako se zove pjesma iz VIP-ove reklame 'kupi bon od 100 kuna dobiješ 200' - nova reklama!...najbolji ste puno vam hvala!![]()
Kako se zove pjesma koja se koristi ja mislim u becks reklami kada reklamiraju di će biti poznati dj-evi ovo ljeto .Mene zanima prva stvar koju puste u toj reklami.
Hvala
ee...jel zna neko kak se zove ona pjesma iz reklame za cappy tempo??...
e totalno me prca ona iz orbit reklame za onu bocicu, trazio sam posvuda i ne mogu nac... rijeci idu nes kao take a little time to smile, make a little thing worthwhile, when the moon comes up and sun goes down, take a little time to smile...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
georgy.... kak si dobar... evo ti jedan kisss!![]()
nemam potpis! ;)
Je l zna netko koja pjesma svira u reklami za Heineken Cool Summer ovoj zadnjoj ljetnoj .Ministry of sound ima neke veze s tim, u reklami je njegov znak.
Neznam jel bilo već u ovoj temi, al jel zna ko kak se zove ona pjesma iz Pantene reklame... nešto "no one else, no one else"... I ako neko zna neka pjesma ide nešto ovako... "Šuti, moj mali plavi...
Pjesma iz Pantene ,a da nije ova šuti, samo šuti, šuti moj dječaće plavi (nikoja druga mi ne pada napamet).
Neee, nije iz reklame, to sam samo dodao uz ovu iz Pantene reklame, tu sam negdje na moru slučajno čuo...
OK. Je li to to što si tražio?
kako se zove ona pjesma iz reklame za samsung u-900 Soul?
Bookmarks