nosi na garanciju ukoliko ima šumova...
Na samsung-u logo operatera ne može se ukloniti.Ali zanimalo me ,kako maknuti logo operatera sa zaslona ako netko zna ("HR VIP") ?
Meni je isto nekako ljepši u silver izdanju, ali,naravno, sve je to stvar osobnog ukusa....kako si uspio doći do ove varijante, jer znam da je kod nas u trgovinama nema...
I još jedna stvar, zna li netko kako promijeniti sigurnosne postavke opere mini 4.1? Kada želim dodati attachment preko gmaila traži mi da promijenim te postavke. Na službenim Opera stranicama je objašnjeno kako ih promijeniti za SE i Nokiu, za Samsung nema ništa, pa ako netko zna....
Jesi li pokušao s potpisanom verzijom opere ?još jedna stvar, zna li netko kako promijeniti sigurnosne postavke opere mini 4.1?
Ali zanimalo me ,kako maknuti logo operatera sa zaslona ako netko zna ("HR VIP") ?
Nigdje ne mogu nac na netu ,kazu uglavnom da se ne moze...
To je jedina zamjerka na mob[/QUOTE]
Prije ovog modela sam imao D900 i na njemu je postojala opcija uklanjanja loga operatera, ali samo ako nije bio LW prikazan kao wallpaper.
Kod ovog modela ne postoji ta opcija.
Da,znam.
Nema nade
A do crnog sam uspija doc tako da sam trazija crnog umjesto srebrenog kod lika kod kojeg sam kupovaa kako ih on nabavlja me cisto nije briga hahahaha
E, jel i vama zna nekad izbacivat poruke da je sim kartica puna SMS-a a na mobu imam prek 100 poruka...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jel zna netko kako staviti sliku kao pozadinu ali da bude preko cijelog ekrana, i jel se dobi sa mobitelom onda 3.5mm konektor za slušalice zato jer ak se dobi ja ga nisam dobio
hvala![]()
stream slika koju želiš postaviti kao wallpaper mora biti spremljena na mobitel u folder moje fotografije.
Probaj ovaj način http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=115
pa na N73 mi nije radio probleme...imam od VIP-a onu Super SIM karticu...stara je cca 3-4 godine...
Ne znam stvarno onda što bi mogao biti problem. Možda je stvarno do aparata, ali ja bih isto prvo pokušao zamijeniti SIM karticu. Ako ništa, bar ćeš se uvjeriti da nije ona uzrok problema, a i jednostavije je napraviti taj korak nego slati aparat na servis. A ako ti to ne predstavlja neki veliki problem, ostavi sve kako je i izbriši nepotrebne poruke da eliminiraš taj problem.
Zanima me jedna stvar. Nedavno sam nabavio ovaj aparat, pa me zanima da li je normalno da se rasvjeta aparata vidi i u onim dijelovima između ekrana i displaya i između rubova tipkovnice, znači na rubnim dijelovima mobitela ? Treba li to biti tako ? Nisam bio u prilici viditi neki drugi aparat i usporediti tako da ne znam da li to mora biti tako.
Nije normalno da svijetli izmedju spojeva... imas gore jednu moju sliku di se vidi otvoren i "osvijetljen" ,slika 4.
Mene zanima je li vama kamera kad je upalite i gledate u zatvorenom prostoru s malo svjetla isto kao puna "smetnji" ,kao snijeg neki... jeli TO normalno ?
Uglavnom na svijetlu se to ne vidi kad gledam "kroz" kameru. sumnjam da nije bas ispravna kamera na mom.
a mozda sam samo paranoican![]()
Zadnji uredio StM : 22-09-2008 u 01:00
Dobro, ovo je sve slikano pri priličnoj dobroj osvijetljenosti. Tada se i na mome aparatu ne vidi to osvijetljenje između spojeva, ali se vidi i to dosta jako kada je mobitel osvijetljen u mraku. Ne znam, možda tako treba biti, a ako ne treba ide aparat zajedno sa garancijom u Europatrade, pa neka se oni malo s tim pozabave.
Evo imam novi problem oko pohrane SMS poruka, ovaj put na mobitel...više o tome na ovoj temi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58664
Pomozite![]()
![]()
Prvih par poziva mi se činilo da je zvuk lagano metalan u usporedbi s plastičnim SE, ali ni blizu onog kod Nokie 6500 slide. Nakon par poziva vise nemam takav osjecaj. Na SE sam se igrao driverima pa sam mogao dobit zvuk za poruku koji ce probudit kvart što mi se čini da kod samsunga nije moguće, ali nije ni potreba ako baš nemaš izričitu želju da se cijeli kafić okrene kad dobiješ poruku.
Mislim da je U900 bolji izbor od K850i, bar sam ja tako odabrao i nisam pogriješio.
Da li netko zna da li je U900 kod VIP-a otključan na sve mreže!!
Bookmarks