pa na N73 mi nije radio probleme...imam od VIP-a onu Super SIM karticu...stara je cca 3-4 godine...
pa na N73 mi nije radio probleme...imam od VIP-a onu Super SIM karticu...stara je cca 3-4 godine...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne znam stvarno onda što bi mogao biti problem. Možda je stvarno do aparata, ali ja bih isto prvo pokušao zamijeniti SIM karticu. Ako ništa, bar ćeš se uvjeriti da nije ona uzrok problema, a i jednostavije je napraviti taj korak nego slati aparat na servis. A ako ti to ne predstavlja neki veliki problem, ostavi sve kako je i izbriši nepotrebne poruke da eliminiraš taj problem.
Zanima me jedna stvar. Nedavno sam nabavio ovaj aparat, pa me zanima da li je normalno da se rasvjeta aparata vidi i u onim dijelovima između ekrana i displaya i između rubova tipkovnice, znači na rubnim dijelovima mobitela ? Treba li to biti tako ? Nisam bio u prilici viditi neki drugi aparat i usporediti tako da ne znam da li to mora biti tako.
Nije normalno da svijetli izmedju spojeva... imas gore jednu moju sliku di se vidi otvoren i "osvijetljen" ,slika 4.
Mene zanima je li vama kamera kad je upalite i gledate u zatvorenom prostoru s malo svjetla isto kao puna "smetnji" ,kao snijeg neki... jeli TO normalno ?
Uglavnom na svijetlu se to ne vidi kad gledam "kroz" kameru. sumnjam da nije bas ispravna kamera na mom.
a mozda sam samo paranoican![]()
Zadnji uredio StM : 22-09-2008 u 01:00
Dobro, ovo je sve slikano pri priličnoj dobroj osvijetljenosti. Tada se i na mome aparatu ne vidi to osvijetljenje između spojeva, ali se vidi i to dosta jako kada je mobitel osvijetljen u mraku. Ne znam, možda tako treba biti, a ako ne treba ide aparat zajedno sa garancijom u Europatrade, pa neka se oni malo s tim pozabave.
Evo imam novi problem oko pohrane SMS poruka, ovaj put na mobitel...više o tome na ovoj temi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58664
Pomozite![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks