LG U900
sta mislite o ovom mob i koja je cena?
i naravno, da li se moze unlockovati negde (hrvatska, srbija, bosna) i koliko bi to kostalo?
Fala unapred!![]()
LG U900
sta mislite o ovom mob i koja je cena?
i naravno, da li se moze unlockovati negde (hrvatska, srbija, bosna) i koliko bi to kostalo?
Fala unapred!![]()
Super mob, ima digitalni TV receiver, cijena je samo 250 eura u "3" mreži u Italiji zato što se ne može dekodirati Točka.
A ne moze se platit kod njih da ga dekodiraju?
Kao sto je npr opcija u VIPU
TDI macht Spass
e, fck. inace sam bio ponudjen njime za 230 ojra, lockovan, mislim bas za tu mrezu, posto je i moj E1000 bio ta mreza. hm... sva sreca pa ga nisam uzeo.Izvorno postao andrija
i meni je po specifikacijama vrlo dobar.
znaci da ga kupim jedino ako je 100 eura i cekam![]()
Zadnji uredio jackofblades : 11-09-2006 u 19:13 Razlog: lockovan
tako je, to bi bilo mudro,ali isto tako i jako riskantno, jer iskustvo sa U880 govori da može proći i skoro godina dok se bude mogao dekodirati.
Pa ti računaj koliko će onda vrijediti...![]()
treba cekati i to je to!![]()
Legalno otključavanje u 3 mreži ide za uređaje sa sklopljenim ugovorom nakon nekog vremena, čini mi se 9 mjeseci i uz plaćanje.
Prije 2 mjeseca su negdje oko Napulja uhitili skupinu koja je otključavala u kućnoj radinosti na prijavu operatera. Ekipa 1 godinu iza rešetki.
Trenutno jedini nezaključani uređaj u ponudi je Nokia 6233 za 250 Eura
Zadnji uredio noćni_djelatnik : 11-09-2006 u 20:31
ostajem ja onda pri svojoj Motoroli E1000 (koju sam tek nabavio i ide na kucno flashovanje)
nije mob vredan godine u prdekaninisam znao da sa LG to ide tako sporo. ah, that's life
I problem je što u njega (u900) ide samo 128k kartica.
Inače. Može se odkodirati.
Bookmarks