E ljudi imam jedan problem koji me izluđuje, da li je ikako moguce iskljucit zvuk kamere?
Probao sam da iskljucim zvukove (tj prebacim u silent mod) ali opet se cuje...
Znam da sam citao nesto o tome na ovom forumu ali neznam vise na kojoj temi.
evo da ti odgovorim nije to rijeseno sa novim softwareom nazalost.
ja sam stavio upravo v30.0.019 i malo je brza kamera, za kvalitetu slike neznam jos a od ostalih stvari mi je bed sto su vratili da kad imas ukljucen active standby stavi onu glupost share online (ako netko zna kako to maknuti bilo bih zahvalan) i jos jedna debilana, onaj prvi search je sada u 2 reda, uzas...dodana je aplikacija my nokia koju kada pokrenes kaze fino tvoja drzava to ne podrzava (naravno)...
plus je sto je malo brzi rad (ulazak u meni).
E ljudi imam jedan problem koji me izluđuje, da li je ikako moguce iskljucit zvuk kamere?
Probao sam da iskljucim zvukove (tj prebacim u silent mod) ali opet se cuje...
Znam da sam citao nesto o tome na ovom forumu ali neznam vise na kojoj temi.
The only power is M POWER, all others are SUCKERS
Alcatel OT Easy db,Nokia 3210,3310,Siemens m55,Motorola v300,Samsung d500,SE 810i,Nokia N82
hmm pa ja imam tako profil silent izmjenjen i ništa se nečuje....
Profil silent: ringing tone: nokia tune.aac, video call: nokia tune.aac, say callers name: off, ringing type: silent, ringing volume: na min, message alert tone: message 1.aac, e-mail alert tone: emai1.aac, vibrating alert: off, keypad tones: off, warning tones: off, alert for: all calls, profile name: silent. i nema zvuka kada slikaš...
to mi nije jasno.u profilu silent kad namjestis da su svi tonovi iskljuceni,onda bi tako i trebalo biti ukljucujuci i zvuk okidanja fotoaparata.
kad na ljestvama ukljucis silent mode,onda su svi zvukovi iskljuceni.
Vako, nisam uspio naci neki drugi topik gdje bih postovao...
Vrijedi li dati 6120c (star skoro godinu dana) i 100e za pola godine staru N82 sa godinu i po garancije. Nekako mi, sumnjivo...
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Sad sam gledo i izgleda da ja imam neki ludi product key (0566174) i gledo sam na netu gde neki lik sa istim product key-om kao i ja ima isti problem (http://www.everythingn82.com/forum/g...ter-sound.html) i on je promenio product key i inst ponovno softver i izgleda da sad sve radi sto se tice zvuka...
Ja sam mislio kad tad promenit product key i inst novi softver jer mi je sad telefon na engleskom a kad mogu zasto ga ne bi stavio na hr.
Imam 2 pitanja:
1.@ Vepar i killah :Jel vi imate balcan product key i tel na hrvatskom?Ako imate onda je problem u mom product key-u a sa telefonom i kamerom je sve uredu...
2.Vidio sam da li je izasla nova verzija softvera za N82 (sad imam v20.0.062 kad vec menjam product key da odma stavim i novi soft), i jel li neko inst tu novu verziju,kakva je,jel sve radi ok(garmin i ostale stvari)?Znam da ta nova verzija softa ima na eng jeziku ali kad vec stavljam stavio bi na hr, jel ta verzija dostupna?
Zadnji uredio marko.maky : 18-09-2008 u 20:39
Alcatel OT Easy db,Nokia 3210,3310,Siemens m55,Motorola v300,Samsung d500,SE 810i,Nokia N82
e da moze biti u tome problem jer sam i ja imao isti taj p.c. 0566174 i sada kad je izasla nova verzija software v 30 xxx promijenio sam kod i stavio ga jer mi se nije dalo čekati da se pojavi kod nas a donosi poboljšanja na kameri (ja ju dosta koristim). instalirao sam sve programe i garmin i radi normalno sve.
i da ta verzija je dostupna na eng i onih par standardnih svjetskih jezika a verzija za balkan nije jos dostupna i ko zna kada ce ju izbaciti...
Evo napravio update...Stavio Balcan p.c. i pogledo jel dostupna v30.0.019 i bila je dostupna, jeeee.Inst. sve za 10 min i sve radi ok.Cak mi nije ni izbriso poruke,videe, nista cak i garmin radi,telefon je naravo na hr.
A sto je najvaznije sad nema vise mog problema sa zvukom kamere samo iskljucim ton i to je to...![]()
Ako hoćeš da skineš share online samo instaliraj ovu aplikaciju http://rapidshare.com/files/14306587...N95_Beta_1.rar , a nakon instalacije potrebno je i da restartuješ telefon i finish.
Ja sam search strpao i jedan red koristeći font router (aplikacija za menjanje fontova), evo šut kako to izgleda
I da pomenem, ko voli da patchuje telefon neka još ne ubacuje novi firmware jer ni preko TRK, ni Carbide ne može da se otključaju sistemski folderi.
popac86 - tnx legenda si... a za search nema takva aplikacija ha? nasao sam neku kombinaciju na rom patcherom ali kad ga nemogu staviti zbog novog fw...
Samo jedno brzo pitanje za korisnike N82, zanima me ima li T9 na hrvatskom?
Moze jedno ultra brzo pitanje za korisnike. Da li iko zna link za minut biper ili min. mynder za nokiju n82, puno bi mi pomogao! Sve koje sam probao do sada ne rade.?
killahh, u međuvremenu ipak nađoh aplikaciju koja ti briše plugin za Search i i Share http://rapidshare.com/files/14688297...ition.zip.html
Vepar, da li si tada imao podešeno u settings writing language na hrvatski, i predictive text na ON?
nisam imao.nudio je samo engleski i ostale jezike,ali ne i HR.
Da, sa balkanskim kodom sam dobio HR i Srpski. U kom smislu ne radi, ako si je uspešno instalirao potrebno je i da restartuješ mob... Ako odbija da se instališe onda ugasi standby i pokreni instalaciju.
Koliko vam dobro ili lose radi navigacija na N82? Zanima me trenutno neki mob s GPSom, a od Nokia u obzir mi dodje ova i 6110. Znam da je N82 u gotovo svemu jaca, ali zanima me koliko joj npr treba za konekciju, jer 6110 navodno treba jako malo...
na otvorenom 2min,a u zatvorenom 5-10min.u zatvorenom jako ovisi koliko je prepreka.
stavio sa soft v30.0.019 bolje radi brži je itd. imate ga na nokia stranici iradi hr meni naravno uz balkan produc kod
Bookmarks