zato kaj ste tak dosadni da mora doć netko i malo vas zdrmat
fora ste kad ste ''ljuti''
''e šuti. dat ću ti ban, ono halo, BAN''
![]()
samo se vi zahebajte.
ako ja tu počnem ordinirati, zbrajati vam stare grjehove, "potpaljivanja" na okupljanjima, onda vam se ne piše ni malo rozo...
btw: ne radim ništa.
pokušavam dokučiti, od vlasnika jednog auta, koliko zapravo taj auto "pije" u normalnim uvjetima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zato kaj ste tak dosadni da mora doć netko i malo vas zdrmat
fora ste kad ste ''ljuti''
''e šuti. dat ću ti ban, ono halo, BAN''
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ico ne prekidaj nista... daj da citam nesto zanimljivo dok se dosadjujem u skolu...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
e, jamal, brijem da si mi to vec jednom rekao, al sam zaboravila. de si ti u kanadi?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovako mi se je cura ponasala za vrijeme "onih" dana u mijesecu,al prosli su joj...
NHF![]()
idem van, više nije fora![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zato sto si ja razmisljam o vancouveru.. navodno tamo nije 'ladno
al brate mili, puno nofaca, papirologije i srece treba za dobit radnu vizu![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nije hladno, ali ako kisu ne volis nejdi tamomoj cale je tamo, radi i kaze da mu je pun ***** kise ... sta ce ti radna, dodji kao vizitor na 1-2 god i radi na crno
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Malo morgen....onaj tko puši ići će van pušit..ako ne svojom voljom ići će prisilno...jer mi već pun ku...takvih frajerčina i kurčenja od strana ženskog spola...ja nikad nisam ni neću priči curi koja puši...jebeš to kad iz nje smrdi ko iz septičke jame...užas, fij, bljak...
I nemoj ovo osobno svatiti...to se tiče svih pušača...dakle i ti si među njima![]()
a, ne, ne, ja bih bas preseljenje tamo. ma bilo kamo samo da se maknem odavde, jer tu je depresija sveopca.. a kanada mi se nekako najvise dopala, samo, jbg, zimogrozna samzato pikiram british columbiu, iako bih se pomirila sa bilocime na engleskom govornom podrucju..
Ja sam završio....vidim malo se tema zahuktala bespotrebnom ljutnjom i slično...
Idem sada jest i gledat tv...potrošio sam puno energije za ovih par posteva![]()
@Gorane, smiri živce...
Al se svađate potpuno bezveze... nemojte se svađati... pa halo... ali ipak, podržavam zabranu pušenja na javnim mjestima... tj. da se barem ograde nepušači od pušača (ili obrnuto)... Ipak smo onda mi nepušači, pasivni pušači, koji udišu 70 % dima od pušača...
Ali, nije to razlog svađe an forumu, stoga: MAKE LOVE, NOT LOVE!
OT: razmišljam i divim se kako sam pametan...![]()
![]()
EDIT: e da, i mrzim smrditi po dimu, starci me ispitivaju da nisam slučajno ja počel... probao sam dvije cigarete u nizu... gušio sam se i odlučio da nikad neću pušiti... mislim, cigarete.... i ono drugo![]()
![]()
Zadnji uredio Mario92 : 15-09-2008 u 20:04
Slažem se!
Al ste se naspamali u ovoj temi danas... Od 17 do 20 2 nove stranice u chatu.
ŠITTT; ZABIL SAM NA BITANGE..... žurim... Pozz...
![]()
evo i mene na bitagama xD.
mala, to je zbog tebe taj sav chat. (kolko sam uspio pročitat na 600 i 601 stranici).
uu ova je osvojila 100 000kn na ne zaboravi stihove![]()
e, a daj mi reci, jel znas kakvo obrazovanje imaju tete u vrticima kod vasposto znam da u sad-u recimo teta moze bit bilo tko (do skole, njima je skola vec s 5 godina), opce nije bitno obrazovanje.
luna, igraš trenutno poker na fejsu?
Ježuš marija prošvikali ste. Sreća pa vas nisam snašao, em biste mi pokvarili pivo s kojeg sam upravo došao, em bi bilo crvenih turova
Igram ti ja poker, daš mi malo para?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks