idem napisat zadacu pa u krpe.
idem napisat zadacu pa u krpe.
meni je dosadno . . .
brijem otići malu u vožnju po gradu . . .
malo se relaksirati . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Lux Aeterna
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mislim da odo spavat...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
xlr i vert- ipak nije ta, O Fortuna iz Carmine Burame. Ali, svejedno hvala.
Evo, ja sam prvi (Ico se ne računa).
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mogel bi se naviknuti na ove slobodne dane![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
o fortuna za mass destruction?
oh, god.. kuda ide ovaj svijet![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Fortuna Imperatrix MundiTo ljudi asociraju za mass destruction zato što su je puštali na HRT-u kad je pao Vukovar (!)
Inače je pjesma jako dobra...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
cek, cek, nije o fortuna pustana kada je pao vukovar, pa sta nije pustan vangelis? o.O
i da, fortuna mi je super. kao i vangelis![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ustao sam mega rano i malo došao u Banjaluku.
Kiša, sranje![]()
Україна
pozdrav svima...
odo učit...![]()
pozdrav Ico.
odo se spremat za posaoa vani ledeno
![]()
Jutro. Dog mother, kak je dobro u krevetu biti... Idem nekaj jest
Luna- ja se sjećam da su to puštali na otvu- u kada se prodavala neka kazeta s katastrofama svijeta, sjećam se da je neki avion padao i tako nešto.
Uglavnom, meni je baš prikladno ime za pjesmu- masovnog uništenja- takva mi je po zvuku, nije baš neka optimistična.
Ali, svako ima svoje mišljenje...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
al covjece, nema veze kako pjesma zvuci! tko je ucio latinski u skoli zna da O fortuna znaci oh joy (o, sreco), i citav tekst je u tom smislu! onak, ful optimistican! meni je fakat nepojmljivo tu pjesmu stavljati za podlogu katastrofa, jer njen smisao je daleko od toga! but okay..
Znam da je fortuna- sreća, ali mi to ništa ne znači.
Ne može ti neko reći kakva je tebi pjesma, svatko ima svoj doživljaj.
Da specificiram- melodija (ne pjesma, jer ne razumijem tekst- ni ne pokušavam razumijeti) mi je baš za katastrofe.
Ne zvuči veselo- ima samo jedan dio koji bi ja nazvao veselim (od 2:27).
Ali, ajde nećemo se svađati.
Ti reci još nešto ako želiš da tvoja bude zadnja![]()
znas za Ave Mariju? isto latinska pjesma. i sad zamisli da nju netko primjeni na neku katastrofu samo zato sto je on tak interpretira. ne znam, meni to nije u redu. tim vise sto su to stara i opcepoznata djela. kuzim ja da tebe ne znaima latinski, ali netko tko je slagao reklamu za mass destruction trebao se informirati o kontekstu te pjesme, kuzis.
ako cemo o sobnom dozivljaju, meni ne baca na neke mass katastrofe. ja bih je radije sibnula u onaj najkov spot umjesto one i've got soul but i'm not a solider
i jesus, zakaj ovo dozivljavas kao svadju? samo te malo obrazujemprofesionala deformacija
mrzim kad me netko prekine u učenju...
taman počnem učit i onda izgubim kontinuitet...![]()
Možda se taj koji je radio reklamu za mass destruction vesesli tuđoj nesreći.
Ali, razumijem što želiš reći.
A O fortuna bi pasala u nikeov spot (uz to što zvuči -meni- "mass destruction", zvuči i kao pozadina za neku akciju- a danas se većina akcije svodi na uništavanje, mali dio na sport).
A meni je i dobra "i've got soul but i'm not a solider"- paše.
A, opet- mogli su naći puno drugih pjesmi koje bi išle u reklamu.
Ajd, bok- odo u školu![]()
sam vi chattajte i spammajte dok ja razgovaram sa SZK od VIP-a i Tele2. Hehe...
jedem slane stapice i citam postove na forumu
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Ja već odavno s njima ne razgovaram, znaju kak i ja...
digao se danas u 9, sad došao doma . . .
jenem ti useljenje . . .
neka tetkina frendica se useljava, a naravno, njeni nećaci mogu pomoći, njih se ni ne pita . . .
pa tegli na 4. kat (naravno, bez lifta) perilicu suđa, vešmašinu i sušilicu . . .
sad odmaranje, eventualno neka kava . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks