Jašta!
Gladan sam,al nesmijem jest,jer idem na pic(zz)u veceras...a vi brojite kalorije...
Bolje zivit 20 dana ko coek,nego mijesec ko pi*da... :=)
Prvo ću reći da si mi sada postala antipatična zbog izjava o pušenju...
Kaj se tiče pušenja, nabio bi tebi i ostalima koji puše u restoranima, kafićima i diskačima tu cigaretu u šupak...
Em se trujem i ne mogu disati, smrdim gore nego konjsko govno, odjeća užasna, kosa mi hoće otpasti od dima i stoga podržavam taj zakon u potpunosti...
I sada pušite vani na zimi, e pa neka vam je
Makar taj zakon kod nas neće vodu piti...
Pa da te ne iznenade.
Pa ono, nije da cu prestat slusat zbog tvog komentara.
Ali nije bas ni da cu ljude tako 'ladno od*ebat zbog toga sto su komentirali.
Sorry ako ti je sad to krivo sjelo, jednostavno sam ultra-alergican na tu vrstu "glazbe", imam triggere koji mi na spomen toga aktiviraju rant mode...
A vidim po komentarima ljudi da nisam jedini...
@GoranZagorje,
Moram primijetiti da se slazem.
Inace mi osobno dosta smeta dim, a imam cimericu pusacicu, i sva sreca da je cimer isto nepusac pa smo brojcano nadmocni, pa smo je ogranicili da smije dimit samo kod sebe u sobi (naravno, vrata njene sobe su uvijek zatvorena) ili na balkonu.
Da smo samo ona i ja, tko zna kako bi bilo...![]()
Zadnji uredio ravilov : 15-09-2008 u 18:23
e pa vidiš, ja sam alergična na takve komentare..jer šta nekog boli k kaj ja slušam i kaj meni boli isto to kaj ti tu vrstu glazbe ne slušaš..
meni se koža ježi od hladnog piva i njima sličnima dok su oni vama izvor svega..
pa ne bljujem po tipkovnici kad napišeš kaj slušaš..
nema potrebe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ah.
Odustajem.
Sta god da slusas, uvijek ce to netko kritizirati. Ne vidim zasto se toliko zestiti oko toga...
Napokon, ovo i jest tema za raznorazne (pa i nepotrebne) komentare.
Idem ja bolje doma, ne znam ni sam sto jos radim na poslu...![]()
bravo
_________
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sori ak sam ispala brezobrazna
![]()
isusa vam boga dragog, dosta!
ti mala, cut' vise, kad god ti netko kaze jednu rijec koja se tebi ne svidja, odmah pizdis! zbog muzike ste vec pusili banove, ne forsiraj cajke!
i da, lako tebi pusit' dok si na roditeljskim financijama. bum te vidla kad pocnes svoje krvave pare bacat na duvan jel ce bit ista prica "ja se ni ne trudim, banihelokiti"
a vi ostali isto, prestanite ju yebavat. ako je cetaonica, nije svadjaonica! i uopce nije bitno tko sta slusa, svakome na njegovu (ne)cast i dusu.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
šut ti.
šta nebi pizdila ako mi se pizdi, ne forsiram cajke. kako forsiram kad sam samo rekla da preslušavam brenin novi cd, a tema se zove (ispravi me ako griješim ) šta sad radite?!
pa da, živim tako da me roditelji financiraju. ljubomorna? i trebaš biti. blago mi se. ou jea. banihelokiti
opce se ne radi o tome sto si napisala da slusas, nego o reakciji na ravilov komentar, koji nije bio niti najmanje svadljiv! 90 posto svadja krece od tebe. skoncentriraj se i kontoliraj. to je sve sto ti imam za reci. ako ti se pizi, trazi gdje ces to izvoditi. forum nije mjesto za tvoj pms!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da se skoncentriram?? na kaj? pišem ispit na forumu?
daj čil ženo božja
pa zaš nebi pizdila ak mi se pizdi i svađala s kim mi se svađa, uvrijedila nikoga nisam..
da on tako nije reagirao nebi ni ja.
uosalom šta ti svuda nos guraš.
ajde pa-pa, zaobiđi temu. doći ćeš i ti na red, strpi se
nda, ovaj dio s pms-om nisam vidjela hi-hi
da me pere pms vjeruj mi, znala bi![]()
ne mogu je zaobic. tema je pod mojom jurisdikcijom
a ne bi pizdila i provocirala druge jer imas vrlo kratak fitilj i lako pocinjes vrijedjati.
ovo shvati kao upozorenje.
radi sto hoces, ali pomiri se s cinjenicom da za prekrsaj snosis kaznu.
milicajac?
koga sam uvrijedila?
joj, sorkač hani
jesam rekla da si nekoga uvrijedila? nisam. samo kazem da si na idealnom putu da to ucinis nastavis li sa svadjom. skjuz mi sto te upozoravam, umjesto da pustim da pretjeras i pisem ti ban.
dobro vece...
mogli bi malo prestat a?![]()
tetro
cek da i iks dodjeskup milicije
pa di si ti covjece, nema te nema i onda iz vedra neba pa u rebra
![]()
@LaLuna i mala: dosta svađe!
nema potrebe za svađom.
svako ima pravo slušati što želi, ipak je naša država demokracka
a isto tako i komentirati.
ako netko napiše da mu je zlo od neke muzike to nije povod za svađu.
možete raspravljati, argumentirati svoje stavove, ali ne napadati jedni druge (to vrijedi i za vodstvo foruma i za članove)
ukoliko dođe do daljnje svađe, osobno ću obrisati postove (bez obzira tko ih je napisao)!
zato vratite se na temu.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@ mala, da, ali to govorim opcenito o tvojoj komunikaciji a ne striknto da si to danas ucinila. ne citaj izmedju redaka.
e je ledeno.. otvorili smo sezonu grijanjaopce vise nema proljeca i jeseni, imamo samo ljeto i zimu.. idealno vrijeme za pokupit bolestine
![]()
Bookmarks