Jedan lola iz mobisa je rekao da će biti oko 3900,00
Nazalost nisam uspio provjerit ovu konstataciju jer sam vec vratio uredjaj, moram priznati da se bilo tesko rastati s njime. Jednostavno zasjenio je Diamonda jer sam testirao oba dva. Unatoc tome sto Diamond nije ista "kategorija" smartphonea, ovaj mali uređaj je premocan.
Kao windows mobile user, odusevljen sam brzinom i stabilnoscu.
Usporedna slika HTC Diamond i E71: http://mobile-place.info/home/images...edna_fotka.jpg
Cjelu recenziju mozete procitati na: http://mobile-place.info/home/index....=226&Itemid=30
U tjedan dana koristenja, ni jednu "musicu" nisam osjetio! Odlike ovog uredjaja su ukratko brzina, stabilnost i autonomija!
Trebao bi biti u prodaji od slijedeceg mjeseca, cjena jos nije poznata.![]()
Jedan lola iz mobisa je rekao da će biti oko 3900,00
Pa to je po meni razumna cjena, ocekivao sam izmedju 3500-4000 kn.
Zovem ja stoku u Mobisu skoro svaki dan zadnja dva tjedna. Kažu da dolazi kroz mjesec dana, cijena 4k kn.
Bio sam siguran da ću ovu svoju E61 zamijenit sa 71inicom, al ništa od toga. Ne da mi se toliko čekat (E61 mi je doslovno na aparatima, rikava svaki dan), i skup mi je. Tytn II dobijem za 2800kn u VIPu.
I tako prelazim na Windows Mobile. Jadna vam majka svima![]()
Zadnji uredio marko6630 : 16-08-2008 u 00:52
Testis unnus, testis nullus!
Eto, vidi ga. Pojavi se na forumu tek kad mu E61 pocne krepavati
Inace, zbog one tvoje recenzije sam ga i kupio... Ako ti je jos uvijek dobar, E71 ga moze dostojno zamjeniti pa si razmisli o tome.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A hebiga, dosad nije bilo potrebe. Imao sam tu E61 2.5 godine, duže od ijednog mobitela dosad. Vrhunski uređaj. Zato sam mislio i uzet E71. Al otkad sam o'šo u radne ljude i otkad mi starci više ne kupuju mobitele, pazim na svaku kunu
A i Tytn II nije loš izbor.
PS
Falili ste i vi meni![]()
Zadnji uredio marko6630 : 16-08-2008 u 00:52
Cim uzmes uredaj sa TS-om, moras mijenjati navike, htio to ili ne. Na tvojem mjestu bi pricekao da padne cijena i na crno uzeo E71. TyTN II je odlican, no E71 je bolji
je je, falijo si nam![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A mene je svojedobno bog kažnjavao jer sam se bio odrekao symbiana....
Kako se samo neke stvari Okrecu.....![]()
Offtopic, Mile; OFFTOPIC
-------------
Uglavnom, nije isključeno da ću uzet i E71. Pa ću 'ko totalni idiot hodat gradom sa 320 grama mobitela
U zadnjih par dana sam valjda pogledao 23445 Youtube rewieva/previewa. Čisti mazohizam, kažem vam....
Evo ja hodam s tri moba i cetiri sim kartice,.....ijopet offtopic
apropos e71 ..... Ne znam...... Jedva na e61 pogadjam tipke, sta ce tek bit na ovoj......
Inace na titanu mi je raspored tipki bio idealan.
Stigao u Mobis,cepaju 3700 kuna. Očekivano...
Evo je i u VIPnetu.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...8&idphone=1428
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
od jucer sam i ja ponosni vlasnik e71, kupio je u Vipu, 2291, za kes jos 3% popusta znaci nekih 2200 kunica....ajme koja reklama :rofl:
bilo mi je samo bitno da je tamni, jer onaj bijeli mi je katastrofa, vidio ga i drzo u njemackoj, bas mi je bio fuj
moj neki osvrt:
do sad sam bio vlasnik E70, s kojim sam bio super zadovoljan, promjenio sam 2 komada, ali bilo je vrijeme da se moderniziram. e70 otisla i dosla e71, nije pravi nasljednika, ali mozemo reci da je dobar pomak naprijed.
tipkovnica je sitna, ali ja sa svojim cevapima mogu fino pisati sa obje ruke ili po potrebi sa jednom rukom, telefon je iznenadjujuce tanak, ali kad ga koristis imas dobar filink u ruci, metalni dijelovi kucista ucijek hlade (osim nakon pola sata surfanja preko umtsa, ili pol sata razgovora, cijeli se tel ugrije, djelomicno od vaseg lica, a djelomicno od baterije)
aplikacije su klasika, samo sto ih dolazi brdo predinstaliranih.
one 4 funkcijske tipkice su me ugodno iznenadile svojom funkcionalnoscu, npr kratki pritisak na imenik - ulaz u imenik, dugi pritisak- stvaranje3 novog kontakta, isto tako9 i za poruke.
za cudo telefon je stvarno glasan i zvukovi nisu cvrkutavi
streta je sto je poklopac USB utora prekriven gumenim cepom, jer mislim da ce ti meni prvo otivi, zbog cestog koristenja, i jos jedna stvar sto se tice USBa, mogli su staviti klasicni miniUSB a ne MicroUSB koji jos nije zazivio.
lijepi detalji u samom pakiranju telefona su mem kartica od 2 GB koja je sasvim dovolja za sve, mape, muziku filmice, ako nije nabavi se 8GB za 400-500 kuna, i u kutiji se nalazi torbica za nosenje u vezica za oko ruke u imitaciji koze sa crvenom postavom izunutra.
u kompletu je i novi Nokijin punjac koji je definitivno najmanji, a kazu da je najbrzi, ali o tome vam nista ne mogu reci, jer se mob trenutno upravo po prvi puta puni
GPS je testiran, fino radi, i radi puno brze ukoliko ima pristup internetu.
sto se tice kamere i stvari vezanih oko nje, kamera je stvarno solidna, ali za slikanje po danu, kad je premalo svjetla slike su zrnate. u mobitelu dolaze dva programa koji koriste kameru, prvi je skener BAR kodova, jos nisam skuzio svrhu i namjenu tog programa a bome nisam niti uspio skenirati kod, probao sam sa kutije onaj kod od IMEIa, ali nista.
drugi program je isto neki skener koji bi trebao uslikani text prebaciti u tekst na mobitelu, ali uz puno muke i truda ni to nisam uspio napraviti kvalitetno, dio napravi dobro a dio u nekim cudnim znakovima
EDIT.
evo par bubica sto se desilo, ali nista strasno, sinoc recimo pozadinsko osvjetljenje tipkovnice se nije htjelo upaliti dok nisam ugasio i upalio mob.
danas na primjer, nije mi se htio dok sam isao upaliti GPS spojiti na net, morao sam promjeniti konekciju, spojiti se preko nekog WiFija na divljaka i onda ponovo prebaciti i tad je radio Broadband.
ugodno me iznenadio WiFi, ima bolji domet nego laptop, s lapom uhvatim 3-5 mreza, a sa mobom 8, istina veze nisu bas stabilne i cesto pucaju, ali jbg...
da i jos jedna stvar sto mi se ne svidja, USB konektor na mobitelu ili kako su ga sluzbeno nazvali- microUSB, ime dvije nozice, koje zakace u mob i tako sprijece ispadanje kabla, ali ujedno sprijece i normalno vadjenje kabla, moras ga posteno stisnuti da bi mogo izvaditi, a pri tome moras paziti da ne popigas nesto ili ne iscupas previse,
kod melodija zvona, melodija se pojacava i stisava u valovima, tako da zvuci ko sirena od policije, ne znam da li ja nes nisam dobro podesio, ali kad mi melodija koja je u mp3 formatu svira u playeru cuje se normalno, ali kad je ko melodija onda zavija, pa ako netko zna nesto o tome neka napise
Zadnji uredio terzich : 01-09-2008 u 22:00
jedno pitanje, jel se baterija puni preko usb-a?
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Kako ide spajanje na Wlan?
Imam godinu dana E65. U prinicipu sam zadovoljan, jedino nije bas za surfanje jer je ekran okomit, pa onda stalno okretat kad nesto pisem mi se neda...
I imao sam problema sa spajanjnem na wlan kod e65. Npr. kad bi bilo vise mreza, stao bi sa trazenjem na onoj najjacoj...
Imao jedno vrijeme P1i, i taj UiQ je drek od softa.
Sad cekam da se E71 pojavi u T-mobile, jel netko zna dal hoce? imam previse bodova pa da ih zamjenim...
WiFi je super, ima bolji domet nego moj laptop. kad ti nadje sve mreze ponudi ti popis svih sa grafickim prikazom jakosti signala i da li je mreza zakljucana, odaberes da se spoji i otvara ti browser odma i ti picis netom
Koliko zapravo traje minuta bitno ovisi o tome s koje strane vrata od WC-a se nalazis.
Pišto je dosta ljudi pitalo za vrijednost SAR-a vrijednost za E71 je 1.33W/kg.
HC4L
Čisto još jedan detalj....
Uzeo mobitel u Vipu i probao sa T-Mobile.om i radi uredno :-)
Bok ljudi imam E71 vec sad nekih 20tak dana i kakvog sam dojma? Sve 5 osim kamere koja ja jako losa i spora.Baterija mi traje od 3-4dana. Mobitel je kad ga uhvatite u ruku blago receno Wooow, bilo tko ga je vidio ostao je taj WOoow. Bijele boje je, ja sam ga dobio jer tada nije bilo sivoga i UOPCE mi nije zao Prelijep je!! Imam karticu od 8gb class4 na njemu sve radi brzo bez problema.Sto se tice nokiamaps nisam bas odusevljen jer mjesto iz kojega sam ja nije bas zastupljeno pa sam si stavio garmina Adriaroute i odlican je. Sto se tice tipkovnice, ja nemogu napisati poruku jednom rukom jer su mi Mozda prsti malo preveliki ali da je uzitak pisati poruku na ovome mobacu JESTE. Za mene je mana to sto ne pamati kome ste zadnjem slali poruku pa svaki puta morate ici u imenik da dodate kontakt ali to ide brzo tako da i nije neki problem.Ako imate pitanje kakvih samo pucajte nadam se da cu vam moci pomoci.pozz
jel ima koji ducan u zagrebu di se moze primit taj mob i malo isprobat?
Koliko zapravo traje minuta bitno ovisi o tome s koje strane vrata od WC-a se nalazis.
@terzich: jel tvoj primjerak brendiran ili zaključan? Ja ju isto želim uzeti, ali samo ako je skroz čista. Novo kućište i otključavanje će me dosta koštati![]()
Bookmarks