Uzivam u penzionerskim danima...rolam,klizem,trcim,vozim se na skuteru,surfam po netu,planinarim i zajebavam
Završio/ la sam srednju i radim
Završio/ la sam srednju i ne pokušavam se zaposliti
Završio/ la sam faks i radim
Završio/ la sam srednju/ faks i pokušavam se zaposliti
Idem u srednju
Idem na faks i radim
Idem na faks i ne radim
Završio/ la sam osnovnu i radim
pa ide lepo znas kako..ima cura ima sveg..a vi kako te??kako ste? šta radite?
nije se skoro nish pormijenilo u zadnjih 5 godina
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Uzivam u penzionerskim danima...rolam,klizem,trcim,vozim se na skuteru,surfam po netu,planinarim i zajebavam
Oprostite ako je bila tema, ali ja je nigdje ne vidim.
Evo, da se malo bolje upoznamo, zanima me što rade članovi ovoga foruma. Tj. koju ste školu završili i šta sad radite ili ne radite.
Eto, dajte svoj glas i napišite post tipa:
-idem u drugi srednje- Ruđer Bošković
-nisam zaposlen, samo idem u školu
-dosta igram košarku, to mi sada na praznicima jedino oduzima vrijeme (uz komp, naravno)
Malo opišite šta radite, nemojte npr. napisat- elektrotehničar.
Možda i u kojoj firmi radite (ako to ne zadire previše u vašu intimu) ili se ne bavite nekim mutnim poslom
.
Pa, "fire away"
EDIT: Zaboravio sam staviti u anketu: "Idem na faks i ne radim"
Pa, jel može neki mod dodati?![]()
Zadnji uredio georgy : 24-08-2008 u 19:03
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
-idem u prvi srednji za hotijelersko turistickog tehnicara (4-godišnja)-neznam kako se zove škola
-radim u školi kao učenik
-igram nogomet i igrice na kompu......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
- 4. godina arhitektonskog fakulteta
- trenutačno odrađujem stručnu praksu za faks i radim još sa strane za dodatnu lovu (3d modele, vizualizacije i grafički dizajn)
- igram košarku, BF2, bavim se plivanjem, idem u teretanu...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
obzirom da postoji vrlo slicna tema, spojila sam ih georgy
inace, zavrsila sam gimnaziju, potom uciteljski faks i radim u struci, kao teta u jednom zagrebackom vrticu. ovisnica sam o inernetu.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
diplomirani ekonomist
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Nekad sam radio, sad više ne, sad šefujem![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zavrsavam srednju skolu i pisem za jedan domaci informaticki casopis.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
rospaya- koji?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zasto nema u akneti studiram i ne radim? Jel pise negdje da moram raditi ako studiram?![]()
Npisao sam da sam zaboravio staviti idem na faks i ne radim (u potpunosti sam se posvetio učenju) i jel može neki mod to dodati.
A ne mogu sam staviti.
ne moze. nemamo tu ovlast
zamoli nekoga od supermoderatora
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajde da i ja ponešto stavim, završena viša prometna škola, upisao specijalizaciju, također promet, ali to malo trpi jer i radim u isto vrijeme nije u struci ali ajde bolje to nego doma. Inače radim u jednoj geodetskoj firmi. A srednja škola mi je elektro.
sad cu 2. tehnicke skole, previše igram komp...
(jebote nis drugo ni neradim -.-)
Ljudi...vrijeme je da krenete sa životom. Neki su sa 14 godina poslovali dionicama i upravljali kompanijama milijardu puta vrijednijim od kila koje imaju...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
za par dana upisujem apsolventsku na ekonomiji u os...zavrsio sam opcu gimnaziju 2004./`05.
ne radim jer puuno ucim lol
ja sam part tajm kockar... i kamatar+ kradem od drzave
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Idem u Srednju Školu u Đurđevac - Tehničar za Elektroniku 3.a
U slobodno vrijeme komp...
....SonyEricsson C702....
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@Sega: I to što kažeš...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
završavam ekonomiju u Zagrebu, pišem za časopis
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Za koji časopis pišeš?
Bookmarks