opet ti...zašto me jednostavno ne prestaneš dirati!!!Izvorno postao marko6630
![]()
prijavio sam tvoje postove moderatorima jer mi je dojadilo to što me maltretiraš...
ako ti se ne sviđaju moji postovi, jednostavno nemoj na njih odgovarati...
ok?![]()
Završio/ la sam srednju i radim
Završio/ la sam srednju i ne pokušavam se zaposliti
Završio/ la sam faks i radim
Završio/ la sam srednju/ faks i pokušavam se zaposliti
Idem u srednju
Idem na faks i radim
Idem na faks i ne radim
Završio/ la sam osnovnu i radim
...ugroženi junfer....
Testis unnus, testis nullus!
opet ti...zašto me jednostavno ne prestaneš dirati!!!Izvorno postao marko6630
![]()
prijavio sam tvoje postove moderatorima jer mi je dojadilo to što me maltretiraš...
ako ti se ne sviđaju moji postovi, jednostavno nemoj na njih odgovarati...
ok?![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
krompirko je jedan vrlo ozbiljan mladić![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Šljakam,radim amaterske video spotove iz zajebancije,ponekad,kad me pukne se odem besciljno vozikat autom okolo(kad se ima para da se plati benga,uglavnom se osamljujem pred kompom.....i planiram učit japanski u skoroj budučnosti.....
Evo studiram, a u slobodno vrijeme, ako zaškripi, pomažem ocu u firmi...
Par puta tjedno neka kava sa curom, prijateljima... Izlasci su mi se nekako smanjili otkako studiram... Tu i tamo pogledam poneki film u kinu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e, stvrano, ajde malo popusti i ponekad pokušaj svoje mišljenje o nekom zadržat za sebe... već na par mjesta se s omalovažavanjem odnosiš prema njemu, što stvarno nije okej.Izvorno postao marko6630
Inače sam uzoran učenik gimnazije (skoro pa uzoran), ali samo dok je dan, tj. dok sam u školi.
Svakodnevno bivam mučen u toj prokletoj školi......
Trenutno štrajkujemo s nastavom, pa onda ostajem budan do 3 u noć pravveći budalaštine u Flashu, a ujutro se budim u 12 sati....
Inače, često me opali neko ludo raspoloženje pa odem negdje ono bezveze, glupiram se ito dobro, a ozovem frendove pa se svi zajedno glupiramo..........
Uglavnom ne radim ništa, samo bezzeze ljenčarim i tako to....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
zivim zdrav zivot..uz knjigu
knjige, karte (briškula,bela,remi,itd), biciklizam, plivanje, trbušni ples (to je odlično za trbušne mišiće i da naučiš kako dobro se GIBAT GIBAT), atletika,
itd. . .
p.s. najbolje ti se zaposliti, da radiš samo vikendima, tj pet ili sub navečer kao hostesa, umreš od posla, zaradiš a opet ti je i zajebancija od posla. . .
![]()
A kada malo ostaris![]()
onda imas smolu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ili zavrsisi kao Duda iz Balkan Inc:bunny:
![]()
kako god,zato uzivaj dok si mlad
i idi na trbusni,to ti je fakat dobro![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pored posla,muža,djeteta i kućanskih obveza baš mi i ne ostaje previše vremena za hobije,ali zato imami na njemu provodim svaki slobodan trenutak!
Love is my name,sex is my game! Forget the name and play the game!
kako predivno :bunny:Izvorno postao mala vještica
Seriously?
dok sam mlad bavim se i rasturam s kompjuterima i mobitelima, ma razvaljujem covjece, a to u ovim godinama ne zna bas svak
Hm,osjećam li ja to dašak ironije u ovom "predivno" ili sam samo malo preosjetljiva?![]()
Love is my name,sex is my game! Forget the name and play the game!
Pa nema ironije; predivno je sve uz što vežeš svoju djecu, tu nema mjesta ironiji..![]()
ima pravo wrangler,a sta se tice compova on je kao FORUMSKA LUDApa ignoriraj
![]()
heeeeheeeeeeeeIzvorno postao mala
![]()
neka se doticni ne uvrijedi sve je,naravno,samo sala![]()
![]()
![]()
ne vjerujem da će se itko uvrijedit.Izvorno postao mala
a znam,mislim na compova,al ne vjerujem da bi se on ljutio..al bolje sprijecit nego ljecit![]()
Ajde se vratite na topic.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobro bijeli dječače, kako ti kažeš. ja pretrpan autima koje je izlemala tuča (led, krupa, isl) . stišću me sa svih strana. sutra udarnički na ravnanje, da ljudi ne trebaju lakirat. pa koju kunu ($,EUR, i sl.) u djep. pa opet troši, pa nikad kraja.![]()
![]()
Bookmarks