danyx slažeš slutere?ja slažem pežoja dvije godine i nikak da ga dovedem u red....
a evo ovih dana ležim u krevetu..na kraju kreveta je monitor...fala bogu da imam bež. tipkofnicu i miša..
Završio/ la sam srednju i radim
Završio/ la sam srednju i ne pokušavam se zaposliti
Završio/ la sam faks i radim
Završio/ la sam srednju/ faks i pokušavam se zaposliti
Idem u srednju
Idem na faks i radim
Idem na faks i ne radim
Završio/ la sam osnovnu i radim
malo previse.. ah, sta ces, to ti je ljubav...Izvorno postao Symbian FAN
VK 1010-IO
danyx slažeš slutere?ja slažem pežoja dvije godine i nikak da ga dovedem u red....
a evo ovih dana ležim u krevetu..na kraju kreveta je monitor...fala bogu da imam bež. tipkofnicu i miša..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma slazem ti ja svasta, samo dovedi, dovest cemo mi to u red.Izvorno postao Vuxs
e, svaka ti cast, samo sto ja imam laltop i touchpad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VK 1010-IO
ne nego sta radite inace u zivotu?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
u zivotu sam upravo prestao raditi i najvise zbog bezuvjetnog upisa se odlucio vratiti i zavrsiti fakultet . malo je cudno , ali ipak nista bez papira
...sad trenutno boravim u Samoboru, vojska...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
.. tražim job![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja eto studiram na TVZ-u, radim u PCchipu i Mobyju, dobivam neku sitnu placicu, upoznavam se sa novom curom, sto jos...trazim jos jedan posao, pripremam par projekata za fakultet, budem vodio Linux radionicu, planiram troskove za selidbu (dugorocno) itd...uglavnom, vise-manje tipicno :-)
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja malo onak okolo po bauštelama, dok ne postanem predsjednik......SVEMIRA!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
LOL care!Izvorno postao V3rt!g(o)
Ja bum glasal za tebe!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ravnam aute od tuče , da se ne trabaju lakirat![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Osiguravam ispravno funkcioniranje softwarea.![]()
skupljam pokemone.....moram skupit sve![]()
To je dobro znat, ako mi nedaj Bože zatreba, da znam kome se javiti...Izvorno postao AutoXpert
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel ti radiš u "Tuča" d.o.o.?Izvorno postao AutoXpert
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
trg. putnik (distribucija pica) --> prodajem sve sto vase fine guzice piju kad sjednete u birc...![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
...e OVO je dobro znatIzvorno postao Xeicon
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
kažeš, moglo bi biti dobrih tuluma s njimIzvorno postao Chellex
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
daj distributiraj meni nest u sobuIzvorno postao Xeicon
![]()
mi ne živimo mi preživljavamo.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
za vas sve po nabavnoj cjeni ili 10% rabata... (to je sve kaj mogu za sada) + jos nekaj promo materijala...
...ili mozda kkoja "bavaria" hostesica...![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Ja samo sjedim na kompjuteru i onda gledam televizi pa skidam s interneta gluposti:![]()
U zadnje vrijeme pokušavam naplatiti neke poslove koji mi nisu isplačeni na vrijeme...E da i proučavam kazneni zakon HR![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
nesto si ti meni sumnjiv.da ne ides u kamatare?Izvorno postao ledeni
![]()
Bookmarks