A kamo su fileovi za flashanje? Skinuo sam MultiLoader... a flash fileova nema![]()
Potrebno:
Downloader v 5.30
Z240 Flash File-ovi
budite sigurni da je baterija do kraja napunjena i svi važniji podatci (slike/sms/video/kontakti)budu backup-irani
================================================== =
Pokrenite MulitLoader i za flashiranje G800 izaberite u Control MSN6250/MSM6250A
Prvo označite "Boot Change" i onda "Full Download"
Pritisnite "Boot" i odaberite Folder "bootfiles" koji se izvukli iz rar arhive
Kliknite na "modem" i izaberite file VMSZCR0.bin
Kliknite na "Rscr1" i izaberite file Rsrc_Z240_Open_SEAsia_Common.rc1
Kliknite na "Rscr2" i izaberite file Rsrc2_Z240(Low).rc2
Kliknite na "FS" i izaberite file Rsrc_Z240_Open_SEAsia_Common.rc1
isključite mobitel i izvadite bateriju,SIM i memory karticu
Priključite mobitel na USB,vratite bateriju u mobitel i upalite mobitel i držite tipku 9,na zaslonu će se pojaviti crna pozadina s crvenom kutijom
Priključite drugi kraj USB-a u PC i kliknite "port search"
i pritisnite "Download" kako bi flash-ali svoj mobitel.
A kamo su fileovi za flashanje? Skinuo sam MultiLoader... a flash fileova nema![]()
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Zato ih Judge ima......
http://rapidshare.com/files/66702347/Z240BVGE4_PL.zip
Z240XXGE1.rar
Zadnji uredio The Judge : 04-08-2008 u 17:47
Poz svima.. Jel ima neko ova dva file-a iz zadnjeg posta..? Da stavi na net opet..pogotovo ovaj Z240XXGE1.rar ! I zanima me dal ima hrvatski jezik za z240?
Hmm..ovaj prvi sam skinuo ali Z240XXGE1.rar nemogu.. Kad kliknem na link dobijem ovo: Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team. Jel mozes mozda uploadat ako imas? Hvala..
Neznam gdje sam smetnuo onaj gore navedeni,ali za prvu ruku imam ovaj,dok ne nadjem onaj ..... http://rs285.rapidshare.com/files/70685653/Z240DXGG1.7z
Aha ok..hvala ti..ajd probaj i ovaj naci jos..hvala na brzom odgovoru..
Zadnji uredio The Judge : 16-08-2008 u 23:51
Joj hvala ti puno na trudu![]()
Jos jedno pitanje..zasto kad ga flasham..uvijek mi dodje na BOOT..onda se resetira..pa nastavi dalje..i kad zavrsi flashanje..pise da se ocitavaju Samsung podatci.. i onda Faild.. I samo se restarta i restarta..ima neka solucija za ovo?
Moze bit..neam pojma..iskreno prvi put flasham samsung..tako da mi je to novo..dok sa drugim mobovima imam iskustva pa znam sta je sta i cemu sluzi..a ako ti kazes da mi treba taj..vjerujem ti na rijecpa eto ako mozes..probaj naci pa cu stavit taj..mozda je to stvarno i rijesenje
![]()
Ima netko mozda ovaj firmware? Z240XXGG1 ??
Evo napokon Judge iskopo....
DOWNLOAD:Z240XXGG1
Puno ti hvala..ali koja je sifra kad skidam na Megaupload? I samo da znas..stavio si Z240DXGG1 firmware.. i samo da pitam.. Kako je moguce stavit ovaj file na FS kad ga FS ne podrzava? Treba bit .ffs a ne rc.1, zar ne?
EDIT: se kako moze doc do Alienware-ovog msn-a ili neceg?
Zadnji uredio lala : 24-08-2008 u 02:08
Zadnji uredio The Judge : 24-08-2008 u 07:35
da ffs.Treba bit .ffs a ne rc.1, zar ne?
PM-om.EDIT: se kako moze doc do Alienware-ovog msn-a ili neceg?
A neznam..pitao sam za Z240XXGG1 jer si ti rekao da mi treba taj..
A ovo sta sam reko da ne podrzava..pratim ja ovaj tutorijal i vidim da pise sljedece: Pa mi to malo bilo cudno.. jer ovaj .rc1 file mora ic pod rc1..a .ffs pod Factory FS..
I pokusao sam na PM..ali je zabranjeno..pa jel te mogu zamolit za MSN ak nije problem..? Da te pitam neke stvari u vezi ovog flashanja..? Hvala..
pa pitaj ovdje,kad je već tema otvorena....
Ma lakse mi na msn..jer ovako cekam na odgovor i sve..a ovako bi bilo prije gotovo..pa zato..ako nije problem..
Nisam upućen u tvoj problem oko flashiranja Z240,s kojim firmware-om ga flashiraš ?
Ma vidi u cem je stvar..frend me pitao da mu dam mob..da vidi koju ziku imam da mu posaljem..i nakon par min mi je vratio mobitel..i pisala je poruke Phone Freeze SIM kartica nije dostupna..nesto u tom stilu.. i cito sam na forumu..da se to rijesava samo flashiranjem..pa pokusavam flashirat sa cim god stignem..ovo mi je prvi put da flashiram samsung..tako da nemam pojma s kojim firmware-om trebam..al stvar je u tom..da pokusavam sa svim firmware-ovima..sto ima tu na ovoj temi..ali stvar je u tome..da kad pocnem flashat..da mi se mob restarta..i pise Boot Failed i Wait reset! I sad neznam sto dalje..i kako da ovo rijesim.. to je to otprilike..ako te jos nesto zanimaj..slobodno pitaj..a ja se nadam da cu ovo uspijet rijesit u vasu pomoc..
Pogledaj moj profil i imaš msn adresu i add-aj me.
Dijagnozu i rezultat flashiranja ću postati ovjde.
Pozdrav ljudi.
Ovako,ja imam z240 i dva dana pokusavam da ga fleshujem tj unlockujem bilo chim ali mi ne ide.On je pre ovoga poceo da se restrartuje svaki put kad bi mi bio ukljucen blutut da bi se na kraju potpuno zamrzao tj.uopste nece da podigne sistem.
E sada vas ja pitam je l ja mogu resiti ovaj problem flesovanje,?\On je locked za MTS mrezu(Srpski) pa me zanima koje flash fileve ja treba da skinem posto imam dve varijatnte ali ocito nijedna ne odgovara(inace bi uspeo da ga flasujem jos juche)
Puno hvala na ovim objasnjenjima pre dosta su mi pomoglA.
Marko
Bookmarks