ovako je izgledao pokusaj da flashujem z400
Error : UsbBoot Write [0.2s]
moze li mi neko pomoci?![]()
napravio sam flash po navedenim uputama i sve je proslo u redu ali je problem sto bi mi trebao hrvatski jezik na njemu pa ako netko zna kako ga ubaciti neka stavi ovdje
Pozdrav svima!
Uspesno sam flesovao nocas svog Samsunga, ali me zanima da li je ijedan od ovih flash fileova na Srpskom ili Hrvatskom jeziku? Ako nije, gde bih mogao da nadjem jedan takav?
S ovim postupkom ne možeš unlock-ati mob.
A mogu li ga makar flash-irati?![]()
Možeš.Upute su u prvom postu a to s resetiranjem mobitela nakon uključenja buletooth-a može biti i hardweski problem,ukoliko imaš garanciju odnesi ga na servis jer flash-anjem samo ćeš izgubiti garanciju.
POKushavam to sa prvim i pokaze mi ovako:
Download Start Ch[0]
Warring : Security fail!!
Error : UsbBoot Write [0.2s]
Hm???![]()
ljudi novi sam u ovome kako da skinem sve te programe ili ih mogu kupiti
hvala!!!
mirko iz RIJEKE
dobio sam mob od frendice da joj ga pokusam sloziti...
problem je sljedeci kad se mob upali pise phone freeze....
kako to rijesiti pokusao da flesam ali neide...skinuo sam onaj Z240DXGG1 i odabrao sve kao na slici, flesao i nakon restarta opet isto, kako da to rijesim?
Zadnji uredio farky : 11-02-2009 u 01:00
predpostavljam da se netko igrao unlock meštra s kodovima na tom uređaju i sada se pojavljuje poruka "phone freezed" ,nije ovo prvi put da se spominje na forumu ,odgovor je uvijek isti : flashanje ne pomaže ,blokada se aktivirala u EEPROM-u,jedini način je lokalni gsm serviser.edit: nisam naveo problem zbog kojeg ga zelim flashati, mob je od frendice i kad ga upalim pojavi se phone frozee
i mislio sam si...frendica ga je dala liku koji kao nesto kuzi i najedmput freeze...
koma...sad nek plati....ko mu kriv...
tnx na odgovoru...
lokalni serviser...50kn
gotovo za 2 min...iznenadio sam se
i jos otkljucavanje v640 50kn
odsad idem samo njemu ako zapnem...![]()
probala i ja ali ne ide![]()
Bookmarks