Imam U700 i trazim firmware sa hrvatskim jezikom. Dali mi moze tko pomoci?
Hvala lipa
EDIT BY Alienware : Da ne bude otvaranja novih tema vezanih uz flashiranje dtičnog moba ,sve svoje nejasnoće ili pitanja postajte ovdje
--------------------------------------------------------------------
U700 Flashing Tutorial:
Da biste flashirali samsung SHG-U700:
1. Morate imati U700 FastMultiLoader v5.21, i Samsung SGH-U700 flash fileove i originalni Samsung USB kabel koji dolazi s mobitelom.
2. USB kabel za kompjuter i instaliraj USB drivere, ali ako su već instalirani (ako si već nešto prebacivala) onda ne trebaš ništa.
3. Makni bateriju, sim karticu i memorijsku karticu. Spoji mobitel za USB kabel, trebala bi se upaliti tipkovnica.
4. Pokreni U700 FastMultiLoader v5.21.
5. Odaberi ovako kako je na slici.
6. Stavi kvačicu na "Boot" i na "Full Download" zatim klikni "Boot" i odaberi boot fileove koji se nalaze u folderu koji sadrži flash fileove, npr. C:\U700XXGF2\BOOTFILES.
7. Klikni na modem, Rsrc1, Rsrc2 i Factory FS i odaberi fileove koji trebaju (kako je prikazano na slici). Odaberi (Low).r2c rađe nego (Mid).r2c. FOTA i ETC fileovi ne bi trebali išta imati.
8. Pritisni * tipku na mobitelu, "download" bi se trebao pozati na zaslonu tvog U700.
9. Klikni na "port search" kako bi COM koji ti treba bio prikazan kao "ready".
10. Sad klikni "download" u programu.
11. Kada status kaže "Čekaj, restiraj!" (ili nešto u takvom smislu) pritisni * tipku opet na svom mobitelu. Kad je gotov onda piše "OK" (ili nešto u takvom smislu).
12.Otpoji USB kabel, stavi sim karticu i bateriju i upali mobitel. Pokrenut će se i resetirati sam od sebe sa svojim novim softvero!. Kako bi provjerili koji softver imate, utipkaj *#1234#.
![]()
Zadnji uredio Alienware : 09-02-2008 u 18:49
Ako je netko stavio U700XXGF2 jeli mi može navesti promjene na mobu? Tražim po netu ali nema..
Hvala lipa. Posla mi je vec neko XEGG3
Ima hrvatski meni.
Eto ovako stvari stoje. Imam novi U700 ali fon ima vodafone soft, kako i gdje bi mogao odnesti ili napraviti da mi u telefon stave origigi soft, bio sam u servisu u draškovičevoj i dobio odj*b jer oni ne mogu. Pls bilo kakav info.
moras znat da time gubis 2 godine garancije,..,.
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
koje??? one koje nemam
EDIT: pls dajte mi bilo kakav info za servis di to mogu obaviti naravno u ZG
Zadnji uredio DJ X2 : 08-09-2007 u 14:30 Razlog: da ne stavljam novi post bezveze
Evo ovako mali info ako nekoga zanima. Soft koji kruži netom je vrlo nestabilan i s dosta mana tj pogrešaka, a za oko 2 tjedna če izači dosta kvalitetniji soft koji bi trebao raditi ko vurica.
Javim još šta če biti u Europatrade-u
inače, na ovoj stranici imaš sve software za u700 kao i za u600 i ostale ramo navedene, u600/u700 nije teško flashat jer se može i pomoću običnog kabla...
http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Region codes:
BD Cyprus, Greece
CP Finland
DB Vietnam
DC Thailand
DD India
DT Australia
DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
JA South Africa
JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
JP Arabic
JR Arabic
JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia
XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
XB Denmark, Norway, Sweden
XC Portugal, Spain
XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF Bulgaria, Croatia, Romania
XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
ZC China, Hong Kong
ZT Taiwan
postoji li u700 modding, nesto kao kod d9oo, neki patch ili bilo sta, sto moze promijeniti izgled menija (ikonica),vise tema, mogucnost postavljanja mp3 kao ton poruke, ako postoji sta mi je potrebno za to???????
Znaci neki da je dobar i da pomogucnosti ima mp3 stvar kao sms melodiju...
Ako sami koristite neki dobar soft, podjelite ga samnom
Danke!
U700 nema opciju postavljanja vlastitih mp3-ica ili melodija za zvuk sms poruke,jedini koji to može u HPE platformi je SGH-U600
ahhhhh, a sta bi dobio onda konkretno sa novim firmwareom?
Firmware ispavlja neke bugove kod mobitela.
Npr:U700XXGF
XX-označava da je taj firmware namjenjen za zapadnu europu (Velika Britanija,Irska i Francuska)
Flashiranje mobitela može biti iz sljedećih razloga-da se makne brandirani soft s mobitela (T-mobile,Vodafone)
-da se dobije nova verzija softa
Svaki novi firmware donosi sa sobom neke nove stvari ili ispravlja bugove (npr da se kod pisanja poruke ne može isključiti T9 ili kad se ide u izbornik pa se odmah aktivira kamera [Samo primjeri])
Imam vodafon soft U700V model, koji firmware bi mi preporucio? hrv jezik mi nije bitan, i ovako preferiram engleski meni.
Firmware:U700XXGG3
Download Link : http://www.badongo.com/file/5167281
-XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Nema hrv.jezika
Evo potvrđujem nakon osobne provjere da U700XXGI2 sa http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
ima naš jezik (i dosta eurpskih).
Stavio sam flash na U700V (V kao vodafone naravno) u očistio telefon Vodafone smeća pa je sad U700 generic,radi besprijekorno.
Stavljanje mobitela u Download mode možete napraviti sa:
držati pritisnutu tipku 9 i pritisnuti tipku za uključivanje telefona,pustiti obja nakon što se upali (na nekim modelima nema prikaza npr.Z240,dok na U700 lijepo piše na čemu ste).
Za debrand ovih Vodafone i T-Mobile i ostalih vam treba par stvari sa ove stranice http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
a to su:
U700XXGI2 flash datoteka
U700 FastMultiLoader v5.21
i najvažnije a uvijek ignorirano
Samsung SGH-U700 flashing instructions
Nakon završene operacije ćete imati naš jezik i u meniju i za T9 a mobitel će biti debrandiran.
Zadnji uredio sms freak : 21-12-2007 u 22:12
kako to da niko ne radi u700 moding kad vec teme ne postoje??????
šta da radim kada mi se pojavi poruka serial port system error?? molim vas pliz pomoć jer već 2 dana pokušavam, ali nikako da uspije!!!!!!
kod stavljanja novog softwarea..
Pokušaj kabel priključiti na drugi usb port
Bookmarks