stavljen najnoviji software na n73 i prethodon napravljen backup poruka, kalendara i imenika. sada je to natrag vraceno i opet ista prica. a prije povratka backupa je sve bilo ok... sta da radim??
dakle drustvo, uopce mi nece dojaviti da je poruka dosla. ako idem u poruke onda vidim kraj sanducica onu crvenu tockicu koja kaze da ima poruka no nikako mi ne zeli ispisat ko prije 1 nova poruka primljena niti nema zvicnog upozorenja!
sto se desava?
btw. ovaj softwaare je 0735.3.0.2
01-09-2007
rm-133
nista nisam mjenjao jer je sve do sadd bilo ok..
hvala
stavljen najnoviji software na n73 i prethodon napravljen backup poruka, kalendara i imenika. sada je to natrag vraceno i opet ista prica. a prije povratka backupa je sve bilo ok... sta da radim??
Imaš neki program koji ubija.
Sjeti se što si stavljao vezano za SMS, MMS ili E-Mail. To bi trebao deinstalirati.
Isto tako, jesi li stavljao novi QuickOffice (koji čita dokumente Officea 2007)? On je jako opasan, pogotovo krekirane verzije jer do sada nitko nije uspio razbiti taj program, a šteti samome operativnom sustavu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nisam niti jedan program stavio, nikakve teme ama bas nista. fino update i formatirana kartica i nakon svega samo ubaceni klontakti i poruke te dodane slike koje su bile prethodno slikane sa nokiom... taj mi se problem pojavio jucer i to iznenada i eto traje i dalje...
jel bi ju moglo gusiti prevelik broj poruka?
Zadnji uredio Ico : 03-08-2008 u 15:49 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
oko 2500 dolaznih, i nesto odlaznih, ne punoal cudno mi da je samo najednom poceo to raditi... provbbat cu ubacit samo kalendar i kontakte pa cu javit rezultat
![]()
eto, kod vracanja backupa nisam stavio da se vrate poruke vec samo kontakti i kalendar i sada sve stima...
a ove poruke nek budu u tom backupu pa kad cu bas trebat koju lako vratim u n73 ili vec u pcsuite pa pogledam![]()
ok, ja sam na 1400...znači na 2000 moram počet brisat...tj SELECT ALL i DELETE![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks