a jesi probao reset mobitela?
e ovak počelo je prije dva dana..kada mi stigne poruka bilo sms ili bt uopće mi ne javlja vibracijom,zvukom..ničim..čak se niti svijetlo ne upali..i kako mi onda ono dođe 1nova poruka pa imam za pročitait..to je nestalo nego mi samo dođe ona mala ikona gore di je bt i alarm...vibracija na poruku mi ne radi već pola godine i sad je ovo krepalo..šta da radim?!?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a jesi probao reset mobitela?
Backupuj sve podatke na karticu pa hard format, telefon ce biti ko iz tvornice vjeruj mi.
Nisi jedini kome se to događalo.Ja sam u tom slučaju prvo obrisao sve poruke koje su mi bile i na MMC kartici i u telefonu pa restartao mobitel sa FExplorerom i onda je sve radilo normalno- i zvuk i vibra.
Da probaj sa resetom... Meni se to nikad nije događalo, a sve poruke su mi bile na mobu, a ne na memo kartici...![]()
![]()
Nemoj zaboraviti naprav backup podatka...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma jesam i opet evo čak mi niti propuštene pozive ne prikaže,vibra i zvono radi kada me netko zove...a nemogu ni text poruke neke izbrisati...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ček ali ja mislim da postoje dvije vrste reseta (nek me netko ispravi ako sam fulal), soft i hard...ili sam fakat u krivu???
To se meni događalo na Nokiji 6680...mislim da ti se radi možda o tome da si instalirao neki program koji ti uzrokuje problem...ja sam na svojoj 6680 uninstalirao sve programe (mislim na one koje sam naknadno instalirao, a ne na one koji su već pohranjeni u mobu) i nakon toga sve opet super radilo!
Bom Chicka WahWah
Aplikacija Nclist ti je zatvorena, tj. trenutno ti ne radi, nikakav restart, hadr-soft mobitela ti neće pomoć, PhytoSculpt je upravu, instalirao si nekad neki program koji ti je očito trajno ugasio tu internu aplikaciju, tak da sa ovim restartima, resetima summnjam da ćeš ju ikak ponovo uspjet promjenit. Ako netko zna kak se ona manualno pokreće, nek ti kaže, ja ti samo mogu reć formatiranje memorije i onda će proradit (provjereno).
Što se tiče ovog da neku poruku ne možeš izbrisati, to se i meni dogodilo... Ali sam riješio to tako da sam kopirao sve poruke na MMC (tj napravio backup), formatirao mob, i kad sam ponovo vratio backup nazad, mogao sam izbrisati bilo koju poruku...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma daj čovječe imam mob a ima godinu dana skoro...
taj beckup uopće ne kužim e...mislim kak to napravit...pa meni jesu poruke na mmc a moram sad slike prebacit i par filmića pa reset...kak da formatiram memoriju zero?
formatiranje memorijske kartice: nađeš gdje ti se nalazi ikona memorijske kartice-izor-ukloni mem.karticu-pa ponovo izbor-formatiraj karticu
hard format mem. telefona: ima neki string koji upišeš, sad koji ne znam na pamet, ja sam ga našao tu negdje na forumu, a mislim da je postao, a ko drugi nego Drug Mile, pa bilo bi dobro njega pozvat upomoć...... Miiiiiiiillleeeeeeeeeee!!!!!
Zeleno + zvjezdica + tipka 3, držiš zajedno sve tri tipke i upališ mobitel, to je hard format, sve probleme rješava,provjereno![]()
e fala IvanD...samo problem je šta su mi se zbrisali i brojevi eh a skupio ih jučer na jarunu .....mogu nekak vratit brojeve?
Čini mi se da nema spasa, osim ako ih nemaš i na kartici
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...nažalost ne, trebao si napravit backup adresara...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nažalost kontakte vise ne mozes nikako spasiti, to se podrazumijeva da backupujes kontakte ili da ih spasis na karticu sa nekim od programa, imaju neka dva-tri programcica sa kojima se mogu kontakti sacuvati na kartici i po potrebi ponovo vratiti.
Nista,upisuj ponovo![]()
Meni je nakon toga mobitel riknuoIzvorno postao IvanD
![]()
Ne mogu ga upaliti,jedino sto dobivam je upaljeni ekran i logo NOKIA.
Sto mi je ciniti?![]()
Izvadi MMC pa probaj ponovo reset. Ako ne prodje, pravac servis.
Napravljeno i nije uspjelo, znaci servis ne gineIzvorno postao vivicav
![]()
Hvala na brzom odgovoru![]()
Bookmarks