gprs ti se sam iskljči kad ti je svota na računu manja od 3,5 kn pa tako ne možeš primati mms![]()
Evo, ponovo ja sa problemom. Danas mi se prvi put na displayu pojavila poruka koja kaže: "Not enough memory to receive SIM messages. Delete some data first."
U čemu je, dovraga, problem? SIM karticu sam isprazio od poruka, ali svejedno mi se pojavila ista obavijest. Frendica mi je poslala poruku i stigla mi je. Danas mi je frend pokušao poslati MMS, ali pošto nije stizao, nazvao sam HT i rekli su mi da mi, nekim čudom, MMS usluga više nije aktivna, mada sam prije, ne sa SX1, već slao i primao MMS poruke. Rekli su mi da će mi ga ponovo aktivirati kroz nekih sat vremena i da kad dobijem njihovu poruku sa obavijesti da je MMS usluga ponovo aktivirana, isključim i uključim mob. Poruke nema, a meni stalno na ekranu ona poruka sa početka. What's the deal?! Hilfe!
gprs ti se sam iskljči kad ti je svota na računu manja od 3,5 kn pa tako ne možeš primati mms![]()
Imam pretplatu.
Inače, riješen je problem. Zvao sam HT i rekli su mi da probam pobrisati koju melodiju ili igricu. Izbrisao sam dvije melodije i nakon toga sve okej. I MMS šljaka, naravno.![]()
Bookmarks