ne koristim njuvse baš zbog toga, uvijek se nađu neke budale...
no, imao sam problema sa svojim serverom i spamanjem, pa se mi znali account ugasiti po mjesec dana, nekoliko puta no nikada trajno...
no sad sam to sredio i sve radi...
U principu, ovisi o tome koliko se zafrkavaš i koga takneš, prijatelju su trajno ukinuli account...no uzeo je drugi i opet se spojiokoja svrha, ne
![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
nda, rospaya, a zasto si ih tero u *urac? zato sto su zatucani, sto je njihovo misljenje oprecno tvome? kakvu ti, kao jedno inteligentno bice, satisfakciju imas ponizavajuci nekoga na nadasve primitivan nacin? teranjem u oceve i majcine reproduktive organe uopce ne pokazujes svoj intelekt, bas suprotno!
i opet se vracam na nesto sto se zove emocinalna inteligencija i puno je, puno bitnija od one, nama svima dobro znane "umne" inteligencije"! masa je primjera u svijetu oko nas, a jos vise u povijesti koliko je natprisjecno inteligentnih ljudi losije proslo u zivotu od onih sasvim prosjecnih, da ne kazem "priglupih". upravo zato sto tebi znanje i ucenost ne znace ama bas nista ako ti ne znas kontrolirati svoje emocije i postupke! a to neces nauciti ni iz koje knjige, to neces procitati nigdje na netu.. do toga moras doci osvjestavanjem svojih reakcija, postupaka, njihovim analiziranjem..
dakle, rospaya, i osobno te znam, vrlo si elokventno i inteligentno mlado bice, no ukoliko ne naucis kontolirati te svoje "bjesove" lose ti se pise u zivotu..
kao sto ti nekome kazes da je "umno" glup samo zato sto se ne slazes s njegovim pogledima i misljenjima, tako i tebi ta ista priglupa osoba moze punim pravom uzvratiti da si i ti dabome "emocinalno" glup, jer da nisi, ne bi te tudja glupost isprovocirala..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Aaaaaaaaand we're in OFF.![]()
je, i kaj sad! ja carujem u carstvu oftopika i onda ja smijem oftopicarit
tema ostaje takva kakva je i tu di je iz dva razloga:
1) mozebitno korisne info (ako je oftopik, mislim da ces se slozit samnom da nije pusto blebetanje..)
2) da nam Moby javlja rapslet situejšn, ak 'oce.. mene zanima![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks