Pošto slušam Eminema,kad se trebao registrirat,on mi je prvi došao na pamet.Rado bi ga promijenio(kad bi mogao).
ajde recite, bila je neka slicna tema i prije ali od tada imamo dosta novih clanova
Pošto slušam Eminema,kad se trebao registrirat,on mi je prvi došao na pamet.Rado bi ga promijenio(kad bi mogao).
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Više ljudi me pozna po nicku nego po pravom imenu, nick mi je vrlo blizak prezimenu.
Moj znači ono što i piše![]()
![]()
![]()
She is my sin...
a ljudi kako se zapravo zovete?
Moj znaci da sam ja najbolji afto na svijetu![]()
kaj sad opet niko nece svoje pravo ime stavljati, bas kao i prosli put
Je, mi da tebi damo svoje ime, pa da ih ti imas 500, a mi da moramo trazit novo, a? E ne moze!
Filip Radelic
eto normalnog covjeka, prosli put sam samo ja dao ime i onda niko drugi nije htio
Nema 'kille već duže vrijeme pa vas nitko neće zajeb*vat za ime...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 18-08-2003 u 00:48
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo,Josip Belan.
Šta ima loše u tome,ha?![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
neznam dali bas treba prezimena ipak do ovih podataka moze doci svako, ali ime je cist ok!
Moje ime se zna![]()
She is my sin...
Moje pretpostavljam neki i znaju, a tko ne zna neka uzme mobil i proba zakljuciti![]()
Moje ime se odavno pojavilo, kao i objašnjenje nicka. Ako nekog zanima neka kopa po starim temama![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zakej se ne moze promjeniti nick name???
Moze ti ga admin promijenit![]()
Onaj dan kad sam se ja registrira gleda sam taxi a taxistovo puno ime je Daniel Morales pa sam i ja daniel morales.Inače moje pravo ime je Alan oProsti(sad vi gađajte šaje real a šta fejk)
Aja sam Hrvoje.Logično,ne?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
a ja sam Blaž
Bookmarks