daj ti reci sza svoj!!!!!!!
marko-->koma-->coma
Ajde ljudi pišite ako vas nije sram šta za vas predstavlja vaš nickname po kojem vas ovdje na forumu poznajemo. Što znači, zašto baš taj nick i zašto je napisan tako kako je (malim ili velikim slovom, ili kombinacijom). A ako ste hrabri bilo bi baš zanimljivo saznati i vaša (i naša) prava imena...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj ti reci sza svoj!!!!!!!
marko-->koma-->coma
coma avatar ti je za riknut!![]()
Ja sam nick stavila jer volim mobitele tj. prije bih to nazvala opsesijom (dobro opsesija je pretjerana riječ) i tako sam odlučila staviti nick Mobyfan-ica, ova crtica da se zna da sam žensko.![]()
moj nick je skracenica imena mog psa![]()
Kad se pojavim na tulumu vrište jer znaju da je DJ in the house...."Play that funky music whiteboy..."... ono Travolta, disko kugla, spot-light... a i doktorska kuta mi je bijela!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da moj nick sam sve govori,ali moglo bi si reći i da sam technology freak![]()
ja sam svoj nick dobio rođenjem, a piše mi i u osobnoj...![]()
briem da jsp_m znači josip m ;-)
![]()
daniel....anybody????
Uh, šta nisi mogao naći neku manju i kvalitetniju sliku?
mrzim kada stavite sliku koja zahtjeva da micem i po sirini ekran
I ja
Ako si gladan pojedi nesto
I ja! Morales ajde nađi neku manju sliku pa na edit i miči ovu!!
No ljudi ajmo o nickovima! Pišite! Imena??
Zadnji uredio whiteboy : 20-04-2003 u 11:38
?...?.........? ovaj moj je ono nešto........ kao u disku nešto... nemam pojma al dobar je![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@floorkilla ova ti je jaaaaako pametna!
@whiteboy niko nece pisati imena, daj ti reci svoje!
Zaboli me mrcina šta ti nevoliš da mičeš ekran!Sretan ti vaskrs!!!!!
svi smo mi deca božja pa odobravam takve rječi
Prvi Vader, motorola V3688, najelegantniji mob ikad viđen...
![]()
Zadnji uredio Vader : 20-04-2003 u 16:33
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
tice se prezimena... zapravo, prezime mi je umanjenica nicka...
kaj si ti iz Smogovaca?
dobar grah daleko se čuje
nered daj reci za sebe!
danijelčiću nemoj biti prost
Nadimak iz školskih dana. Već odavno nitko ne zna zakaj. Prijatelji me tako zovu i danas.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jel sljaka ili šljaka? pretpostavljam da je šljaka pa šta nisi napiao š
Vjerojatno nije znao kad se registrirao da forum prihvaća naše znakove? Reci Sljaka jel sa Š?
A moj nick... viki wins toojednom pred dosta vremena sa igrao quake na netu pa me je tražilo nick te sam ja upisao viki ali bilo je zauzet pa mi je on sam ponudio viki2win.... pametno i na tome je ostalo. Sad cijela moja familija ima 2win u nastavku imena... i pas
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Bookmarks