dva noob pitanja...
dakle nedavno sam kupio k850 i zelio bih kupiti memorijsku karticu od 2 ili 4gb. cito sam da on podrzava 2 vrste memorijskih kartica, micro m2 i micro sd, koja je bolja zasto prednosti mane jedne druge? trazio sam malo po netu i kolko sam skuzio m2 se dosad koristio dok novi modeli dolaze sa sd, al nisam naso brzina pisanja citanja prijenosa podataka i tak.
i cito sam nes o voltazama na koje rade kartice, mozda jedna vrsta trosi manje pa bi baterija duze trajala?
i zanima me koju marku memorijskih kartica, kupiti, sony, san disk? dali je mozda kod odredjene vrste ili marke kartica veca mogucnost usporavanja mobitela kad se napuni kartica? i molim da mi neko konkretno preporuci kvalitetnu, brzu memorijsku karticu od 2 ili 4gb, nije mi bed dati 50 100kn vise za brzu bolju karticu. a 2 ili 4gb vidjet cu razliku u cjeni pa onda odluciti.
tele 2 sam korisnik, mobitel mi nudi izbor izmedju gsm i gsm+3g mreze. ne koristim video pozive, niti znam bi li mogao jel doslo to kod nas. da li ima potrebe drzati onda na gsm+3g, da li rade sve funkcije gprs mms internet i to na gsm?

Odgovori uz citat
Mislim, ipak je to mobitel a ne kucni multimedijalni sustav, pa je vrlo moguce da nece cak ni iskoristiti eventualnu vecu brzinu kartice...
.....neznam

Bookmarks