smartphone ili "obični"????
znam da veci ima dosta tema o tome
al please idem za 2-3 dana po novi mob,kupujem ga samo u ducanu, nista na crno
da li možete preporuciti neki mobitel do 1600kn? po mogucnosti da ima kameru vecu od 2.0MP, naravno bluetooth, i da nije touch
bilo bi i poželjno iako nije uvijet da ima slušalice i radio
HVALA
smartphone ili "obični"????
Pretplata ili prepaid?![]()
-SE K770 u Simpi za 1398kn sa kamerom 3,2mp i karticom 1GB.
-Samsung D900i u Simpi za 1198kn i kamerom 3mp.
-SE K800i u Simpi za 1598kn-kamera 3,2mp.
SE K800i u Tele2 bla,bla za samo 995kn.
po meni je daleko najbolja ponuda ova u Tele 2 i SE k800i.
-Samsung D900i u Simpi za 1198kn i kamerom 3mp.
to mi se cini kao jako dobar mobitel
samo cuo sam da je jako teško doci do njega jer je potražnja za njim jako velika
jel znaš možda u kojim ducanima ga ima?
pa nazovi sluzbu za korisnike i sve ce ti reci.potraznja je logicno velika kad je ovako niska cijena.
Moja preporuka je SE K800.
Jako dobra kamera 3,2 mpix, sa autofokusom i bljeskalicm, aparat vrlo bogat funkcijama sa širokom mogućnošću individualizacije. Najveća mana u odnosu na novije modele je debljina uređaja.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ako uzimaš prepaid opciju i plaćaš kešom onda je nadasve glupo kupovati u dućanu.
Bolja opcija je kupiti preko oglasnika od nekog ko ga je uzeo na pretplatu, pa sad prodaje sa garancijom, novo, neotvoreno itd.
Za 1600 npr. možeš kupiti Samsung G600, SonyEricsson K850 i slično ako naletiš na pravu priliku, a to su mobiteli miljama ispred ovih navedenih u postovima gore.
Ako uzimaš pretplatu ( a nisi naveo nigdje) onda se stvar mijenja, ali opet ti mobiteli otpadaju jer zavisno o pretplati možeš dobiti puno jače modele.
Samsung D900i ima shit kameru i tih 3 Mpx ne vrijedi ništa, ne može se usporediti ni sa onom od K750. Ispravak, može u pukoj rezi![]()
d900i/d900 ima kameru za slikat "mrtvu" prirodu i to kad nema vjetra hoću reć da jedino možeš puža u hodu slikat a da se ne zamuti, imao sam dva d900 i pouzdanije je bilo čak slikat sa jednim k750
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Iako nisam bas ljubitelj Samsunga, mislim da je G600 vjerojatno najbolji best buy.
Koliko vidim , nema ni jednu ozbiljniju manu (eventualno to sto je Samsung).
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Ja bi dao svoj glas za k800. Telefon je provjereno odlican i funkcionalan. Jedino ako ti ides na dizaj pa SAMSUNG ali se nebi slozio da samsung ima dobru kameru... bar ne pored SE k800.
i brži procesor
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ne znam kakva je kamera na D900, ali na K800i mi je smeće. Par sati sam isprobavao postavke, ali nikako ne mogu dobiti dobru sliku. Sve slike su lagano zamagljene/zamućene i s krivim tonom boja. N73 mi napravi bolje slike, ali kod nje je pak malo prevelika kompresija pa upropasti sliku...
Vjeruj, i ja sam tako mislio dok nisam probao...
Ka osto je k750 najjaci medju 2mp tako je k800 medju 3mp. Jedina zamjerka jest slabe boje.
Da ti nemas neki "ljevi" camera drive.. znam meni ga je prijatelj dotjeravao i sad parvi fantasticne slike. Mozda imas neki stariji softwer ili nesto.
Evo decki dobar usporedni test kamera na spomenutim mobitelima
http://www.gsmarena.com/n73_d900_k80...review-102.php
Imho niti jedan ne daje lose slike no n73 i k800 su ipak malo ispred d900i, pogotovo u "otezanim" uvijetima slikanja... Kao sto i pise u zakljucku k800 ima malu prednost nad n73 prilikom fotografiranja dok n73 ima bolji video...
Imao sam i N73 i K800,kamera na K800 jest bolja kaj se tice slikanja,ne puno ali je,kod SEa je AF puno brzi i lakse odradi svoj posao,sto se tice videa N73 deklasira k800.Neovisno o kameri k800 je stvarno jedan od najuspjesnijih modela SEa i za njega svaka preporuka,brz,baterija traje vjecno,jedino kaj ima mali ekran,N73 bi bio savrsen da su u njega stavili wlan i brzi procesor,a ovako je za osobe kojima se nigdje ne zuri i oboruzani su zivcima...
Bookmarks