Ako nisi nista cackao,onda probaj reinstal,ili moja topla preporuka BS Player...![]()
Dakle, problem je vidljiv u naslovu...
Do prije par dana sam normalno sve radio, znači nađem titlove, stavim im isti naziv kao i filmu i stavim ih u isti folder gdje je i film, pokrenem MPC i lijepo gledam film... Međutim, evo danas sam nastavio gledat jedan film kojeg sam počeo prije par dana i skužio da više nema prijevodaNaravno, to mi se desilo na svim filmovima... Ne razumijem kako mi se to samo od sebe dogodilo, nisam ništa dirao...
Ima li netko ideju u čemu bi mogao bit problem?![]()
Ako nisi nista cackao,onda probaj reinstal,ili moja topla preporuka BS Player...![]()
U opcijama pod Playback > Output odaberi VMR9 i trebalo bi raditi.
@Smuchac: ma sviđa mi se MPC jer sam se nekako navikao na njega i jer mi je najjednostavniji, tako da mi se ne da mijenjat ako baš ne moram
Svaka čast, sad radi (samo što sad trebam ići pod load subtitles pa onda nać titlove, dok ih je prije sam pokrenuo, ali bitno je da ih čita)
Hvala puno![]()
![]()
Playback > Auto-load subtitles
Jedno pitanje vezano za titlove. Imam neke filmove u .mkv formatu i bez titlova rade kako treba. Sad sam skinuo titlove, stavio ih u isti folder s filmom, isto nazvao, ali imam sljedeći problem:
Otvorim film i lagano trza, šteka.. Film je po defaultu u rezoluciji 1280x720 ako ga loadiram bez titlova. Kad stavim titlove u folder, rezolucija filma se udvostruči (gledam što mi ispisuje u Propertiesu pod Video Size -> Shift+F10) i malo se poremete boje (dobiju neke nijanse plave i sl. uglavnom ružno).
E sad, nedavno sam gledao jedan takav film i igrao se s postavkama za titlove, ali je onda sve radilo kako treba. Danas sam skužio da mi i ti filmovi otprije, a i novi jednostavno zezaju ako imaju titlove u folderu.
Probao sam obrisati .ini file od MPC-a, onda neki config file u Application data folderu od MPC-a.. Neznam više kako bi to resetirao jer MPC i ovako ima jako malo fajlova. Probao sam isto promjeniti ovo što je Domy napisao u #3 postu.. Ništa.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A koje još codece/decodere/filtere imaš sa strane? Koristiš li kakav codec pack? Kod mene MKV i titlovi rade normalno...
Super, kako je problem jučer iznenada nastao, tako je danas i nestao.
Od kodeka imam k-lite codec pack. Jedino mi je čudno što mi se do jučer uz MPC i .mkv file u kombinaciji u trayu palio i Haali spliter i DirectVob (nešto za titlove kolko sam skužio), a sad nema niš od toga. Neznam što reći više osim da se osjećam glupoZasad sve radi, vidjet ćemo dalje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To po defaultu i treba biti uključeno. Inače sam ja ovaj DirectVobSub isključio jer titlove pokrećem preko ffdshowa...
Bookmarks