Frendica mi ima dvd player Majestic ali joj ne učitava titlove sa divx filmova.
u čemu je stvar?
Frendica mi ima dvd player Majestic ali joj ne učitava titlove sa divx filmova.
u čemu je stvar?
vjerojatno u tome da se titlovi ne zovu isto kao i film pa ih dotični dvd player nemože pročitat ,ako stoji ovako sve bi trebalo bit ok,
film: The Core.avi
titlovi:The Core.sub
također obrati pažnju koje formate slajer može pročitat jel sub,txt..te da se titlovi nalaze u tom formatu
angels might have been eaten.
budem joj to rekla.
ima neke filmove koji imaju npr. ime filma da vinci code ( bez .avi samo ime),a titl je da vinci code.srt.
znači da proba još iza imena staviti .avi
ne to nema veze,reko bi da ne podržava srt titlove,..neka pročita na playerovim specifikacijama koje titlove čita i onda isti taj film snimi sa txt titlovima što če vjerojatno radit
Izvorno postao sodom
upute su na talijanskom tako da ništa ne kužimo,a da li treba nekim programom pretvoriti u txt format ili samo srt primenujem u txt?
otvori srt sa notepadom kopiraj ga i pastaj u novi file txt. i po mogučnosti skini još jedan sub titl sa neta te stavite sve titlove na 1cd ubacite u player i valjda čete doznat što sve čita![]()
Probaj pronaći na netu ako ima za skinut uputstvo na engl u .pdf formatu npr. I može biti da iako podržava taj tip titlova titlovi moraju biti u istom folderu kao i film ukoliko imaš divx-e na DVD disku pa moraju biti svaki film i njegov titl u svom folderu i naravno moraju imati isti naziv.Izvorno postao pepelepe
.avi i .txt su ekstenzije video filea i filea sa titlovima tako da one ne mogu biti iste, dakle ako je naziv filma movie5 tada file sa titlovima mora biti movie5 tj. bit će fileovi movie5.avi i movie5.txt( ili movie5.srt)
Ako se ispostavi da player ne podržava taj tip titlova ne moraš konvertirati, možeš skinuti s neta titlove u ispravnom formatu. Samo vodi računa da skineš titlove za odgovarajuću verziju divx filma u smislu broja CD-a na kojima se nalazi - dakle ako je film na 2CD-a trebaju ti takvi titlovi tj. dva .txt filea.
Kad smo već kod problema s titlovima - može ti se javit problem ako su titlovi zapisani prema frameovima kad da se pojavljuju(ne znam sad koji od ova dva formata je koji) pa npr. gledaš divx sa 30 frameova po sekundi a titlovi su za varijantu od 25 fps i neće se prikazivati kada treba. Ukoliko ti player podržava oba formata titlova tada koristi one koji su rađeni prema vremenskim oznakama.
Izvorno postao blueled
Inače ima svaki film na svom cd-u tako da ne treba stavljati u foldere jer je samo jedan film gore,sutra idem do nje pa ćemo sve to isprobati.
hvala na pomoći
titlovi sa interneta neće raditi na linijskim dvd playerima... to piše meni u uputama LG dvd playera...
Seriously?
ekstenzije jasno nemogu bit iste,ali naziv kako si i sam naveo mora (movie5.avi i movie5.txt) ako player ne podržava različite nazive ,što ovisi jasno o samom uređaju i firmwareu.Izvorno postao blueled
Bookmarks