Ej skinuo sam windows media player 10,i ok je,izgled je lijep, dobro i radi ako ga netko ima bilo bi lijepo da sa nama podjeli sovja iskustva
Ej skinuo sam windows media player 10,i ok je,izgled je lijep, dobro i radi ako ga netko ima bilo bi lijepo da sa nama podjeli sovja iskustva
ja ga imam od kad je izašo i odličan mi je.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja ga imam ali ga ne koristimRađe koristim Winamp i BSplayer
Ja za sve video datoteke koristim WMP, svi mi govore da sam freak, ali meni je on odličan, stabilan i s odgovarajućim codecima podržava sve formate. Za glazbu ipak winamp jer ga mogu kontrolirat s Controll Freakom. Jedini player koji po mom mišljenju može konkurirat WMPlayeru je Media Player Classic.
Ta dva programa nemaju veze jedni s drugim. Jedan je bloatware, a drugi čisti minimalizam..Izvorno postao Bassman
Ma dobro, nisam mislio u tom smislu, nego po jednostavnosti i podržanosti formata. Ja dosada nisam naišao niti na jedan media file koji media player classic nije mogao pokrenuti.Izvorno postao gog
A što se tiče pretraživanja, to najjednostavnije ima QCD player, on na dnu playliste ima mali prozorčić za pretraživanje.
...ok je...imam ga već duže vrijeme ali rijetko ga koristim...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ako imate mnogo mp3, i recimo idete trazit neku stvar, upisete stvar u serch u wmp-u stisnete enter i cekate. i cekate, i jos uvijek cekate.
upisete stvar u search u winampu cak ni ne stisnete enter a stvar se pojavi za pola sekunde.
eto zasto ja koristim winamp
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pokretanje ili ne pokretanje više ovisi o instaliranim codecima nego o samom programu...
Bookmarks